SVETELEKTRO

25. januára 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

S pravouhlými LED urobíte spájkovanie a montáž v jednom kroku


SOS electronic s.r.o.

Pravouhlé LED indikátory Kingbright série L-1384 poskytujú výrazne jednoduchšie použitie oproti štandardným vývodovým LED.

Ak máte aplikáciu, kde potrebujete zaspájkovať 3mm LED s vývodmi ohnutými do pravého uhla alebo dokonca vytvoriť rad takýchto LED, potom je pre vás séria L-1384 tou pravou voľbou.

Výhody / vlastnosti:

  1. univerzálne pravouhlé LED indikátory
  2. možnosť spájať do radov
  3. skrátené vývody pre priamu montáž do DPS
  4. čierne puzdro zvyšuje kontrast
  5. nylon typu 66, UL94-V0
  6. vysoká spoľahlivosť
  7. široký pozorovací uhol

L-1384 pozostáva z LED osadenej do plastového puzdra tak, že jej vývody sú ohnuté do pravého uhla. Fakt, že sú vývody vytvarované od výroby, eliminuje možné poškodenie LED pri ich tvarovaní zákazníkom (poškodenie od vnútorného pnutie sa môže prejaviť až po určitom čase). Vývody LED sú navyše skrátené na dĺžku vhodnú pre zapájkovanie do DPS. Plastové puzdro z nehorľavého nylonu (UL94-V0) obsahuje výstupok a drážku, ktoré umožňujú spájanie LED navzájom. To zaručuje jednoduchú montáž a bezproblémové vytvorenie rovnomerného radu LED. Čierna farba puzdra zároveň zvyšuje kontrast.

 

L-1384 nájdete v našej ponuke v červenej, zelenej a žltej farbe. Pomerne malé napätie v priepustnom smere v rozsahu 1,85-2,2V (@20mA) umožňuje bezproblémové použitie aj v nízkonapäťových aplikáciách.
V prípade záujmu o akýkoľvek komponent Kingbright prosím kontaktujte firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (3)

Pridaj komentár