Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Prep├│lovanie autor├ídia

Prepólovanie autorádia

Ak m├íte probl├ęm s elektronikou v aute a motorke, alebo proste chcete do auta a motorky nie─Źo zapoji┼ą

Moderátori: mirosne, Moderátori

Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod a4tech » 11 Aug 2012, 19:55

Pozdravujem spolo─Źnos┼ą. Obdr┼żal som predned├ívnom ta┼íku a v nich autor├ídia. Chlap├şk to m├í na z├íhradke a asi prep├│loval .No nie je po┼íkoden├Ż ani plo┼í├ík ani poistka ani ochrann├ę di├│dy. Pr├íve som rozobral Blaupunkt Dublin C30. Zarazilo ma, ┼że - p├│l nie je spojen├Ż s kostrou autor├ídia. Tak som ho chcel prep├şsknu┼ą, no nikde som nena┼íiel bod kde sa sp├íja konektor a plo┼í├ík. Merer├ík som mal priamo na konektore, nie cez p├Ąticu.
a4tech
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 43
Vek: 132.26
Zalo┼żen├Ż: 20.11.2008
Bydlisko: Prešov
Karma: 1

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod yeti » 11 Aug 2012, 21:00

hladal by som prepaleny plosny spoj
yeti
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 10
Vek: 43.35
Zalo┼żen├Ż: 20.01.2010
Bydlisko: Spi┼ísk├ę Bystr├ę
Karma: 0

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod Tuf » 11 Aug 2012, 22:33

Pozri nap├íjanie, vyp├şna─Ź sp├şna z├íporn├Ż pol ? Manu├íl napr├şklad na http://elektrotanya.com/blaupunkt_dubli ... nload.html a http://www.cesky-navod.info/autoradia/blaupunkt.htm
Tuf
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1249
Zalo┼żen├Ż: 27.02.2008
Bydlisko: cz
Karma: 6

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod pixel123 » 03 Sep 2012, 02:06

prepalna cesta alebo spalena dioda, tie diody meraj aj merakom, nie len zrakom. Pripadne najdi hlavny spinaci trand, alebo tam pri zaciatku bude toroidna cievka, proste zacni od zaciatku vstupu
pixel123
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 592
Zalo┼żen├Ż: 30.06.2009
Bydlisko: Banská Bystrica
Karma: 5

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod xmilos » 03 Sep 2012, 06:58

Na Blaupunktoch zvykne prepalit plosak v konektore.
Musis rozobrat ten konektor.
xmilos
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3664
Zalo┼żen├Ż: 04.05.2011
Bydlisko: Povazie
Karma: 14

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod a4tech » 03 Sep 2012, 08:10

Na za─Źiatok v─Ćaka za podnety.
1. Plo┼ín├Ż spoj nie je odp├ílen├Ż
2. Cesty od konektora som kontroloval preto som sa pozastavil, ┼że kostra nieje spojen├í s - p├│lom. Na to som dostal odpove─Ć
3. S├║stredil som sa na Tranzistor V2000 a okolie.
a4tech
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 43
Vek: 132.26
Zalo┼żen├Ż: 20.11.2008
Bydlisko: Prešov
Karma: 1

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod xmilos » 03 Sep 2012, 12:56

Nemal som na mysli cesty od konektora, ale v konektore. Musis rozobrat ten konektor ( v nom je aj objimka na poistku co je v tom konektore )
Zo strany pinov je srob ( tusim torx ), ten musi von a konektor na dve casti (pokial tam neni nieco ine <daj foto>).
xmilos
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3664
Zalo┼żen├Ż: 04.05.2011
Bydlisko: Povazie
Karma: 14

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod Tuf » 03 Sep 2012, 13:34

Po pripojeniu k bat├ęrii je treba zada─Ć k├│d CODE. Vie┼í ho?
Manu├íl vi─Ć http://www.krippa.com/blaupunkt-car-ste ... e-preview/
Tuf
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1249
Zalo┼żen├Ż: 27.02.2008
Bydlisko: cz
Karma: 6

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod Marek354 » 09 Sep 2012, 22:29

no ak tam je k├│d tak mne sa nie─Źo zd├í ┼że to bolo 0054 ale neviem to isto a po ka┼żdom chybnom pokuse sa predl┼żuje ─Źas na zadanie ─Ćal┼íieho k├│du ale neviem ─Źi to bude tak aj pri tomto tipe radia
Marek354
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 204
Vek: 23.94
Zalo┼żen├Ż: 16.11.2011
Karma: 4

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod mkat » 17 Okt 2012, 17:23

Pozor plus pol ide cez poistku,.Minus musi by┼ą na kostre.Tak┼że najprv zisti pr─Źo nie je minus na kostre.Potom si zameraj ─Źi ti ide plus do radia.(meraj ohmetrom alebo nie─Źim podobnym.bez pripojenia na bateriu) Ked bude┼í ma┼ą istotu ┼że to je v poriadku potom skus zapoji┼ą na bateriu.Ale nezabudni na plus pripoji┼ą aj (myslim ┼że to byva ┼żlty ) pametovy kabel.Bez neho sa ti radio nezapne.
Ved tam nem├┤┼że byt velka chyba,v─Źera to e┼íte perfektne fungovalo.
mkat
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 873
Vek: 65.44
Zalo┼żen├Ż: 27.01.2010
Bydlisko: Tisovec
Karma: 2

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod Michaelito » 23 Okt 2019, 16:16

Ahojte pros├şm v├ís neviem sa dop├ítra┼ą rie┼íenia m├┤jho probl├ęmu bol by som vda─Źny keby ste mi pomohli n├íjs┼ą odpoved. Zap├íjal som do m├┤jho wolksvagenu B5.5 ─Ź├şnske r├ídio ktore nechccem nakoniec ale nejde mi naspa┼ą pripoji┼ą origin├íl radio MFD Blankpunkt probl├ęm ale nieje v r├ídiu preto┼że v in├Żch aut├ích funguje. Toti┼żto akoby mi zblbla kabel├í┼ż, plusov├ę k├íble s├║ teraz m├şnus a m├şnusov├ę s├║ plusov├ę. BATERKA JE ZAPOJEN├ü SPR├üVNE aj p├│ly s├║ spr├ívne podla sk├║┼ía─Źky. PREBOHA ja u┼ż fakt neviem kde mam hlada┼ą chybu. DAkujem za ka┼żd├║ radu tip.
Michaelito
Okoloid├║ci
Okoloid├║ci
Pr├şspevky: 1
Zalo┼żen├Ż: 23.10.2019
Karma: 0

Re: Prepólovanie autorádia

Odosla┼ąod AlbiDartanan » 23 Okt 2019, 22:21

Michaelito -neprehodili sa n├íhodou "k├íble" pri prehadzovan├ş radia ???
"Possible is that which can be done immediately, impossible that which takes a little longer..."
intitle:"index of " XXX YYY -html -htm -php -asp -cf -gsp
Mamont. Largest FTP Search Engine = http://www.mmnt.ru/int/
http://www.mmnt.net/
AlbiDartanan
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1849
Vek: 35.92
Zalo┼żen├Ż: 09.07.2009
Karma: 10


Nasp├Ą┼ą na Auto-moto elektronika

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 1 hos┼ą.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.46 sek├║nd