SVETELEKTRO

8. septembra 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Pamäťové médiá a dátová komunikácia bez obmedzení


SOS electronic s.r.o.

Odteraz je ešte pravdepodobnejšie, že u nás nájdete vhodný konektor pre vašu aplikáciu.

Po úspechu doterajších typov konektorov pre pamäťové a SIM karty pridávame na sklad mnoho ďalších typov konektorov pre SIM karty, SD karty, micro SD karty, CF karty, E-SATA, DDR a iné od spoločnosti Attend.

Uvedomujeme si, že pri vývoji sú dôležité aj zdanlivé maličkosti, iná poloha pinov apod., ktoré rozhodujú o tom, či daný konektor môžete alebo nemôžete použiť. Preto vám ponúkame u niektorých typov (SD, micro SD, SIM, …) aj viacero verzií na prvý pohľad rovnakého konektoru. Z mnohých typov máme zatiaľ skladom vzorkové množstvá, no čoskoro tento stav výrazne navýšime – podľa vášho záujmu.

Zaujímavou alternatívou k bežným micro SD konektorom je typ 112C-TBAR-R02 s výklopným držiakom. Konektor je vhodný pre aplikácie, kde nie je predpoklad častého vyberania SD kariet ale je potrebné čo najviac ušetriť miesto na DPS, resp. nie je prístup zboku na zasunutie pamäťovej karty.
Podobne zaujímavým typom je aj konektor „2v1“ 112G-TA00-R pre micro SD aj SIM kartu. Tento konektor osobitne šetrí miesto na DPS.

Ak by ste mali záujem o konektor, ktorého stav skladu by bol momentálne 0 ks, alebo ktorý ešte nemáme v ponuke, neváhajte kontaktovať firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

Výhody / vlastnosti:

  1. spoľahlivé SMD konektory pre pamäťové a SIM karty a dátovú komunikáciu
  2. výborný pomer cena/kvalita
  3. vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a samozhášavého plastu (UL-94V-0)
  4. pozlátené kontakty
  5. široký rozsah pracovných teplôt -40 až +85°C
  6. dostupné priamo z nášho skladu

 

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár