SVETELEKTRO

7. novembra 2016   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Svetelektro oslavuje 10. Narodeniny!


zawin

Pozrime sa, čo stálo za jej vznikom a ako sa postupne menila. Taktiež tento významný míľnik otvára aj otázku ďalšieho smerovania, ktorý môžete ovplyvniť aj vy!


Ako to celé začalo?

Na počiatku bolo nadšenie. Nadšenie v elektroniku, ktorú sme získali na elektrotechnickom krúžku pod vedením  Mariána Hubinského (OM3THX), za čo mu naozaj úprimne ďakujem.  Tam som objavil svoj talent a začal ho rozvíjať. Netrvalo dlho a začal som vyrábať prvé zapojenia – rôzne blikače, zosilňovače, rádiové prijímače a mnoho ďalších. Vtedy prišla tá prvá myšlienka prezentovať svoje zapojenia na internete. Získali sme prvého sponzora a tak  7.11.2006 sme zavŕšili svoje snaženie vznikom stránky svetelektro.com.
 

Ako stránka rástla…

Stránka od jej vzniku nabrala raketovú rýchlosť. Už po 3 mesiacoch fungovania mala viac ako 100 návštev denne. To nás nesmierne tešilo a  povzbudzovalo do ďalšej práce.
 

Rast stránky od jej vzniku 7.11.2006
 
Pribúdali nové články, užívatelia a začalo sa pomaly budovať fórum, ktoré je dnes neodmysliteľnou súčasťou stránky. Taktiež sa v priebehu vývoja menila aj samotná grafika webu. Zaspomínajme si spoločne:

Prvý design stránky z roku 2006 Prvá výraznejšia zmena designu stránky sa odohrala v roku 2010

 

Dnes ma stránka celkovo za sebou viac ako 10 miliónov návštev , pričom denne stránku navštívi viac ako 4000 unikátnych návštev. Bolo publikovaných 437 technických článkov, zaregistrovalo sa viac ako 17 tisíc užívateľov a na fóre sa napísalo viac ako pol milióna príspevkov vo viac ako 35 tisíc témach.


 

 

Čo ďalej?

Samozrejme, tento významný míľnik nás viedol aj k zamysleniu o ďalšom rozvoji a smerovaní stránky. Ako však nastaviť kormidlo, tak aby stránka nabrala správny smer a ďalej rástla? Na to práve potrebujeme poznať váš názor, ktorý je pre nás veľmi dôležitý.
Preto sme pre vás pripravili anketu, ktorá vám nezaberie viac ako 5 minút  a môžete pritom vyhrať zaujímavé ceny!
Žrebovanie výhercov sa uskutoční na Mikuláša 6.12.2016! 
 
 
 

Záverom…

V mene Svetelektro.com sa chceme poďakovať všetkým návštevníkom za dlhoročnú priazeň, ktorú nám prejavujete. Je pre nás hnacím motorom pre ďalší rozvoj stránky. Špeciálne sa chceme poďakovať moderátorom fóra za ich pomoc, ochotu a perfektne odvedenú prácu.

 
Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)
Najnovšie články od zawin (zobraziť všetky)

Komentáre (2)

  1. jant píše:

    Mohli by ste sem dať kalkulačku ako vypočítať rôzne veci v elektrotechnike.

Pridaj komentár