SVETELEKTRO

8. júla 2014   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Vyskúšajte pekelný výkon vtesnaný do 3,5“


SOS electronic s.r.o.

3,5“ displej s procesorom Diablo16 od spoločnosti 4D Systems zvládne aj aplikácie, kde procesor Picaso nestačí.

Aby sme uviedli veci na pravú mieru – stále platí, že procesor Picaso je pomerne veľmi výkonný grafický procesor schopný zvládnuť aj náročné aplikácie s grafikou, animáciami, zvukom, videom, …. Samozrejme, ako každý procesor, na niektoré aplikácie postačuje s rezervou a na niektoré už nie. Ak predpokladáte, že procesor Picaso by vám svojimi schopnosťami nestačil, alebo by neumožňoval prípadné rozšírenie funkcionality, potom procesor Diablo16 splní aj vysoké požiadavky.

V prospech procesoru Diablo16 hovorí nie len samotný výkon, ale aj ďalšia funkcionalita ako veľkosť pamäte, komunikačné rozhrania, analógové vstupy, GPIO a ďalšie. Výkon procesoru Diablo 16 ste doteraz mohli využiť dvomi spôsobmi – v module uLCD-70DT (7“, 800×480), alebo vo vašom vlastnom návrhu s použitím samotného procesoru Diablo16. Najnovšie prichádza 4D Systems aj s 3,5“ modulom (480*320px) – uLCD-35DT, „poháňaným“ týmto výkonným procesorom.

Dobrou správou je aj dostupnosť novej verzie modulu CMOS VGA kamery – uCAM-II, so sériovým výstupom (UART TTL). Štandardne je kamera vybavená optikou so zorným uhlom 56°. Dostupné sú aj širokouhlé verzie so zorným uhlom 76° a 116°.

Podobne ako u všetkých modulov 4D Systems s procesormi Picaso a Diablo16, aj v prípade modulu uLCD-35DT môžete použiť na vývoj aplikácií výkonný softwarový balík – Workshop4 IDE.

Bližšie informácie vám poskytnú letáky Diablo16, uLCD35DT a uLCD70.

V prípade záujmu o akýkoľvek produkt 4D Systems prosím kontaktujte SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.
 

Výhody / vlastnosti:

  1. 3,5“ LCD modul s výkonným 16 bit grafický procesorom
  2. vysoký výkon a mnoho systémových prostriedkov aj pre náročné aplikácie
  3. 32kB užívateľskej RAM, 16 GPIO portov, 4x analog IN
  4. PWM, I2C, SPI,…
  5. priama podpora SDHC/SD kariet, FAT16 súbory
  6. vývojový software Workshop4 IDE zadarmo

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár