SVETELEKTRO

15. mája 2017   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Cena Bastlířů 2017


zawin

Dovolte nám představit soutěž pro bastlíře a elektronické nadšence z České a Slovenské republiky.

Bastlířských webů je bezpočet, některé jsou známější, některé méně. Rádi bychom zviditelnili právě ty méně známé internetové stránky o elektronice a těm známějším bychom chtěli poskytnout zpětnou vazbu. Zároveň tu máme nejrůznější e-shopy, firmy, školy a z nich bychom rádi vybrali ty nejlepší.
A kdo jiný, než bastlíři a zájemci o elektroniku by měli rozhodnout o tom, jaké weby, fóra, e-shopy nebo produkty by měly být známější popřípadě rovnou nejlepší.
 
Proto vznikla tato soutěž. Pomozte nám a především také sobě vybrat nejlepší web, fórum, tutoriál, školu, zájmový kroužek, projekt, e-shop, firmu a produkt.
 
Soutěž se skládá ze dvou fází: nominační a hlasovací. V první fázi nominujete své oblíbence a ve druhé fázi poté z hlasování vzejdou vítězové.
 
Pro ty, kteří se nominační nebo hlasovací fáze zúčastní, je připraven nemalý seznam hodnotných darů, které mohou vyhrát. Ať už dárkové poukazy na nákup v e-shopech, IoT vývojové kity, vývojové kity s STM32, kvalitní multimetr, krabici plnou senzorů, podvozky pro roboty, Arduino Uno nebo kvalitní pájecí sadu.
 
Určitě se zapojte jak do nominační, tak do hlasovací fáze, ať máte co největší šanci na výhru!
 
Domovská stránka soutěže: https://cenabastliru.cz
Facebook: https://www.facebook.com/cenabastliru/
Twitter: https://twitter.com/cenabastliru
Google plus: https://plus.google.com/106201056137301203524
 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)
Najnovšie články od zawin (zobraziť všetky)

Komentáre (3)

  1. peterple píše:

    Pozrel som si stránku. Mraky reklamy, a hlavne dizaj mobile first. Na mojom 24″ full HD monitore úplná tragédia. Z takýchto webov odchádzam do 10 sekund. Dúfam že svetelektro nedostane nutkanie utrpieť pokrok týmto smerom.

  2. jezevec píše:

    Jak píše peterple, vzhled webu spíše odpuzuje, než láká k přečtení. Dominantní jsou sponzoři na úkor samotného obsahu.

Pridaj komentár