Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Zapojenie trafa

Zapojenie trafa

Pomoc s ostatn├Żmi vecami okolo elektroniky

Moderátor: Moderátori

Zapojenie trafa

Odosla┼ąod kingrider » 08 Dec 2008, 18:21

Pou┼ż├şvate─ż dostal BAN.

Nazdar.
Kdo by vedel zapojit toto trafo? Je to z nejakeho stareho ruskeho televizora.
Jedine co asi viem, ze kde pripojit 220V. A este musia byt zapojene obidve?
Je tam napisane 4-4┬┤= 18V 1,8 A a je to na viac napeti
Pr├şlohy
DSC01617.JPG
DSC01619.JPG
kingrider
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 629
Zalo┼żen├Ż: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Re: Zapojenie trafa

Odosla┼ąod kingrider » 08 Dec 2008, 19:14

Pou┼ż├şvate─ż dostal BAN.

No co, nikto nevie?
kingrider
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 629
Zalo┼żen├Ż: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odosla┼ąod mjankovic » 08 Dec 2008, 19:16

Tak to str─Ź do zasuvky a meraj !! Ale z vlastnej skusenosti velk├Ż pozor na rusk├ę zariadenia.
Nechcem byt jednotkou , lebo je bl├şzko nuly.
mjankovic
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1393
Vek: 19.71
Zalo┼żen├Ż: 09.03.2008
Bydlisko: Tren─Ź├şn
Karma: 3

Odosla┼ąod kingrider » 08 Dec 2008, 19:20

Pou┼ż├şvate─ż dostal BAN.

Pozri sa na prvy obrazok, tam su cisla 1-2 a na druhej strane je tabulka, ze 1-2 220 1,1A , tak to tam mam pripat? a to je jedno kde dam plus?
kingrider
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 629
Zalo┼żen├Ż: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odosla┼ąod dano » 08 Dec 2008, 19:28

ked je to tam napisane tak je to tam co riesis
dano
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 255
Vek: 17.92
Zalo┼żen├Ż: 19.03.2008
Bydlisko: ┼Żilina
Karma: 0

Odosla┼ąod kingrider » 08 Dec 2008, 19:47

Pou┼ż├şvate─ż dostal BAN.

Je to tam napisane, len ci sa da pouzit len jedno, alebo musim pouzit obidve naraz aby to fungovalo. a tam je napisane ze ked chcem 18 voltov tak to mam pripojit na 4-4┬┤ a tam 4┬┤ neni.
Ked tak je na jednej cievke vyvod 4 a na druhej cievke vyvod 4


PS:napisal som tabulku
Pr├şlohy
konektory.doc
(20 KiB) Stiahnutá 84 krát
kingrider
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 629
Zalo┼żen├Ż: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odosla┼ąod platon.rado » 08 Dec 2008, 19:55

M├ím tak├ę doma zapoj tak ako p├ş┼íu jeden pol je 4 druh├Ż 4┬┤ len zapoj dobre 220 alebo odmeraj odpor asi okolo 100 ohm bude ma┼ą 220 V prim├ír potom u┼ż len sk├║┼íaj :A je to s telev├şzora RUBIN ruskej v├Żroby
platon.rado
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Power user
Power user
Pr├şspevky: 3553
Vek: 37.29
Zalo┼żen├Ż: 20.02.2008
Bydlisko: Brusno okr.Banská Bystrica
Karma: 18

Odosla┼ąod kingrider » 08 Dec 2008, 19:57

Pou┼ż├şvate─ż dostal BAN.

Prosim ta, nemohol by si mi to nejak nakreslit? :(
kingrider
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 629
Zalo┼żen├Ż: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odosla┼ąod kingrider » 08 Dec 2008, 20:17

Pou┼ż├şvate─ż dostal BAN.

Nemohlo by to byt takto a tie vyvody pripojit kde potrebujem? Tam to je jakosi poprepajane, a nemas fotku toho tvojho?
Pr├şlohy
58.JPG
kingrider
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 629
Zalo┼żen├Ż: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odosla┼ąod vietor » 08 Dec 2008, 21:38

moj nazor je taky ze musis zapojit do serie obe casti vinuti primaru,ten je totiz rozdeleny na dve casti po 110 na kazdu stranu.kludovy prud by mohol byt tak okolo 100 a viac mA/230V odpor tak velkeho trafa primarneho vinutia je v jenotkach ohmov.
vietor


Nasp├Ą┼ą na Ostatn├ę

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: Yahoo [Bot] a 2 host├ş.

cron
Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.17 sek├║nd