SVETELEKTRO

18. septembra 2014   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Špičkové produkty pro komerční prostory a průmysl – SVĚTELNÁ ŘEŠENÍ 2014


Schrack Technik spol. sro

Společnost Schrack Technik pro Vás připravila kompletní výběr světelné techniky pro komerční prostory a průmysl, který naleznete v novém katalogu SVĚTELNÁ ŘEŠENÍ 2014. Ať už hledáte světelné řešení do Vaší domácnosti, rodinného domu, osvětlení obchodů nebo průmyslové haly, tento katalog Vám nabízí široký výběr jednotlivých výrobků té nejvyšší kvality.

Na jeho 470 stranách naleznete obchodní a technické informace. Každý produkt obsahuje přesné označení včetně objednacího čísla, základní data o použitých materiálech a technickém provedení s klíčovými parametry. Vysoký důraz je kladen na fotografickou a designovou část. Katalog je rozčleněn do tří základních přehledných kapitol: Interiérová svítidla; Exteriérová svítidla; LED, světelné zdroje a příslušenství.

INTERIÉROVÁ SVÍTIDLA
„Více než jen světlo.“ Příznivé osvětlení zvyšuje kvalitu našeho života. Hledáte stropní nebo nástěnná svítidla nebo potřebujete liniové světelné systémy? Ať už pro domácnosti a rodinné domy, pro osvětlení obchodů nebo průmyslové haly, v katalogu SVĚTELNÁ ŘEŠENÍ 2014 naleznete široký výběr z více než 800 jednotlivých výrobků.

EXTERIÉROVÁ SVÍTIDLA
 
„Po západu slunce umožňuje venkovní osvětlení, aby se všichni cítili bezpečně a příjemně.“ V kapitole Exteriérová svítidla naleznete produkty pro osvětlení v zahradách, osvětlení fasád, stejně jako veřejné osvětlení pro města a obce. Vybírat si můžete z více než 400 výrobků.
 
 

LED, SVĚTELNÉ ZDROJE A PŘÍSLUŠENSTVÍ

„Moderní světelné zdroje jsou směsí světelných nálad a vysoké účinnosti.“ LED, halogeny nebo zářivky – vybírat můžete z více než 500 jednotlivých výrobků v této kategorii.
 
 
 
 

Katalog SVĚTELNÁ ŘEŠENÍ 2014 si můžete zdarma objednat z pohodlí domova na našem eshopu, prolistovat v barevné interaktivní elektronické podobě nebo vyzvednout přímo v našich kamenných pobočkách Schrack STORE.
 

 
 

QR kód k prolistování katalogu online!

Ing. Eliška Sobotková
Marketing Manager
 
SCHRACK TECHNIK spol. s r. o.
Dolnoměcholupská 2, 100 00 Praha 10 – Hostivař
tel.: +420 281 008 231-3, fax: +420 281 008 462
e-mail: praha@schrack.cz, www.schrack.cz

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár