Najnovšie články | Najviac čítané | Najviac komentované

Kategória:Návody a teória
Ukážka výpočtu bočníka a predradného odporu
Autor: Pozitron

Určite mnohý z vás už chceli svoj návrh dosky označiť vlastným logom , obrázkom alebo logom nejakého výrobcu , ale nevedeli ste ako nato.
Autor: right13

Vysvetlenie princípu PWM, realizácia pomocou OZ alebo mikrokontroléra
Autor: petoknm

Ak vlastníte mobil s Androidom, táto aplikácia by nemala chýbať vo vašom mobile!
Autor: zawin

Po nadobudnutí originál kyselinovzdornej fixky som sa rozhodol otestovať niekoľko druhov fixiek a zverejniť čo z toho vzišlo.
Autor: AlbiDartanan

som sa napísať sériu článkov o programovaní mikrokontrolérov Atmel AVR v jazyku C z dôvodu neexistencie žiadneho materiálu v slovenčine alebo češtine a nechcel som aby moje poznámky čo som si robil skončili zabudnuté v mojom pc.
Autor: martin knocik

Mnohokrát naše konštrukcie vyzerajú po mechanickej stránke skvelo, a k dokonalosti im chýba málo.
Autor: djwiktor

Návod na výrobu vŕtačky plošných spojov zo spodným vŕtaním.
Autor: yuslav

Úvod
Obvodová simulácia je elegantná záležitosť, s ktorou môžete ušetriť hodne cínu, súčiastok a času. Že nemáte program a ani neviete, ako sa s takým simulátorom pracuje? Zbytočné výhovorky, poďme na vec!
Na stránke http://www.linear.com/designtools/software/#Spice uvidíte tabuľku s nadpisom LTSPICE IV a v nej odkaz „Download LTspice IV“. Po kliknutí sa rozhodnite, či sa na stránke registrovať alebo nie. V používaní programu sa vaše rozhodnutie nijako neprejaví. Výsledkom stiahnutia je súbor „LTspiceIV.exe“ kdesi na vašom disku. Ten spustíte a o chvíľu je inštalácia hotová, dokonca je možné, že je program aj spustený a jeho okno čaká na vaše prvé kroky.
Autor: pin

Ak ste sa už zamýšlali, čo je to DPS alebo taktiež anglický ekvivalent tejto skratky PCB, ste na správnej adrese. Pojmy si nielen vysvetlíme, ale taktiež vám ukážem krok za krokom pekne fotograficky zdokumentované ako si vyrobiť vlastnú dosku plošných spojov. Rozhodol som sa napísať tento článok, lebo keď som začínal s DPSkami, mal som plnú hlavu najrôznejších otázok. Čítal som veľa návodov, veľa dobrých ale niektoré veci mi tam chýbali. Preto som sa rozhodol napísať vlastný, pričom som sa snažil mimo iného pokryť aj moje základné otázky.
Autor: remusator
Fórum
Pozrite tiež
Kto je online?
Ado_PO, Andy99, Axwell, bagan641, BlackElvis, boban, bobo87, brdo1994, danhard, Infinity, jozko_kukuricudus, j0hnyPP, Mahel, maher, Marekodzapadu, marostv, max521, MIRDAS, muziker, OM1ARS, Racius, Robio, ruicosta, r1996x, Simil, skromny, smotek7, staffy, SteaveEl, Thales, tom4s7, VIViktor, Washu
Reklama
Anketa
| Áno | |
| Nie | |
Zaujímavé odkazy
Návštevy
Autor stránky je Ondrej Závodský(zawin), o graficky design sa stará Ľuboš Fabo(BUFU).