SVETELEKTRO

3. marca 2013   Verzia pre tlač Verzia pre tlač

Wago TOPJOB ? S – súčasný štandard v inštaláciách?


SOS electronic s.r.o.

Svorkovnice na DIN lištu so svorkou CageClamp®S prinášajú jednoduchšiu inštaláciu aj bez použitia nástrojov a až 30% úsporu miesta.

Od roku 1977, kedy spoločnosť Wago priniesla na trh svorkovnice využívajúce pružinový kontakt, si svorkovnice s týmto systémom získali veľkú popularitu. Počas mnohých rokov potvrdil systém Cage Clamp® svoju spoľahlivosť aj v najnáročnejších podmienkach ako napr. v chemickom a plynárenskom priemysle.

Výhody / vlastnosti:

  1. špičkový spoľahlivý systém svorkovníc
  2. až 75% úspora času pri inštalácii
  3. úspora miesta na DIN lište
  4. pre pevné vodiče aj lanká
  5. pre priemery 0,14-95 mm2
  6. možnosť inštalácie vodičov jednoduchým zasunutím bez nástroja
  7. široké možnosti prepájania, bohaté príslušenstvo

 

V roku 2003 spoločnosť Wago priniesla na trh inovovanú verziu s názvom Cage Clamp® S, ktorá prináša úsporu miesta až o 30% a hlavne umožňuje ešte jednoduchšie zapájanie vodičov (pevné vodiče, lanká, extra ohybné lanká, lanká zakončené nitmi). Pevné vodiče ale aj lanká zakončené krimpovacími nitmi je možné jednoducho zasunúť do svorky bez použitia akýchkoľvek nástrojov. To umožňuje skrátenie času potrebného na inštaláciu vodičov na 50% voči systému Cage Clamp a na cca 25% voči klasickým skrutkovacím svorkovniciam.

Pružinové kontakty Cage Clamp S nájdeme najmä v rozsiahlom systéme svorkovníc na DIN lištu – TOPJOB S. Séria TOPJOB S poskytuje široké možnosti použitia a disponuje mnohými doplnkami a príslušenstvom ako sú prepojovacie svorky (jumpre), testovacie piny, poistkové bloky a mnohé ďalšie.

Ucelený prehľad o vlastnostiach a možnostiach systému TOPJOB S vám poskytne brožúra TOPJOB S. Priamo z nášho skladu vám vieme dodať vybrané typy série TOPJOB S.
V prípade záujmu aj o typy, ktoré nemáme skladom, neváhajte kontaktovať firmu SOS electronic s.r.o. na adrese info@soselectronic.sk.

 

Ako sa vám páčil tento článok?
  • Páči sa mi (0)
  • Súhlasím (0)
  • Zábavné (0)
  • Informatívne (0)

Pridaj komentár