Moderátori: Drakoush, Moderátori
Děkuji za tip.Díval jsem se se do GME ,ale nic takového jsem tam nenašel.Asi už není v nabídce. Raději bych si to vyrobil sám,ale nemám na to jako že ověřené "schemátko" (nemyslím 100%) Na netu se něco najde ale přeci trošku ověřené. I vlastní konstrukce potěší,a je i levnější.rohy napísal:Maš pravdu,ten čitač ma trochu nižšiu citlivosť.Ja som to vyriešil modulom zosilovača a tvarovača.Kupil som to kedysi davno v GME,pametam si ze je to polsky vyrobok,urceny k polskemu čitaču.
tiež by ma zaujmala presnost toho čitača,tu by mohol pomocť niekto s GSM normalom.
elmoto napísal:Vdaka za navod. Ja som ho dal uz do malej kovovej krabicky od penazenky, dorobil bnc konektor, vypinac a napajanie 3x 18650 lion.
Chcem ho overit podla nejakeho presneho signalu ale nic doma take nieje. Budem musiet spravit DCF prijimac co je presne 77.5 kHz.
amater63 napísal:Děkuji Drakousch, jsem nováček a poučím se.Ale ještě jednou k tématu. Například mám bezdrátový mikrofon který jede na 863MHz ,origo koupený že frekvenci vidím na jeho LCD,ale tímto -countrem -to nezměřím.Asi tak k problému. Přitom mic. má dosah cca. 30 metu, to už nějaký mW výkonu tam je.
-- Spojený príspevok 07 Máj 2016, 18:05 --
Omluvte mě že jsem to nedal hned,ale přikládám ještě český návod v PDF.
Naspäť na Náradie, spájkovacia a meracia technika
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.