Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Prístup na FTP

Prístup na FTP

Odkážte nám čo by ste chceli zlepšit na našej stránke

Moderátori: zawin, Moderátori

Prístup na FTP

Odoslaťod xjencom » 11 Dec 2009, 00:53

ako to je vlastne s tym ftp poziadal som si o pristup na ftp ani nepametam...
a stale nic ....
xjencom
Obrázok používateľa
Nový člen
Nový člen
Príspevky: 84
Vek: 30.64
Založený: 26.03.2009
Bydlisko: okolie HUMENNEHO
Karma: 0

Odoslaťod BgDestroy » 11 Dec 2009, 00:56

Pristup davame ako odmenu.
Albert Einstein:
* Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
* Len dve veci sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale tou prvou si nie som istý.
* Nie je dôležité, čo si dokázal v škole, ale to, čo dokážeš v živote.
BgDestroy
Obrázok používateľa
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 586
Vek: 31.5
Založený: 17.07.2006
Bydlisko: Bazar Enabled, Udaje sa dozvie pri kupe s danym clovekom
Karma: 1

Odoslaťod xjencom » 11 Dec 2009, 01:00

ok takze to tak skoro ani nebude ....
tak ako mozem ziskat tu odmenu :)
xjencom
Obrázok používateľa
Nový člen
Nový člen
Príspevky: 84
Vek: 30.64
Založený: 26.03.2009
Bydlisko: okolie HUMENNEHO
Karma: 0

Odoslaťod BgDestroy » 11 Dec 2009, 01:03

Tym, ze budes druhym pomahat, radit im. Jednoducho ze budes vyznamnym prinosom. A potom ti dame pristup.
Albert Einstein:
* Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
* Len dve veci sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale tou prvou si nie som istý.
* Nie je dôležité, čo si dokázal v škole, ale to, čo dokážeš v živote.
BgDestroy
Obrázok používateľa
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 586
Vek: 31.5
Založený: 17.07.2006
Bydlisko: Bazar Enabled, Udaje sa dozvie pri kupe s danym clovekom
Karma: 1

Odoslaťod xjencom » 11 Dec 2009, 01:08

nj ok :(
xjencom
Obrázok používateľa
Nový člen
Nový člen
Príspevky: 84
Vek: 30.64
Založený: 26.03.2009
Bydlisko: okolie HUMENNEHO
Karma: 0

Odoslaťod Jacob989 » 11 Dec 2009, 01:09

Používateľ dostal BAN.

Prístup poväčšine udeľujem ja, starám sa o to.
Dávam ho tým, ktorí dosiahnu aspoň 50 príspevkov.
Podotýkam žiaden zbytočný spam pre nahrabanie postov, zmysluplné témy a rady. Tak isto sa prideľuje za karmu...toto hľadisko hodnotím najmä za konštrukcie v sekcií môj výrobok a užitočné rady.

Prístup nezíska nikdy ten, ktorému bola odobratá karma moderátorom alebo administrátorom fóra z dôvodu závažného alebo opakovaného porušovania pravidiel aj napriek upozorneniam.

Tak sa snaž :wink:
Hudobník, zvukár, DJ, osvetľovač, fanúšik kvalitného zvuku, programátor, automatizér, elektrotechnik...Výroba laserových projektorov na zákazku.
Inak som Jakub.
Jacob989
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 2775
Vek: 28.78
Založený: 13.03.2008
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Karma: 0

Odoslaťod luboss17 » 29 Jan 2010, 17:01

dostal som prihlasovacie meno a heslo ale nejak mi to nejde...vypisuje mi že stránka nie je k dispozícii
edit: problem vyrieseny..cez total commander
Môj elektro web http://lubosweb.php5.sk/ - zapojenia, konštrukcie, programovanie softver a mcu
a články zaoberajúce sa programovaním MCU od ATMEL s jadrom AVR.
luboss17
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 429
Vek: 27.58
Založený: 05.05.2008
Bydlisko: Žilina / Humenné
Karma: 1

Odoslaťod xjencom » 29 Jan 2010, 17:11

nainstaluj si total comander a ries to cez to inak ak pozres starsie prispevky tam to je riesene...
xjencom
Obrázok používateľa
Nový člen
Nový člen
Príspevky: 84
Vek: 30.64
Založený: 26.03.2009
Bydlisko: okolie HUMENNEHO
Karma: 0

Odoslaťod stagro1 » 06 Mar 2010, 15:44

Zdravím,
Po požiadaní o FTP prístup mi prišla adresa, meno a heslo. Po následnom vyplnení týchto vecí v Total Commander-i (ďalej iba TC) a po kliknutí pripojiť mi vypísalo nasledujúcu chybu:
Príkaz PORT neúspešný
Teraz som ako keby pripojený, ale nezobrazuje sa mi v okne TC zoznam adresárov.
Skúšal som vypínať bránu Firewall, ale nepomohlo to.
Nemá niekto z Vás podobný problém?


S pozdravom



Stagro

//Automatické spojenie príspevkov. Pridané po 2 hodinách 38 minútach:

Iba som Vám prišiel oznámiť, že som to vyriešil tak, že som si zmenil verziu TC zo 6.5 na 7.50a a všetko funguje na prvé pripojenie...
http://imageshack.us/f/341/speedtest.gif/

oddych??? väčšinu môjho voľného času trávim v sprche a na WC... myslím, že to na oddych stačí...
stagro1
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 431
Vek: 26.25
Založený: 05.11.2008
Bydlisko: Richvald
Karma: 1

Odoslaťod mr.mio » 07 Mar 2010, 19:36

Ľudia,čo sa týka FTP a TC som úplná lama. Ako sa tam dostanem? Musím najprv požiadať o prístup?
mr.mio
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 5032
Vek: 30.59
Založený: 01.10.2009
Bydlisko: Podunajska pahorkatina
Karma: 3

Odoslaťod luboss17 » 07 Mar 2010, 19:38

požiadaš o prístup a ak ti povolia dostaneš meno a heslo
Môj elektro web http://lubosweb.php5.sk/ - zapojenia, konštrukcie, programovanie softver a mcu
a články zaoberajúce sa programovaním MCU od ATMEL s jadrom AVR.
luboss17
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 429
Vek: 27.58
Založený: 05.05.2008
Bydlisko: Žilina / Humenné
Karma: 1

Odoslaťod Kofo » 07 Mar 2010, 19:39

Miro, EsEs pozri ;)
Kofo

Odoslaťod stagro1 » 05 Apr 2010, 19:31

Zdravíčko ľudia,
Dufam, že mi niekto z Vás pomôže.
Mám problém s pripojením na FTP server tejto stránky.
Ešte pred časom som sa pripojil v pohode, teraz (v posledné dni) sa nemôžem vôbec pripojiť.
Spočíva tento problém iba medzi mnou a serverom alebo nefunguje server?

Vďaka

P.S. Stačí, ak sa vyskúšate pripojiť Vy.


Stagro
http://imageshack.us/f/341/speedtest.gif/

oddych??? väčšinu môjho voľného času trávim v sprche a na WC... myslím, že to na oddych stačí...
stagro1
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 431
Vek: 26.25
Založený: 05.11.2008
Bydlisko: Richvald
Karma: 1

Odoslaťod zawin » 05 Apr 2010, 19:34

Treba sa pripajat cez totalcommaner + zaskrknut "pouzit pasivny mod"
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
zawin
Obrázok používateľa
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 2429
Vek: 28.7
Založený: 17.07.2006
Bydlisko: Bánovce n.B.
Paragraf: 21
Karma: 26

Odoslaťod stagro1 » 05 Apr 2010, 19:47

zawin napísal:Treba sa pripajat cez totalcommaner + zaskrknut "pouzit pasivny mod"


Presne to mám. Cez TC a so zaškrtnutým políčkom.

Dobre, keďže nepriamo hovoríš, že server je v poriadku, tak chyba bude vo mne. Dobre, skúsim niečo povymýšľať, ale hovorím, že pred týždňom mi bezproblému išiel s rovnakými nastaveniami.

Diky.


Stagro
http://imageshack.us/f/341/speedtest.gif/

oddych??? väčšinu môjho voľného času trávim v sprche a na WC... myslím, že to na oddych stačí...
stagro1
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 431
Vek: 26.25
Založený: 05.11.2008
Bydlisko: Richvald
Karma: 1

Odoslaťod luboss17 » 05 Apr 2010, 19:48

aj mne sa nejako nejde pripojit na FTP
Môj elektro web http://lubosweb.php5.sk/ - zapojenia, konštrukcie, programovanie softver a mcu
a články zaoberajúce sa programovaním MCU od ATMEL s jadrom AVR.
luboss17
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 429
Vek: 27.58
Založený: 05.05.2008
Bydlisko: Žilina / Humenné
Karma: 1

Odoslaťod mat100 » 05 Apr 2010, 19:49

Já ten problém mám taky . Vždy k večeru se nemohu připojit. Přes den to jde bez problémů.

PS : teď mi to taky nejde
mat100
Obrázok používateľa
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1360
Vek: 24.11
Založený: 07.02.2010
Bydlisko: Plzen - jih
Karma: 22

Odoslaťod stagro1 » 05 Apr 2010, 19:50

Vypisuje mi nasledujúcu chybu:

Vypršal časový limit spojenia
http://imageshack.us/f/341/speedtest.gif/

oddych??? väčšinu môjho voľného času trávim v sprche a na WC... myslím, že to na oddych stačí...
stagro1
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 431
Vek: 26.25
Založený: 05.11.2008
Bydlisko: Richvald
Karma: 1

Odoslaťod kroupahans » 05 Apr 2010, 19:50

Také mám problém se spojením, vůbec se nejde připojit.
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty.
Je lepší se spoléhat na hlavu vlastní než na piliny ostatních....
Mrkněte na můj web http://czelektro.eu/ ,reklama je nutná :-)
kroupahans
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 366
Založený: 29.10.2008
Bydlisko: Albrechtice nad Orlicí
Karma: 0

Odoslaťod mat100 » 05 Apr 2010, 19:51

stagro1 napísal:Vypisuje mi nasledujúcu chybu:

Vypršal časový limit spojenia


Též
mat100
Obrázok používateľa
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1360
Vek: 24.11
Založený: 07.02.2010
Bydlisko: Plzen - jih
Karma: 22

Ďalšia

Naspäť na Kniha prianí a sťažností

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Forums ©
Autor stránky je Ondrej Závodský(zawin), o graficky design sa stará Ľuboš Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
Čas potrebný k spracovaniu stránky 0.71 sekúnd