Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Dialkove ovladanie zosilnovaca

Dialkove ovladanie zosilnovaca

Pochv├í─żte sa ostatn├Żm ─Źo zauj├şmave ste vyrobili alebo pr├íve vyr├íbate!

Moderátori: psichac, Moderátori

Odosla┼ąod TechnikMARQ » 25 J├║n 2008, 22:51

jasne....v pohode beriem spet.... :roll:
TechnikMARQ
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 34
Zalo┼żen├Ż: 23.05.2007
Karma: 0

Odosla┼ąod neznamy » 01 J├║l 2008, 08:47

taka drobnost,pameta si to poslednu konfiguraciu aj po vypnuti a naslednom zapnuti stroja? ci sa vstup prepne na zakladny? alebo zostanu vsetky vypnute?
neznamy

Odosla┼ąod Kado » 01 J├║l 2008, 19:04

right13 nap├şsal:taka drobnost,pameta si to poslednu konfiguraciu aj po vypnuti a naslednom zapnuti stroja? ci sa vstup prepne na zakladny? alebo zostanu vsetky vypnute?

ANO...cislo prepnuteho vstupu sa uklada do EEPROM ATtiny, takze po vypnuti (ci uz tlacidlom on/off alebo po vypadku napajania) ostava naposledy prepnuty vstup...
N├ívrh zapojen├ş s jedno─Źipov├Żmi mikropo─Ź├şta─Źmi, tvorba programov├ęho vybavenia pre mikropo─Ź├şta─Źe
http://www.jk-elektronika.info/index.html

predaj !!
http://svetelektro.com/modules.php?name ... 54#p549154
Kado
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Power user
Power user
Pr├şspevky: 1625
Vek: 34.63
Zalo┼żen├Ż: 02.09.2007
Bydlisko: PB
Paragraf: 22
Karma: 3

Odosla┼ąod borec » 01 J├║l 2008, 19:07

vidim ze to bol fakt dobry napad dokopat ta k tomu aby si mi nieco take spravil... nejak sa to ujalo :)
borec
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1547
Vek: 27.29
Zalo┼żen├Ż: 11.01.2007
Bydlisko: Tur─Źianske Teplice
Karma: 0

Odosla┼ąod Boris » 01 J├║l 2008, 19:10

borec nap├şsal:vidim ze to bol fakt dobry napad dokopat ta k tomu aby si mi nieco take spravil... nejak sa to ujalo :)

pocuj borec ked to budes mat hotove nehodis sem nejake foto popripade videjko ako to funguje?
Boris
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 556
Vek: 27.93
Zalo┼żen├Ż: 13.12.2006
Bydlisko: Smolenice
Karma: 0

Odosla┼ąod Kado » 01 J├║l 2008, 19:11

borec nap├şsal:vidim ze to bol fakt dobry napad dokopat ta k tomu aby si mi nieco take spravil... nejak sa to ujalo :)

jj, ale nezabudaj napad pochadza z tvojej hlavy :wink:
N├ívrh zapojen├ş s jedno─Źipov├Żmi mikropo─Ź├şta─Źmi, tvorba programov├ęho vybavenia pre mikropo─Ź├şta─Źe
http://www.jk-elektronika.info/index.html

predaj !!
http://svetelektro.com/modules.php?name ... 54#p549154
Kado
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Power user
Power user
Pr├şspevky: 1625
Vek: 34.63
Zalo┼żen├Ż: 02.09.2007
Bydlisko: PB
Paragraf: 22
Karma: 3

Odosla┼ąod borec » 01 J├║l 2008, 19:54

napad je an dve veci, pokial neexistuje realizacia. ale vdaka bohu som mal po boku teba a pre teba to nebol ziaden problem :) k tym fotos... noooo, dost mi to trva, zatial je moj predzosik v takejto faze :lol: ono to este potrva... :)

Obrázok

ale ovladanie ktore navrhol kado je 100% vyskusane kadom aj mnou a funguje to bezchybne :)
borec
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1547
Vek: 27.29
Zalo┼żen├Ż: 11.01.2007
Bydlisko: Tur─Źianske Teplice
Karma: 0

Odosla┼ąod Muerto » 20 Aug 2008, 15:11

chcel by som sa spytat borca ako pokracuje zo stavbou ?

a nema tu niekto potenciometer stim motorcekom ?
Muerto
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 281
Zalo┼żen├Ż: 28.05.2008
Bydlisko: Nove Mesto nad Vahom
Karma: 0

Odosla┼ąod borec » 20 Aug 2008, 15:53

ani sa nep├Żtaj

potenciometer s motor─Źekom :arrow: http://www.sos.sk/?str=371&artnum=E003555
borec
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1547
Vek: 27.29
Zalo┼żen├Ż: 11.01.2007
Bydlisko: Tur─Źianske Teplice
Karma: 0

Odosla┼ąod Muerto » 20 Aug 2008, 18:25

otom potenciometre viem len ta cena sa mi nepozdava nema niekto nieco lacnejsie ?

a preco sa nemam pytat ako si natom ? pokial si sa dostal
Muerto
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 281
Zalo┼żen├Ż: 28.05.2008
Bydlisko: Nove Mesto nad Vahom
Karma: 0

Odosla┼ąod Kado » 20 Aug 2008, 18:28

lacnejsie zozenies z vraku nejakej hi-fi veze...
N├ívrh zapojen├ş s jedno─Źipov├Żmi mikropo─Ź├şta─Źmi, tvorba programov├ęho vybavenia pre mikropo─Ź├şta─Źe
http://www.jk-elektronika.info/index.html

predaj !!
http://svetelektro.com/modules.php?name ... 54#p549154
Kado
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Power user
Power user
Pr├şspevky: 1625
Vek: 34.63
Zalo┼żen├Ż: 02.09.2007
Bydlisko: PB
Paragraf: 22
Karma: 3

Odosla┼ąod Muerto » 20 Aug 2008, 20:03

no doma som rozobral kadeco ale nikde taky nebol nema niekto take nieco doma ?
Muerto
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 281
Zalo┼żen├Ż: 28.05.2008
Bydlisko: Nove Mesto nad Vahom
Karma: 0

Odosla┼ąod martin63 » 31 Aug 2008, 16:21

Zdravim,,,,nema niekto schemu a dialkove ovladanie pre 11 funkcii??staci ked budu na vystupe nejake spinacie tranzistory s malym vykonom??alebo kto by vedel navrhnuut??
martin63
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1693
Vek: 28.73
Zalo┼żen├Ż: 11.05.2008
Bydlisko: Námestovo
Karma: 12

Odosla┼ąod Kado » 31 Aug 2008, 16:51

Navrhnut sa da vselico, staci vediet ako a predovsetkym chciet...napis mi SS
N├ívrh zapojen├ş s jedno─Źipov├Żmi mikropo─Ź├şta─Źmi, tvorba programov├ęho vybavenia pre mikropo─Ź├şta─Źe
http://www.jk-elektronika.info/index.html

predaj !!
http://svetelektro.com/modules.php?name ... 54#p549154
Kado
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Power user
Power user
Pr├şspevky: 1625
Vek: 34.63
Zalo┼żen├Ż: 02.09.2007
Bydlisko: PB
Paragraf: 22
Karma: 3

Odosla┼ąod Tommynko » 09 Nov 2008, 11:26

Zdrav├şm chcel by som sa op├Żta┼ą kolko Ohm m├í ten potenciometer ma┼ą?
Tommynko
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 1
Zalo┼żen├Ż: 02.03.2007
Karma: 0

Odosla┼ąod Kado » 09 Nov 2008, 13:19

v podstate to nezalezi od tejto konstrukcie, ale od max zatazovacej impedancie zdroja signalu, ale ratam, ze od 10kohm vyssie
N├ívrh zapojen├ş s jedno─Źipov├Żmi mikropo─Ź├şta─Źmi, tvorba programov├ęho vybavenia pre mikropo─Ź├şta─Źe
http://www.jk-elektronika.info/index.html

predaj !!
http://svetelektro.com/modules.php?name ... 54#p549154
Kado
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Power user
Power user
Pr├şspevky: 1625
Vek: 34.63
Zalo┼żen├Ż: 02.09.2007
Bydlisko: PB
Paragraf: 22
Karma: 3

Odosla┼ąod Lipi » 09 Dec 2008, 17:49

Ahojte t├íto sch├ęma ma ve─żmi zaujala.Mam postaven├Ż zosilovac aj stlpove bedne.K zosilovacu mam DO iba on off in├ę som nepotreboval.Teraz k veci.Po tom ako mi star├ę devedeckoOdi┼ílo do elektro neba som si k├║pil novy HDD rekord├ęr za 14tis po zapojen├ş som nevedel ci sa mam smia┼ą alebo plaka┼ą.T├íto hr─Źka toti┼ż nem├í ovl├ídanie hlasitosti.S mikrokontrolermi nemam ┼żiadne sk├║senosti ale chut sa nau─Źi┼ą nieco nov├ę tu je.Navrhn├║┼ą plo┼íak a osadi┼ą nie je a┼ż tak├Ż probl├ęm no Ako tomu vd├Żchnu┼ą zivot to nemam p├íru..Vie ma niekto do toho zasv├Ątit?
Lipi
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 1
Zalo┼żen├Ż: 09.12.2008
Karma: 0

Odosla┼ąod JanoP » 04 Feb 2010, 02:27

Kado vdaka za projekt, funguje to perfektne. Na to ze som to zbastlil narychlo na fixkou kreslenom plosaku + 20 drotovych prepojov (no hruba fixka) + tiny2313 v SMD prevedeni. Foto sa ani neodvazim zverejnit. Karma +
JanoP
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1628
Zalo┼żen├Ż: 24.09.2009
Bydlisko: Bratislava
Karma: 14

Odosla┼ąod neznamy » 04 Feb 2010, 15:52

no u┼ż m├ím ─Źas.idem to kone─Źne zbastli┼ą aj ja :D furt mi do toho nie─Źo vo┼ílo.
neznamy

Odosla┼ąod Luisile » 14 M├íj 2010, 21:49

K+ jednoducho super presne toto som hladal dik
Obrázok
Obrázok
Luisile
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 262
Vek: 34.5
Zalo┼żen├Ż: 30.12.2009
Bydlisko: Levo─Źa
Karma: 1

PredchádzajúcaĎalšia

Nasp├Ą┼ą na M├┤j v├Żrobok

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 2 host├ş.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.72 sek├║nd