SVETELEKTRO

14. novembra 2016   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

FRIWO FOX (Friwo One-click Xchangeable) adaptéry


SOS electronic s.r.o.

Adaptéry série FOX spĺňajú smernicu DoE Level VI – aj typy určené pre medicínske aplikácie!

Nová séria adaptérov s výkonmi 6,12, 18 a 30W spĺňa prísne požiadavky amerického ministerstva energetiky (Department of Energy Level VI). Adaptéry FOX (Friwo Office Exchangeable) sú veľmi flexibilné, pretože každý adaptér je možné prispôsobiť danej krajine a zariadeniu, s ktorým sa FOX adaptér používa. Primárne konektory sú vymeniteľné a sú dostupné pre všetky krajiny sveta, takisto sekundárne konektory sú vymeniteľné a dajú sa prispôsobiť pre konkrétne zariadenie.

Výstupné napätia sú štandardné 5, 9, 12, 15, 24 a 48VDC, pri väčších množstvách je možné objednať adaptéry aj s neštandardným výstupným napätím. V bežnej ponuke sú dokonca niektoré modely so špeciálnym výstupným napätím ako je 6VDC alebo 7.5VDC. Existuje aj špeciálne prevedenie FOX adaptéra s USB výstupným konektorom a samozrejme výstupným napätím 5VDC. Tieto adaptéry sú určené pre ITE a medicínske aplikácie.

Všetky adaptéry série FOX sa vyznačujú veľmi nízkou spotrebou v pohotovostnom režime a vysokou účinnosťou konverzie energie, vstupné napätie je v rozsahu 90 až 264VAC (50 alebo 60Hz) a pracujú v rozsahu teplôt 0 až 45°C. Sú odolné voči skratu na výstupe a prepätiu na vstupe. Adaptéry, ktoré sú určené pre medicínske aplikácie, spĺňajú požiadavky 2xMOPP a majú minimálny únikový prúd ≤ 10 uA. Primárny konektor s IP42 ochranou pre drsnejšie prostredie je k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo.

Veľmi potešujúcou správou je, že FOX adaptéry prešli cenovou optimalizáciou a ich cena je výrazne nižšia ako adaptérov o generáciu starších.

 

Okrem energetickej účinnosti v súlade s DOE úroveň VI a ErP V, je séria FOX certifikovaná v súlade s normou IEC / EN / UL 60950 a tiež IEC / EN / ANSI / AAMI ES60601.

V prípade záujmu o akýkoľvek produkt FRIWO  prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 
Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár