SVETELEKTRO

6. júla 2012   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Univerzálny 1,2“ maticový displej LED


SOS electronic s.r.o.

Medzi štandardné skladové typy sme zaradili maticový LED displej Kingbright TC12-11 s výškou 30,6 mm. Hyper červená farba (630nm) a vysoká svietivosť poskytujú kontrastné zobrazenie.

TC12-11SRWA s bodmi 5×7 môžete s výhodou použiť najmä vo vnútorných priestoroch, kde poskytne výbornú čitateľnosť pri rôznych svetelných podmienkach. Displej je použiteľný aj vo vonkajších priestoroch s výnimkou miest na priamom slnku, kde môže byť čitateľnosť displeja veľmi znížená.

Výhody / vlastnosti:

  1. 5×7 maticový LED displej
  2. vysoká svietivosť štandardne 82mCd/ 10mA
  3. možnosť pracovať pri nízkych prúdoch
  4. lineárna závislosť svietivosti v rozsahu 0 až 20 mA
  5. odolné mechanické vyhotovenie
  6. ľahké upevnenie zaspájkovaním do DPS alebo do pätice
  7. možnosť vytvoriť súvislý rad

Vysoká svietivosť štandardne 82mCd/10mA a biela difúzna optika zaručujú veľmi dobrú viditeľnosť aj z väčších pozorovacích uhlov. Displej sa vyznačuje takmer lineárnou charakteristikou svietivosť/prúd v rozsahu od 0 do 20mA, preto je plne použiteľný aj pre aplikácie s nízkou spotrebou. Podobne ako takmer všetky maticové displeje, aj TC12-11 je navrhnutý tak, že pri umiestnení vedľa seba získame súvislý rad s rovnakými rozostupmi medzi bodmi. Preto je možné zobraziť aj znaky širšie než 5 bodov a samozrejme aj napr. pohyblivý text.

TC12-11 je so spoločnou katódou (v stĺpci), dostupné sú aj verzie so spoločnou anódou (v stĺpci) a tiež rôzne farebné verzie.



Detailné informácie vám poskytne datasheet TC12-11SURKWA. V prípade záujmu o akýkoľvek komponent Kingbright nás prosím kontaktujte na adrese info@soselectronic.sk.



Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár