SVETELEKTRO

8. októbra 2014   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

HOPERF – univerzálne RF moduly za prekvapivé ceny


SOS electronic s.r.o.

S modulmi HOPERF je možné získať bezdrôtový prenos dát alebo ovládanie zariadení jednoducho a bez veľkých výdavkov.

Spoločnosť, ktorá sa vyše štvrť storočia špecializuje na daný segment obyčajne má skúsenosti a výrobné kapacity na to, aby vyvinula a vyrobila kvalitné komponenty. To je aj prípad spoločnosti HOPERF Micro-electronics a vďaka veľkým výrobným množstvám sú navyše ceny ich produktov veľmi prijateľné. HOPERF vyrába samotné RF čipy ako aj hotové RF moduly použiteľné pre prakticky akúkoľvek aplikáciu vyžadujúcu bezdrôtové ovládanie alebo prenos dát, napr.: bezkľúčový vstup (RKE), ovládanie, bezpečnostné systémy, telemetria, hlasová a dátová komunikácia, ovládanie procesov a mnoho iných.
HOPERF moduly ponúkajú okrem skvelej ceny aj veľmi vysokú flexibilitu použitia. Na rozdiel od mnohých „pevne nastavených“ modulov, HOPERF moduly obyčajne poskytujú veľmi široké možnosti dynamicky nastaviť mnoho parametrov ako napr.: FSK/OOK/ASK moduláciu, schopnosť pracovať v širokom rozsahu frekvencií vrátane voľných ISM pásem 315, 433, 868 a 915MHz, pričom všetky hlavné RF komunikačné parametre sú programovateľné.

 

V našom sklade nájdete napr.:

RFM65CW-433S2 a RFM65CW-868S2 – 433/868 MHz FSK prijímacie moduly (receivers). RFM65CW ponúka unikátnu možnosť využiť úzkopásmové aj širokopásmové komunikačné módy. RFM65CW je optimalizovaný pre nízku spotrebu pri zachovaní vysokej citlivosti.

RFM68CW-433S2 a RFM68CW-868S2 – 433/868 MHz FSK vysielacie moduly (transmitters). Môže byť použitý bez konfigurácie cez MCU. Avšak v spojení s MCU je možné zmeniť mnoho parametrov vrátane výstupného výkonu, formátu modulácie a pracovného kanála.

RFM73-S – 2,4 GHz vysielač/ prijímač (transceiver), vrátane high power +20dBm verzie RFM73P-S2.

RFM83C-433S1 – sofistikovaný 433 MHz ASK/OOK prijímač vrátane verzie pre nízke napätia RFM83CL-433S pracujúcej už od 2,1V

RFM85W-433D – 433 MHz ASK vysielač. Vynikajúce parametre a jednoduché použitie. Navrhnutý špeciálne pre diaľkové ovládanie, autoalarmy apod. pracujúce na 433.92 MHz.

RFM12B-868S2P – multikanálový 868 MHz FSK vysielač/ prijímač (transceiver). RFM12B obsahuje integrované funkcie digitálneho spracovania dát ako: filtrovanie dát, obnova hodín, rozpoznanie vzorky dát, integrovaný FIFO a TX dátový register. RFM12B umožňuje poskytnúť taktovaciu frekvenciu (hodiny) pre mikrokontrolér.

Ďalšie informácie nájdete v katalógových listoch pri jednotlivých typoch. V prípade záujmu o akýkoľvek modul HOPERF prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.
 

Výhody / Vlastnosti:

  1. moderné ľahko použiteľné RF moduly
  2. široké možnosti konfigurácie vrátane zmeny výkonu, frekvencie, modulácie,…
  3. možnosť zvoliť úzkopásmový/ širokopásmový mód
  4. nízka spotreba/ vysoká citlivosť
  5. zabudovaný teplotný senzor a senzor nízkeho napätia

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár