Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Ako oblbnut Win7?

Ako oblbnut Win7?

Procesory, grafick├ę karty, mati─Źn├ę dosky, pevn├ę disky,...

Moderátori: psichac, Moderátori

Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod romiadam » 09 J├║l 2019, 22:50

Cavte,
Mam notebook a na HDD som vytvoril tri particie. Do Particie1 som prve ukoncil novu instlaciu Win7 HP s originalnym OEM klucom Windows nainstalovany, Ovladace nainstalovane, Win Aktivovny (uspesne), Win update komlet nainstalovane. Trvalo mi to asi dva tri vecere.

Tento windows by som mal akoze "cisty" bez pochybnych programov plne malware. Len postu skype internet a take bezne veci aby to nebolo zavirene.

A chcel by som urobit aj Particiu2, kde by som len cez image (norton ghost) prekopiroval tuto uz hotovu instalaciu, aby som zase nemusel vsetko od zaciatku robit po troch veceroch. Uz ma ztoho boli hlava. Mal by som aj boot manager kde by som si vybral ktory system spustit a ten druhy by sa skryl.
Tak som to skusil a vysledok je taky ze ten povodny instalovany funguje, ale ten druhy po spusteni z particie2 (image bol robeny z particie1), pri spustani vypisal ze pripravuje pracovnu plocu (ta uz bola dokoncena na part1) a potom len bledomodra obrazovka a dole vpravo ze pisane ze mam nelegalny windows. A on je praveze legalny, len bol spusteny na particii2 a nie na particii1.

Da sa toto neako oklamat? Aby sa mi win7 spustil z particie2 bez problmov image ktory bol robeny na Part1?

Ak by som to od zaiatku instaloval nanovo na particiu2 tak to bude chodit, to uz mam odskusane. Problem je ze sa mi to nechce znova instalovat a robt zase 3 hodinovy win update.
Prep├í─Źte mi za diakritiku a preklepy - v├Ą─Ź┼íinou p├ş┼íem z mobilu a ENG klavesnice.
(v├Żroky nemenovan├ęho ─Źlena f├│ra:) ...z├íklady elektrotechniky ovl├ídam dokonale, tak napr. tak├Ż tyristor neviem ako presne funguje
romiadam
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3007
Zalo┼żen├Ż: 09.04.2008
Bydlisko: Wicklow, Irsko
Karma: 15

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod Mek » 09 J├║l 2019, 22:57

To znie cele akosi zlozito. Ak potrebujes iba skusat potencialne nebezpecne veci, preco nepouzit sandbox? (napr. sandboxie), prip. nejake VM riesenie s nainstalovanym systemom v jednom image subore, ktory ked sa pokazi, proste ho vykopirujes zo zalohy a ficis dalej...?
... byvaly spravca Hospudky u amplionu, Martinekk-ov brat :)
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby. Povolanim som SW inzinier.
"Failing to plan is planning to fail." (Alan Lakein)
Mek
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 555
Vek: 32.63
Zalo┼żen├Ż: 15.10.2015
Bydlisko: ZA, TN
Karma: 6

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod romiadam » 09 J├║l 2019, 23:05

Akonahle ja rozbeham tu Part2 tak ju hned v Norton ghost odzalohujem a ked sa mi zaviruje system, nebude tam nic ani posta ani ziadne ucty apod, za 5-10 min s nortonghostom ho natiahnem spat do part2 a je po virusoch a mam zase cisty Win7. Budem mat opat aktualizovany a update-ovany win7 ku dnesnemu dnu ked to spravim dnes. Nie je to az take komplikovane. Su to vlastne dva systemy na jednom disku. Na dvoch primarnych particiach. A ty pri bootovani v boot manageri si vyberies ktory system chces spustit.
Prep├í─Źte mi za diakritiku a preklepy - v├Ą─Ź┼íinou p├ş┼íem z mobilu a ENG klavesnice.
(v├Żroky nemenovan├ęho ─Źlena f├│ra:) ...z├íklady elektrotechniky ovl├ídam dokonale, tak napr. tak├Ż tyristor neviem ako presne funguje
romiadam
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3007
Zalo┼żen├Ż: 09.04.2008
Bydlisko: Wicklow, Irsko
Karma: 15

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod Puskin » 10 J├║l 2019, 07:17

Pre tvoje ├║─Źely sta─Ź├ş rozdeli┼ą disk na dve ─Źasti na jednu (Part1) nain┼ítaluje┼í Windows, v┼íetky programy, sprav├ş┼í aktualiz├íciu. Na druh├Ż z diskov bude┼í d├íva┼ą len d├íta. Z Part1 vytvor├ş┼í image napr. pomocou acronis true image. Ke─Ć sa ti stane nie─Źo s Windowsom tak jednoducho Part1 sformatuje┼í, obnov├ş┼í image a m├í┼í op├Ą┼ą ─Źist├Ż Windows so v┼íetk├Żmi programami ako v ─Źase po in┼ítal├íci├ş.

Na testovanie je vhodn├ę ma┼ą spraven├ę VM, alebo aj v acronise by mala by┼ą funkcia ktor├║ ke─Ć zapne┼í tak na disku sa ti vytvor├ş ur─Źit├Ż "izolovan├Ż" priestor kde m├┤┼że┼í testova┼ą programy. Potom sa m├┤┼że┼í rozhodn├║┼ą ─Źi zmeny pr├şjme┼í a ostane ti program nain┼ítalovan├Ż vo Windows alebo odmietne┼í zmeny.
Puskin
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 316
Zalo┼żen├Ż: 21.11.2007
Bydlisko: KNM
Karma: 0

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod milansprlak » 10 J├║l 2019, 11:01

Alebo profesionalnejsie rie┼íenie k├║pi┼ą napr Synology DS218+ DiskStation a nastavi┼ą pravideln├ę automatick├ę z├ílohovanie cel├ęho disku. Ak dostane┼í v├şrus alebo ti od├şde disk jednoducho to obnovi┼í nazad. V├Żhoda mo┼żnos┼ą z├ílohova┼ą viacero pc/serverov, ukladanie d├ít a pod...
milansprlak
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 121
Vek: 27.42
Zalo┼żen├Ż: 07.02.2014
Bydlisko: Trstená
Paragraf: 23
Karma: 0

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod maskrtnik01 » 10 J├║l 2019, 11:11

Ale ja keby som bol tak├Ż typ pou┼ż├şvate─ża, dal by som si t├║ "n├ímahu" sk├║┼ía┼ą veci vo VM.
Potom m├í ─Źlovek skuto─Źne jeden ─Źist├Ż syst├ęm, ktor├Ż sa nebude prein┼ítalova┼ą. A potom hoc aj cel├║ arm├ídu pokusn├Żch kr├ílikov.

Odpad├í n├ímaha s obnovovan├şm HDD, proste jedna virtu├ílka s ─Źistou in┼ítal├íciou. Chcem nie─Źo sk├║si┼ą? Dobre, odlo┼ż├şm si bokom k├│piu, spust├şm, nain┼ítalujem. A ke─Ć chyt├şm v├şrus, vypnem virtu├ílku a vyma┼żem s├║bor s virtual hdd.

NAS ako centr├ílne ├║lo┼żisko m├í zmysel, ale len kv├┤li odolnosti vo─Źi v├şrusom sa takto tr├ípi┼ą......navy┼íe, k├Żm obnov├şm HDD, v├şrus sa m├┤┼że dosta┼ą k moj├şm d├ítam. V krajnom pr├şpade si ransomware v┼íimne NAS, a m├ím po z├íloh├ích.
maskrtnik01
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1380
Vek: 22.9
Zalo┼żen├Ż: 20.07.2010
Bydlisko: okolie KE
Karma: 6

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod romiadam » 10 J├║l 2019, 11:27

Nechem testovat torentove hry a programy na systeme kde pouzivam online bankig a emaily a pod.
Preto by som to radsej tak ze dva zvlast os na hdd.

Vcera som ako pokus obnovil zalohu part1 do part2. Part1 som skryl a part2 odkryl. Pred spustenim OS z part2 som nabootoval z win7 dvd a dal moznost opravit. Naslo to neaku chybu a opravilo. Po restarte sa zacal spustat system ale zasekol sa na logu win (zguliciek sa vytvori win logo).

Takze toto nie je cesta.
Prep├í─Źte mi za diakritiku a preklepy - v├Ą─Ź┼íinou p├ş┼íem z mobilu a ENG klavesnice.
(v├Żroky nemenovan├ęho ─Źlena f├│ra:) ...z├íklady elektrotechniky ovl├ídam dokonale, tak napr. tak├Ż tyristor neviem ako presne funguje
romiadam
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3007
Zalo┼żen├Ż: 09.04.2008
Bydlisko: Wicklow, Irsko
Karma: 15

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod straciam » 10 J├║l 2019, 15:40

v minulej praci sme robili klony diskov/OS. koncovku to malo .vhd ale uz neviem co to bolo zac.
nainstalovany PC sa takto zazalohoval do image suboru a ten sa pripravil na DVD alebo druhy hdd.
ked bolo treba, iba sa nainstaloval OS z toho image suboru a tak sa naklonoval ten zazalohovany system znovu na disk a bol uz nainstalovany zo vsetkym ako v stave zalohy. len si uz nepametam co to bol za program.
No password, no problem.
Ins-piration
straciam
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1199
Vek: 34.03
Zalo┼żen├Ż: 06.01.2009
Bydlisko: Podbrezova
Karma: 31

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod mr.dred » 10 J├║l 2019, 17:08

Moje po┼żiadavky na viac OS na disku sa takmer zhoduj├║ s tvojimi a funguje mi to takto:
1. Part├şcia "C" - nain┼ítalovan├Ż OS-1 u m┼ła WINXP - moment├ílne nevyu┼ż├şvan├Ż ale to je jedno
2. Part├şcia "D" - nain┼ítalovan├Ż OS-2 WIN 7 - norm├ílne pou┼ż├şvan├Ż....
3. Part├şcia "F" - D├íta
Cez multiboot ┼ítartujem po┼żadovan├Ż OS.
Obom OS som po ─Źistej in┼ítal├ícii, doplnen├ş st├íle pou┼ż├şvan├Żch programov, aktualiz├íci├ích a po "vyladen├ş/nastaven├ş" na moje po┼żiadavky, vytvoril obrazy diskov cez spom├şnan├Ż NortonGhost, ale v├Żhradne bez jeho in┼ítal├ície. M├ím vytvoren├ę BootCD/USB a ve┼íker├ę z├ílohy aj obnovenia rob├şm u┼ż len cez nabootovanie na NG (nie je potreba aktualiz├íci├ş programu, SN...) a funk─Źn├ę je to aj pri po┼íkoden├ş multibootu, alebo hav├írii disku.
Z├ílohy - " C-disk_os-1.v2i a D-disk_os-2.v2i m├ím ulo┼żen├ę na F-disku a pre pr├şpad "hav├írie" e┼íte na externom. Zatia─ż som sa s nejak├Żm probl├ęmom nestretol - ani pri v├Żmene HDD.

Pre─Źo skr├Żva┼í part├şcie ??? zabezpe─Źi┼ą sa ur─Źite daj├║ aj in├í─Ź... potom maj├║ OSi z toho gul├í┼í :rolleyes: Ke─Ć mu schov├í┼í part├şciu s multibootom, je jasn├ę ┼że sa z toho :butthead:
Ne┼íikovn├ş elektrik├íri maj├║ ob─Źas tak├║ zvl├í┼ítnu iskru v oku.
mr.dred
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3213
Vek: 54.35
Zalo┼żen├Ż: 17.08.2011
Bydlisko: Handlová
Karma: 31

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod Milos66 » 10 J├║l 2019, 18:42

Jeden tu spom├şna disky, druh├Ż part├şcie. Hlavne si to ujasnite chlapci. Fyzick├ę disky nie s├║ part├şcie.
PC = Foobar2k = TEAC UD-H01 = Willi HA v.2.1 = Beyerdynamic T1 2g.
Gramo Rega Planar 3 = Audio-technica AT440Mlb = Actidamp MK3 v.2 = AKAI AM59 = Shan Aztec 100
Milos66
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 4388
Vek: 53.31
Zalo┼żen├Ż: 28.09.2013
Bydlisko: Tur─Źianska kotlina
Karma: 38

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod romiadam » 10 J├║l 2019, 20:30

Aby sme sa nezamotali.

Mam jeden HDD, rozdeleny na tri particie Part1 - Win7, Part2 - Win_TST (testovaci), a Part3 - Data.
Pre ilustraciu
Nabootovany Win7, v My Computer nevidno Part2
Win7.jpg


Nabootovany Win7_TST, v My Computer nevidno Part1
Win7_TST.png


Ak na obe particie nainstalujem klasicky win7 tak to pekne chodi, samozrejme cez nainstalovany boot manager v ktorom sa vytvara menu pre vyber systemu ktory chcem spustit a ktory skryt. Toto vyssie je robene pre win732bit a teraz to chcem pre iny PC s Win7 64bit.

Nakolko ale instalacia win, ovladacov a aktualizacia, win trva strasne dlho, tisic krat treba restartovat, hladam sposob (do buducna ako toto budem robit na inom PC, teraz to uz asi spravim pre part2 druhy krat zase manualne, aj ked to bude zase trvat tri vecere) ako by sa dal win oklamat a neco niekde prepisat aby som mohol pouzit zalohu z particie1 pre restore na particiu2.

Ak to teraz urobim(restore zalohy part1 na part2), tak sa spustenie win zasekne na subore CLASSPNP.SYS (pocas spustania do nudzoveho rezimu sa tam zasekol) a neda sa s pc robit nic. Ani CTRL ALT DEL nefunguje. Iba tvrdy restart cez vypinacie tlacitko. Nepomaha ani oprava pocitaca z instalacneho DVD.

Ak by sa tu nasiel expet co by mi to vysvetlil. Mozno chcem nieco co sa vobec neda urobit, mozno je to malickost, len treba vediet co ako a kde a ja to neviem.
Prep├í─Źte mi za diakritiku a preklepy - v├Ą─Ź┼íinou p├ş┼íem z mobilu a ENG klavesnice.
(v├Żroky nemenovan├ęho ─Źlena f├│ra:) ...z├íklady elektrotechniky ovl├ídam dokonale, tak napr. tak├Ż tyristor neviem ako presne funguje
romiadam
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3007
Zalo┼żen├Ż: 09.04.2008
Bydlisko: Wicklow, Irsko
Karma: 15

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod mr.dred » 11 J├║l 2019, 02:25

Tak jednoducho to zrejme nep├┤jde. Aktualiz├ície (aj in├ę s├║nory) in┼ítalovan├ę v OS-1 nebud├║ fungova┼ą len nakop├şrovan├ę v OS-2 (a naopak) u┼ż len preto, ┼że ka┼żd├Ż OS je na inej part├şcii a in┼ítal├íciou je predur─Źen├ę ├║lo┼żisko t├Żchto s├║borov Ako "portable" skr├ítka nefunguj├║ aj ke─Ć OS1=OS2
Ne┼íikovn├ş elektrik├íri maj├║ ob─Źas tak├║ zvl├í┼ítnu iskru v oku.
mr.dred
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3213
Vek: 54.35
Zalo┼żen├Ż: 17.08.2011
Bydlisko: Handlová
Karma: 31

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod Milos66 » 11 J├║l 2019, 04:44

Nie som s├şce a┼ż tak├Ż PC expert, ale m├ím tu┼í├íka, ┼że ak m├í┼í jeden fyzick├Ż HDD, tak dva syst├ęmy WIN ti na ┼łom nepobe┼żia korektne. Keby to boli rozdielne disky, teda nie na rovnakej k┼íande, tak by to asi mohlo ├şs┼ą. No nech sa rad┼íej vyjadr├ş niekto odbornej┼í├ş, kto to u┼ż sk├║┼íal.
PC = Foobar2k = TEAC UD-H01 = Willi HA v.2.1 = Beyerdynamic T1 2g.
Gramo Rega Planar 3 = Audio-technica AT440Mlb = Actidamp MK3 v.2 = AKAI AM59 = Shan Aztec 100
Milos66
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 4388
Vek: 53.31
Zalo┼żen├Ż: 28.09.2013
Bydlisko: Tur─Źianska kotlina
Karma: 38

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod Edgar » 11 J├║l 2019, 05:50

Milos66 nap├şsal:ak m├í┼í jeden fyzick├Ż HDD, tak dva syst├ęmy WIN ti na ┼łom nepobe┼żia korektne

Ale pobe┼żia, aj jemu to be┼ż├ş ak druh├Ż Windows nain┼ítaluje odznova, ale chce aby mu to be┼żalo aj vtedy ak klonuje obraz u┼ż nain┼ítalovan├ęho syst├ęmu z jednej part├şcie na druh├║.

Napr├şklad mne je u┼ż z├íhada aj toto tu:
romiadam nap├şsal:Nabootovany Win7, v My Computer nevidno Part2
Nabootovany Win7_TST, v My Computer nevidno Part1
mal som viackr├ít v PC 2 Windowsy ale ich syst├ęmov├ę part├şcie boli navz├íjom vidite─żn├ę, len boli in├ę p├şsmen├í diskov... :pain:
51847159_149768739277144_7841680615349944320_n.png
Edgar
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1412
Vek: 22.79
Zalo┼żen├Ż: 12.08.2013
Bydlisko: Košice

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod Dr.Martin » 11 J├║l 2019, 07:04

Trošku mimo temy. Nemáš prosimta odkaz na tú
dark windows temu.
Dr.Martin
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 665
Vek: 25.34
Zalo┼żen├Ż: 15.06.2011
Bydlisko: okolie NZ
Karma: 16

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod Edgar » 11 J├║l 2019, 07:34

To je defaultne vo Windowse 10 od verzie 1809 tu┼í├şm
resp. toto tam je u┼ż d├ívnej┼íie, ale potom pridali tmav├ę aj okn├í prieskumn├şka
Pr├şlohy
tema.png
Edgar
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1412
Vek: 22.79
Zalo┼żen├Ż: 12.08.2013
Bydlisko: Košice

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod mr.dred » 11 J├║l 2019, 07:53

Probl├ęmom nie s├║ 2 WINy na jednom disku pokia─ż je ka┼żd├Ż na inej part├şcii, ale on m├í probl├ęm v tom, ┼że ke─Ć chce vyu┼żi┼ą s├║bory z 1.OS zo z├ílohy na obnovu 2.OS (pr├şpadne opa─Źne) , tak sa to zosype . Ale takto to zrejme nep├┤jde....lebo podobn├ę nie─Źo nefunguje ani pri obnove syst├ęmu z CD , ke─Ć pou┼żije┼í in├║ - aj ke─Ć naoko rovnak├║ verziu in┼ítala─Źky.

Mo┼żno by to ┼ílo tak├Żmto sp├┤sobom (nesk├║┼íal som , ale mohlo by fungova┼ą). Vyhne sa jednej zd─żhavej in┼ítal├ícii.
- Nain┼ítalova┼ą PRV├Ł ─Źist├Ż OS , spravi┼ą aktualiz├ície, vyladi┼ą k obrazu svojmu a potom ho naklonova┼ą na druh├║ part├şciu ako DRUH├Ł OS a prida┼ą BootLoader.
- Doplni┼ą do oboch potrebn├ę programy a potom spravi┼ą Obrazy diskov/part├şci├ş pre ka┼żd├Ż OS zvl├í┼í┼ą (napr├şklad cez ten NG)

Pre vytvorenie men┼íej ve─żkosti z├ílohov├Żch s├║borov/obrazov je dobr├ę vypn├║┼ą e┼íte str├ínkovanie pam├Ąte (pagefile.sys) a dlhodob├Ż sp├ínok (hyberfile.sys). O tieto 2 s├║bory bude obraz men┼í├ş. Pr├şpadne e┼íte vymaza┼ą body obnovy a tempy. Po obnove sa m├┤┼żu zapn├║┼ą znovu ( pri 8GB pam├Ąti je potom obraz o 16GB men┼í├ş).

V NG sa tie┼ż daj├║ robi┼ą aj ─Źiastkov├ę z├ílohy a tak dop─║┼ła┼ą t├║ p├┤vodn├║ prv├║. (T├║to vec nevyu┼ż├şvam, d├íta neuklad├ím na syst├ęmov├ę disky a ke─Ć nejak├Ż program po ─Źase - po obnove ch├Żba, tak doin┼ítalujem.
Ne┼íikovn├ş elektrik├íri maj├║ ob─Źas tak├║ zvl├í┼ítnu iskru v oku.
mr.dred
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3213
Vek: 54.35
Zalo┼żen├Ż: 17.08.2011
Bydlisko: Handlová
Karma: 31

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod Edgar » 11 J├║l 2019, 08:29

Alebo nain┼ítalova┼ą prv├Ż OS so v┼íetk├Żm ─Źo tam chce, urobi┼ą custom in┼ítala─Źku cez WinToolKit a nain┼ítalova┼ą na druh├║ part├şciu, bude to s├şce dlh┼íie ako klonovanie ale nain┼ítaluje sa druh├Ż OS so v┼íetk├Żm ako ten prv├Ż...
Edgar
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1412
Vek: 22.79
Zalo┼żen├Ż: 12.08.2013
Bydlisko: Košice

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod Milos66 » 11 J├║l 2019, 08:33

Edgar nap├şsal:
Milos66 nap├şsal:ak m├í┼í jeden fyzick├Ż HDD, tak dva syst├ęmy WIN ti na ┼łom nepobe┼żia korektne

Ale pobe┼żia, aj jemu to be┼ż├ş ak druh├Ż Windows nain┼ítaluje odznova, ale chce aby mu to be┼żalo aj vtedy ak klonuje obraz u┼ż nain┼ítalovan├ęho syst├ęmu z jednej part├şcie na druh├║.


Myslel som dve 7cky. Nie 7 a 10.
PC = Foobar2k = TEAC UD-H01 = Willi HA v.2.1 = Beyerdynamic T1 2g.
Gramo Rega Planar 3 = Audio-technica AT440Mlb = Actidamp MK3 v.2 = AKAI AM59 = Shan Aztec 100
Milos66
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 4388
Vek: 53.31
Zalo┼żen├Ż: 28.09.2013
Bydlisko: Tur─Źianska kotlina
Karma: 38

Re: Ako oblbnut Win7?

Odosla┼ąod romiadam » 11 J├║l 2019, 12:22

Ak windows zapisuje do registrov oriamo pamatove adrwsy suborov tak to asi nepojde a krachne mi to vzdy.
Ale ak win zapisuje do registrov len neake absolutne adresy a potom v neakom konfiguracnomsubore sa presne definuju udaje o particii, tak potom staci zmenit len ten konfiguracny subor.
A toto ja neviem.

Ako som pisal, ked uz mam dve funkcne os na dvoch particiach a kazdu odzalohujem zvlast po restore zade oba funguju . Takze potom to chodi v pohode.

mr.dred,

Ako ten bootloader doplnit. Kde a co tam napisat?

Edgar,
Ty nemas ten druhy disk/particiu schovanu (hidden).

Mne to robi ten boot loader vola s masterbooter. Ak chces upnem sem iso toho bootovacieho cd.

Tie dva systemy mas oba na primarnej particii? Niviem ci ten boot loder bude fungovat ak je keden system je na primarnej a druhy na logickej particii.
Prep├í─Źte mi za diakritiku a preklepy - v├Ą─Ź┼íinou p├ş┼íem z mobilu a ENG klavesnice.
(v├Żroky nemenovan├ęho ─Źlena f├│ra:) ...z├íklady elektrotechniky ovl├ídam dokonale, tak napr. tak├Ż tyristor neviem ako presne funguje
romiadam
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3007
Zalo┼żen├Ż: 09.04.2008
Bydlisko: Wicklow, Irsko
Karma: 15

Ďalšia

Nasp├Ą┼ą na Hardv├ęr

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 0 host├ş.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.83 sek├║nd