SVETELEKTRO

31. januára 2014   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Hliníkové krabičky HAMMOND 1455 vedia byť aj nebesky modré


SOS electronic s.r.o.

Nový prírastok do rodiny krabičiek 1455 predstavuje atraktívna verzia s modrým eloxovaným povrchom.

Kanadský výrobca Hammond vyrába obrovské množstvo typov krabičiek v rôznych verziách. Niektoré série už boli dostupné aj s modrým povrchom ale nedávno pridal tento výrobca modrú povrchovú úpravu aj do obľúbenej série 1455.

Séria 1455 predstavuje širokú rodinu rôznych veľkostí podobného tvaru, dostupná v rôznych povrchových úpravách. V sérii Hammond 1455 nájdeme typy dlhé 6cm ale aj 22cm, v rôznych hrúbkach a šírkach. Taktiež sú dostupné s plastovými alebo hliníkovými krytkami, pričom plastové krytky sú dostupné aj v atraktívnych farebných verziách z polykarbonátu. V praxi teda máte možnosť vybrať si danú krabičku v troch farbách eloxu – číry, čierny a modrý.
Ako je všeobecne známe, elox je jedna z najtrvanlivejších povrchových úprav, pretože je to vrstva oxidu hliníka vyrobená elektrickou (anodickou) oxidáciou. Odolnosť povrchovej úpravy spočíva v tom, že vzniknutý Al2O3 (korund) je tvrdá a stabilná zlúčenina.
Túto novinku máme zatiaľ ako tovar na objednávku s krátkou dodacou lehotou. Detailné informácie nájdete v katalógových listoch pri jednotlivých krabičkách pod článkom.

V prípade záujmu o akékoľvek produkty HAMMOND prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.
 

Výhody / vlastnosti:

  1. hliníkové krabičky s eloxovaným povrchom
  2. číry, čierny alebo modrý eloxovaný povrch
  3. dostupné v rôznych veľkostiach
  4. navrhnuté pre priame vloženie PCB do drážok
  5. pevná hliníková konštrukcia s minimálnou hrúbkou 1,5 mm

 

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár