Priamo z nášho skladu vám vieme dodať tieto prípravky:

Citro Cleaner
– silný čistiaci a odmasťovací prostriedok s príjemnou citrusovou vôňou, založený na prírodných pomarančových terpénoch pre bezpečné čistenie strojov a zariadení počas údržby. Je to ideálna alternatíva k tradičným rozpúšťadlovým alebo vysoko alkalickým čistiacim prostriedkom. Tento sprej je bezpečný pre kovy a väčšinu plastov a gúm. Rozpúšťa oleje, tuky ako aj rôzne gumovité a lepivé substancie.

Fast Dry Degreaser
– rýchloschnúci a rýchlo účinkujúci rozpúšťač tukov bez obsahu chlóru. Prípravok nezanecháva žiadne rezíduá. Má 360° ventil pre aplikáciu aj hore dnom.

FPS Eco Foam Cleaner
– silný mnohoúčelový penový čistič a odmasťovač na vodnej báze. Stabilná nestekavá formulácia podporuje dlhší kontakt prípravku s povrchom aj na zvislých plochách. Je „okamžite“ biodegradovateľný podľa OECD 301B.

FPS 3-36
mnohoúčelový prípravok okamžite vytesňujúci vlhkosť a zabraňujúci korózii. FPS (Food processing safe) verzia. Veľmi vhodný aj pre aplikáciu po použití odhrdzovača.

CRC 5-56
– vysoko univerzálny čistiaci a mazací prípravok vhodný pre 1000 použití (á la WD-40) akreditovaný pre použitie v NATO. Obsahuje až 97% aktívneho produktu.

Rust Off Ind
– rýchlo účinkujúci penetračný a lubrikačný olej s MoS2. Nekompromisný produkt atakujúci hrdzu a koróziu, prechádzajúci aj cez špinu a zaschnuté lepivé nánosy. Bez obsahu silikónov. Tento sprej je nápomocný nielen pri demontáži ale aj pri montáži.

Rust Remover
– ekonomický koncentrát odhrdzovača založený na kyseline fosforečnej, inhibítore a aditívach vhodný pre železné aj neželezné kovy. Je riediteľný s vodou na akúkoľvek požadovanú koncentráciu. Spĺňa požiadavky Mil-C-10578 (type III). Po aplikácii odporúčame okamžite predmet vysušiť a chrániť pomocou prípravku CRC 3-36.

Multi Grease
– vysoko ekonomický lítiový tuk triedy EP (Extreme pressure). Je ideálny pre valivé a klzné ložiská a lineárne posuvy pri všetkých bežných rýchlostiach. Je vodeodolný do teploty +90°C.

Super Adhesive Grease
– polosyntetický vysoko výkonný a extrémne stabilný EP lítiový tuk s výnimočnou priľnavosťou a odolnosťou voči vode. Je to ideálny prostriedok do vlhkých a špinavých podmienok (aj so špliechajúcou vodou). Vďaka dlhodobej odolnosti je vhodný aj pre ťažko dostupné miesta, ktoré sú len zriedkavo mazané.

Super Longterm Grease + MoS2
čierny EP lítiový tuk s MoS2. Vďaka molybdénsulfidom vytvára pevnú mazaciu vrstvu odolnú nárazom a extrémnemu tlaku.

Galva Brite
zinkovo-hliníkový povlak pre optimálnu ochranu pred koróziou. Ochranný efekt je porovnateľný so žiarovou galvanizáciou, preto je vynikajúcou voľbou pre drobné opravy poškodenej galvanizácie.

Glass Clean Pro
– biodegradovateľný nehorľavý penový čistič akýchkoľvek sklených plôch vrátane automobilového priemyslu. Je vhodný aj pre pochrómované, vinylové a iné plastové diely. Odstraňuje všetky bežné nečistoty a nezanecháva film. Je neškodný pre gumu a laky.

Eco Supercut
– výkonné mazadlo pre vŕtanie a rezanie. Chladí a maže, čím výrazne zlepšuje výsledný povrch pri vŕtaní/rezaní/frézovaní. Zvyšuje životnosť nástrojov.

FPS Eco Leak Finder
vyhľadávač netesností použiteľný pre takmer všetky typy plynov vrátane kyslíka (MIL-L-25567). Má stabilnú penovú konzistenciu, je nekorozívny a použiteľný vo všetkých polohách.

Fast Stick
– rýchle lepidlo bez obsahu chlóru. Umožňuje okamžité uchytenie a jeho použitie je veľmi ekonomické, keďže na použitie stačí len veľmi tenká vrstva lepidla. Uplatnenie určite nájde v mnohých priemyselných odvetviach.

Uvedené produkty sú k dispozícii priamo z nášho skladu, všetky ďalšie produkty z portfólia CRC Industries vám vieme dodať na objednávku v krátkom čase a za výhodných podmienok.

V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na adrese info@soselectronic.sk.