SVETELEKTRO

23. augusta 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Fastron – kovové krabičky s ladnými tvarmi


SOS electronic s.r.o.

Estetické a pomerne masívne krabičky spoločnosti Fastron sú novinkou schopnou dodať atraktívny vzhľad vašim zariadeniam.

Kovové krabičky sú stabilnou súčasťou nášho sortimentu. Obyčajne ich uprednostníme, keď chceme vyrobiť zariadenie s väčšou mechanickou odolnosťou alebo vyššou odolnosťou voči rušeniu (tienenie) ale aj napr. v prípadoch keď chceme aby naše zariadenie pôsobilo „luxusnejším“ dojmom. Zaujímavou novinkou v tomto segmente sú nové hliníkové krabičky série FSG a FHG od spoločnosti Fastron.

 

Krabičky série FSG (FSG1084, FSG1584, FSG2084, FSG2584) sú riešené ako 4-dielne so stenami hrubými 1,5mm a s predným/ zadným panelom hrubým až 2mm. Konštrukcia krabičky umožňuje ľahkú montáž cieľového zariadenia a tiež dobrý prístup v prípade servisu apod. Krabičky sú dodávané zmontované a súčasťou balenia sú aj 4 malé samolepiace gumové nožičky. Štandardne sú krabičky s povrchovou úpravou zelenou práškovou vypaľovacou farbou (vrchný diel) a sivou farbou (spodný diel). Na požiadanie je možné dodať krabičky pri väčších sériách aj v iných farbách. Predný a zadný diel sú chromátované (chemický proces vytvárajúci na povrchu tenkú vrstvu chrániacu pred koróziou a zlepšujúcu priľnavosť prípadnej povrchovej úpravy). Za povšimnutie stoja značne rozdielne rozmery (šírka) najmenšej a najväčšej krabičky. Široký predný panel – v porovnaní s ostatnými rozmermi, ponúka zaujímavú konštrukčnú a dizajnovú alternatívu k bežným krabičkám.

Krabička série FHGFHG214 je pomerne veľká krabička určená na DIN lištu a vyznačuje sa precíznou konštrukciou a veľmi dobrými tieniacimi vlastnosťami. Celohliníková konštrukcia a integrovaný držiak na DIN lištu dávajú predpoklad dlhej životnosti. Rozsiahle perforovanie umožňuje bezproblémové intenzívne chladenie elektroniky.

 

Detailné informácie vám poskytne katalógový list Fastron_metal _enclosures.
V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk
 

Výhody / vlastnosti série FSG:

  1. univerzálne hliníkové prístrojové krabičky so zaujímavým dizajnom
  2. vnútorný držiak z pozinkovanej ocele
  3. povrchová úprava práškovou vypaľovacou farbou (spodný a vrchný diel)
  4. chromátovaný predný a zadný panel
  5. hrúbka steny 1,5 / 2mm
  6.  

Výhody / vlastnosti série FHG:

  1. špičková krabička na DIN lištu
  2. celohliníková konštrukcia
  3. rozsiahle perforovanie pre optimálne chladenie elektroniky

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (9)

  1. remmidemmi píše:

    ho dobře, a jak jsou ty krabičky veliké? To v článku nikde není 🙁

Pridaj komentár