SVETELEKTRO

19. mája 2014   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Meracie šnúry SKS nebudete chcieť odložiť


SOS electronic s.r.o.

Základný užitočný doplnok každého vývojového a testovacieho pracoviska – meracie šnúry, vám ponúkame v tej najlepšej možnej kvalite.

Či už meriate každodenne alebo len občas, pravdepodobne viete, ako výrazne vedia pomôcť rôzne meracie doplnky. Alebo naopak – koľko času vedia zhltnúť nespoľahlivé meracie šnúry a iné príslušenstvo, keď po dlhom pátraní po chybe v zapojení zistíme, že všetko je OK, len meracia šnúra mala zlý kontakt …

Pre každého kto má chuť a čas vyrobiť si meracie šnúry, máme v ponuke samotné meracie svorky, hroty, banániky a ďalšie doplnky od spoločnosti SKS (Hirschmann-SKS). Pre tých z vás, ktorí uprednostnia radšej hotové, profesionálne vyrobené meracie šnúry, máme pre vás elegantné riešenie v podobe samotných šnúr alebo aj testovacích sád. Takéto šnúry a sady sú zvlášť vhodné pre profesionálne pracoviská a pre masové použitie vo výrobe a testovaní.

Spoločnosť SKS sa dlhodobo špecializuje na meracie príslušenstvo a jej výrobky pod značkou SKS-Hirschmann sú známe pre svoju kvalitu a ergonómiu. Zo širokého výrobného portfólia u nás nájdete napr. šnúry s banánikom a zdierkou pre kolíkovú lištu (séria MALN), bezpečnostné meracie šnúry (séria MALSW), meracie šnúry s banánikmi na oboch stranách ( MLN), meracie šnúry s meracími hrotmi ako aj sady pre meranie série PL2600 alebo PMS. Všetky meracie šnúry sú vysoko ohybné a s hrubou izoláciou.

Na pracoviská s vysokým rizikom poškodenia meracích šnúr napr. od horúceho hrotu spájkovačky alebo iného zdroja tepla sú ideálnym doplnkom silikónové meracie šnúry série MLS SIL. „Vedľajšou“, no veľmi cennou vlastnosťou silikónových meracích šnúr je aj ich extrémna ohybnosť prinášajúca veľmi pohodlnú prácu. Tieto šnúry vám vieme zabezpečiť na objednávku. Bližšie informácie o týchto užitočných pomocníkoch nájdete v katalógu SKS-Hirschmann.

V prípade záujmu o akýkoľvek produkt SKS-Hirschmann, prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o na adrese info@soselectronic.sk.
 

Výhody / vlastnosti:

  1. profesionálne vyrobené meracie šnúry
  2. kvalitný a spoľahlivý laboratórny sortiment pre meranie a testovanie
  3. cenné doplnky pre spoľahlivé meranie
  4. ergonomický dizajn a vysoká bezpečnosť

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár