Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Zapojenie trafa

Zapojenie trafa

Pomoc s ostatnými vecami okolo elektroniky

Moderátori: mirosne, Moderátori

Zapojenie trafa

Odoslaťod kingrider » 08 Dec 2008, 18:21

Používateľ dostal BAN.

Nazdar.
Kdo by vedel zapojit toto trafo? Je to z nejakeho stareho ruskeho televizora.
Jedine co asi viem, ze kde pripojit 220V. A este musia byt zapojene obidve?
Je tam napisane 4-4´= 18V 1,8 A a je to na viac napeti
Prílohy
DSC01617.JPG
DSC01619.JPG
kingrider
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 619
Založený: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Re: Zapojenie trafa

Odoslaťod kingrider » 08 Dec 2008, 19:14

Používateľ dostal BAN.

No co, nikto nevie?
kingrider
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 619
Založený: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odoslaťod mjankovic » 08 Dec 2008, 19:16

Tak to strč do zasuvky a meraj !! Ale z vlastnej skusenosti velký pozor na ruské zariadenia.
Nechcem byt jednotkou , lebo je blízko nuly.
mjankovic
Obrázok používateľa
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1408
Vek: 21.76
Založený: 09.03.2008
Bydlisko: Trenčín
Karma: 3

Odoslaťod kingrider » 08 Dec 2008, 19:20

Používateľ dostal BAN.

Pozri sa na prvy obrazok, tam su cisla 1-2 a na druhej strane je tabulka, ze 1-2 220 1,1A , tak to tam mam pripat? a to je jedno kde dam plus?
kingrider
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 619
Založený: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odoslaťod dano » 08 Dec 2008, 19:28

ked je to tam napisane tak je to tam co riesis
dano
Obrázok používateľa
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 230
Vek: 19.97
Založený: 19.03.2008
Bydlisko: Žilina
Karma: 0

Odoslaťod kingrider » 08 Dec 2008, 19:47

Používateľ dostal BAN.

Je to tam napisane, len ci sa da pouzit len jedno, alebo musim pouzit obidve naraz aby to fungovalo. a tam je napisane ze ked chcem 18 voltov tak to mam pripojit na 4-4´ a tam 4´ neni.
Ked tak je na jednej cievke vyvod 4 a na druhej cievke vyvod 4


PS:napisal som tabulku
Prílohy
konektory.doc
(20 KiB) Stiahnutá 84 krát
kingrider
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 619
Založený: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odoslaťod platon.rado » 08 Dec 2008, 19:55

Mám také doma zapoj tak ako píšu jeden pol je 4 druhý 4´ len zapoj dobre 220 alebo odmeraj odpor asi okolo 100 ohm bude mať 220 V primár potom už len skúšaj :A je to s televízora RUBIN ruskej výroby
platon.rado
Obrázok používateľa
Power user
Power user
Príspevky: 4314
Vek: 39.34
Založený: 20.02.2008
Bydlisko: Brusno okr.Banská Bystrica
Karma: 24

Odoslaťod kingrider » 08 Dec 2008, 19:57

Používateľ dostal BAN.

Prosim ta, nemohol by si mi to nejak nakreslit? :(
kingrider
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 619
Založený: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odoslaťod kingrider » 08 Dec 2008, 20:17

Používateľ dostal BAN.

Nemohlo by to byt takto a tie vyvody pripojit kde potrebujem? Tam to je jakosi poprepajane, a nemas fotku toho tvojho?
Prílohy
58.JPG
kingrider
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 619
Založený: 23.11.2008
Bydlisko: NMnV
Karma: 0

Odoslaťod vietor » 08 Dec 2008, 21:38

moj nazor je taky ze musis zapojit do serie obe casti vinuti primaru,ten je totiz rozdeleny na dve casti po 110 na kazdu stranu.kludovy prud by mohol byt tak okolo 100 a viac mA/230V odpor tak velkeho trafa primarneho vinutia je v jenotkach ohmov.
vietor


Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: otep69, styro a 1 hosť.

Forums ©
Autor stránky je Ondrej Závodský(zawin), o graficky design sa stará Ľuboš Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
Čas potrebný k spracovaniu stránky 0.10 sekúnd