SVETELEKTRO

17. marca 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Miniatúrne SMD antény 2J dokážu pokryť viacero pásiem


SOS electronic s.r.o.

GSM, DCS, PCS, UMTS, 434/868 MHz, GPS, TETRA a mnohé iné signály nie sú problémom pre malé keramické antény od spoločnosti 2J.

Medzi výrobky spoločnosti 2J, ktoré nájdete v našej stálej skladovej ponuke, sme nedávno zaradili miniatúrne keramické SMD antény umožňujúce vytvoriť miniatúrne zapúzdrené zariadenia bez akýchkoľvek externých antén, konektorov, káblov…

Výhody / Vlastnosti:

  1. keramické SMD antény pre viaceré pásma
  2. miniatúrne rozmery
  3. jednoduchá montáž
  4. hotové riešenie nevyžadujúce externú anténu, konektory,…

Súvisiace produkty

  1. Tieto antény sú vhodné napr. ku modulom GSM/GPRS, modulom GPS a komunikačným modulom 434/868 MHz.


 

 

2JE03 – 5-pásmová SMD anténa určená pre pásma GSM850, GSM900, DCS, PCS a UMTS (1710-2170 MHz). S rozmermi len 24×5,5×4,4mm predstavuje miniatúrne riešenie pre široké spektrum aplikácií.

2JE05 – extrémne malá (9x3x1,2mm) SMD anténa určená pre voľné pásma 434 MHz, 868 MHz a 915 MHz. Anténa sa dá jednoducho prispôsobiť na dané frekvenčné pásmo pomocou niekoľkých pasívnych LC komponentov (prispôsobovací člen). Anténa sa vyznačuje pomerne veľmi dobrým činiteľom stojatých vĺn (VSWR) max 2,0:1 v celom rozsahu.

 

Detailné parametre týchto antén nájdete v datasheetoch 2JE03 a 2JE05. Ucelený prehľad vám poskytne katalóg 2J ako aj katalóg vnútorných (embedded) antén. Na objednávku vám vieme zabezpečiť akúkoľvek inú anténu z portfólia 2J.
V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o na adrese info@soselectronic.sk.


Prečo antény od 2J

Spoločnosť 2J je spoľahlivý výrobca rôznych antén pre telekomunikačné účely, prenos hlasu a dát ako aj príjem signálov zo satelitov (GPS). 2J s vlastným vývojom, výrobou a testovacími kapacitami, vrátane bezodrazovej komory 4x4x8 m, vyrába veľké množstvo rôznych antén, z ktorých mnohé sú zákaznícke výrobky, vyladené presne podľa potrieb zákazníka. Medzi zákazníkov 2J patria mnohé firmy ako napr. Audi, Porsche, T-Mobile, … Vlastné kapacity pre vstrekovanie plastov umožňujú 2J zapúzdriť antény do prakticky ľubovoľného tvaru, podľa požiadaviek danej aplikácie a zároveň dosiahnuť napr. krytie IP67.

 

 

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár