SVETELEKTRO

5. júla 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

SOS electronic sa stal členom skupiny Conrad Group


SOS electronic s.r.o.

Expandovanie medzinárodnej spoločnosti SOS electronic v segmente B2B priemyslu vyústila do spojenia so silným strategického investorom – spoločnosťou Conrad. SOS electronic je distribútor elektronických súčiastok pre priemyselnú výrobu, ktorý operuje v 5 európskych krajinách so zameraním na strednú a východnú Európu (CEE).


Júl 1, 2013, Košice, Slovensko, Hirschau, Nemecko –  Pre posilnenie expanzie distribúcie elektronických súčiastok do priemyselnej výroby spoločnosť SOS electronic pristúpila k akvizícii so silným partnerom, ktorým je spoločnosť Conrad.
Conrad rozširuje svoju obchodnú stratégiu na budovanie nového segmentu priemyselných zákazníkov a na masívne rozšírenie produktového portfólia a služieb pre tento segment. K tejto akvizícii došlo aj preto, aby SOS electronic ako etablovaná spoločnosť v tejto oblasti pomohla pri rozširovaní tejto stratégie.

Conrad vstúpil do SOS electronic nielen ako investor, ale predovšetkým ako partner…
Za všetko hovoria slová Holgera Rubana, riaditeľ Conrad Business supplies: „Skupina Conrad bude profitovať z 22-ročných skúseností, ktoré spoločnosť SOS electronic s priemyselnými zákazníkmi má. Ľudia z SOS prinášajú pre nás cenné know-how, ktoré vieme v oblasti marketingu, nákupu a predaja synergicky spoločne využiť pri našej stratégii budovania nového zákazníckeho segmentu.
 
SOS electronic ako firma a značka ostávajú naďalej zachované ako nezávislé a budú neustále posilňované. Pre zákazníkov spoločnosti SOS electronic nedochádza k žiadnej zmene v systéme objednávania, dodávkach tovaru, cenovej politike, či akejkoľvek komunikácii a spoločnosť si aj  naďalej bude riadne plniť všetky svoje záväzky pod hlavičkou SOS electronic ako doteraz. Rovnako nie sú plánované žiadne redukcie v stave zamestnancov, práve naopak. V budúcnosti sú plánované nové investície na posilnenie obsluhy východoeurópskych trhov.
 
Koniec

O spoločnosti SOS electronic
SOS electronic je medzinárodný distribútor elektronických súčiastok, ktorý svojim zákazníkom  poskytuje riešenia v oblasti elektronických súčiastok typu polovodiče, pasívne a elektromechanické súčiastky, ako aj  nástroje meracej a spájkovacej techniky.
 
O spoločnosti Conrad Electronic
Od roku 1923 sa nemecká rodinná firma Conrad venuje elektronike a servisu. Pôsobí v 17 krajinách prostredníctvom lokálnych  dcérskych spoločností a predajcov. Spoločnosť distribuuje svoje výrobky zákazníkom v 150 krajinách po celom svete.

Neustále rastúci sortiment zahŕňa fascinujúce a komplexné portfólio výrobkov popredných výrobcov a exkluzívne značky, od najmenších elektronických súčiastok, nástrojov až po najnovšie zariadenia spotrebnej elektroniky, počítače, rovnako ako komunikačné technológie.

Zdroj:  Marketingové oddelenie,  SOS electronic s.r.o.
Tel : +421 55 786 04 31
e-mail: marketing@sos.sk

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Komentáre (2)

  1. wwlado píše:

    Co sa tym zmenilo? budu suciastky lacnejsie?

Pridaj komentár