SVETELEKTRO

18. septembra 2012   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Nové 40, 50 a 60mm ventilátory Sunon odfúknu prebytočné teplo


SOS electronic s.r.o.

Niekedy aj malý ventilátor výrazne zlepší teplotné pomery v zariadení. Pre tieto prípady vám poslúžia nové typy pomerne malých ventilátorov.

Sunon, ako inovatívny výrobca ventilátorov a tvorca pokrokových technológii (VAPO, MAGLEV,…) neustále dopĺňa sortiment svojich výrobkov, prípadne nahrádza staršie typy novšími. To je aj prípad nových typov v našom sortimente EB40201S2-999, EB60201S1-999 s klzným ložiskom, MB40101V2-A99, MB40201V1-G99, MB50101V2-A99 a MB60101V2-A99 s ložiskom VAPO, ktoré postupne nahrádzajú sériu KD a KDE.

Výhody / vlastnosti:

  1. nové typy ventilátorov so zlepšenými parametrami
  2. dlhá životnosť
  3. vysoký výkon pri malých rozmeroch

Nové typy sa vyznačujú ešte vyššou spoľahlivosťou vďaka konštrukcii s menším počtom mechanických dielov, vyšším prietokom vzduchu (lepšou charakteristikou prietok/tlak) pri zachovaní rovnakej alebo nižšej hlučnosti. Ak zvažujete o pridaní aktívneho chladenia do vášho zariadenia, či už z dôvodu nutnosti alebo pre zvýšenie spoľahlivosti vášho zariadenia v extrémnych prípadoch, môžete si vybrať z viacerých typov Sunon, ktoré držíme skladom. Na požiadanie vám vieme dodať akýkoľvek iný typ z portfólia Sunon.

 

Vysvetlenie značenia nových ventilátorov Sunon nájdete v nasledujúcom dokumente. Detailné informácie vám poskytnú datasheety MB4020, ME5010, MB6010 a MB6020.

V prípade záujmu prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (2)

  1. Damos píše:

    V meničoch sme používali staré dobré maglevy GM1245 ktoré vydržali a asi iba cca 2-3% sa dostalo na výmenu so zadretím, zvyšok bol vypálený po zásahu meničov bleskom. Po nutnej výmene za toto nové bezolovnaté svinstvo sa pomer otočil a mesačne sme vyhadzovali za dve igelitky zadretých ale zato ekologických Sunonov…
    Zelený Sunon je ako šliapnuť do psieho hovna. Už nepoužívame Sunon.

    • Martin7 píše:

      Tá poruchovosť je zvláštna, lebo Sunony bývajú spoľahlivé. U ventilátorov nie je moc rozdiel v konštrukcii olovo/bezolovo, priam takmer žiaden. Sunon používa Maglev naďalej a žeby ho tak „zopsul“? – Sunon prezentuje opak, t.j. že ho ďalej vylepšuje. Možno to bola smola a práve nejaká nešťastná výrobná séria, ktorá sa občas prihodí každému výrobcovi.

Pridaj komentár