Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Potrebujem vyrobiť Prúdový zdroj

Potrebujem vyrobiť Prúdový zdroj

Sem možete napísať ak potrebujete niečo vyrobiť napr. plošný spoj alebo nejaké zariadenie...

Moderátori: Merak, Moderátori

Potrebujem vyrobiť Prúdový zdroj

Odoslaťod Palo974 » 11 Aug 2018, 14:40

Ahojte,
otec ma poveril, aby som pozháňal niekoho, kto dokáže vyrobiť prúdový zdroj. Zadanie som dal ako prílohu tejto správy.

Ak to niekoho zaujalo, zavolajte mu prosím na 0903 630 137. Po telefóne si viete dohodnúť cenu + technické podrobnosti.

Diky! Palo

Zadanie 01.jpg
Prvá časť


Zadanie 02.jpg
Druhá časť
Palo974
Okoloidúci
Okoloidúci
Príspevky: 4
Založený: 10.06.2018
Bydlisko: Gelnica
Karma: 0

Re: Potrebujem vyrobiť Prúdový zdroj

Odoslaťod enigma » 11 Aug 2018, 15:25

prečo je podmienka stereo JACK konektor , keď sa použijú iba dva kontakty ? stačil by klasický napájací konektor 5/2.5 ....
enigma
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 1780
Založený: 24.12.2011
Bydlisko: Nitra
Karma: 10

Re: Potrebujem vyrobiť Prúdový zdroj

Odoslaťod jezevec » 11 Aug 2018, 20:30

V tom zadání máš několik nepřesností.
Požaduješ rozkmit napětí max. 24V, ale na malůvce je to +-24V, čili 48V.
Požaduješ frekvenci 3,92Hz, proč ta přesnost? Je důležitá?
Nastavení proudu 50uA -100uA, bude žátěž statická nebo dynamická?
MikroLED, nevím, co si pod tím představuješ.
Každý proudový zdroj je z principu zkratuvzdorný.
Měl by jsi napsat, na co to má být. Možná se něco takového vyrábí.
Nevím, jakou máš představu o ceně, ale za 50€ to určitě nebude.
jezevec
Obrázok používateľa
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Príspevky: 988
Založený: 22.08.2008
Bydlisko: JM

Re: Potrebujem vyrobiť Prúdový zdroj

Odoslaťod Palo974 » 13 Aug 2018, 12:53

Zadanie písal otec. Môže tam mať chyby, ale to si viete upresniť po telefóne. Prípadne aj mail by mohol byť: ajvagelnica@gmail.com

Neviem, na čo presne to potrebuje.

Vie, že to nestojí 50eur.

Ozvite sa mu prosím a riešte to priamo s ním.

Dik!
Palo974
Okoloidúci
Okoloidúci
Príspevky: 4
Založený: 10.06.2018
Bydlisko: Gelnica
Karma: 0

Re: Potrebujem vyrobiť Prúdový zdroj

Odoslaťod djwiktor » 13 Aug 2018, 13:17

Tu frekvenciu a priebeh s oblubou pouzivaju hadam vsetky Zappery a podobne pi.....y. Takze nepredpokladam prilis ine vyuzitie - este by to mohlo byt na binuaral schumann ale tam je priebeh uplne iny.
Tlacim na 3D tlaciarni Felix 3.0 dual
Stormchasers.sk
djwiktor
Obrázok používateľa
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1456
Vek: 32.1
Založený: 01.07.2010
Bydlisko: Šaľa
Karma: 12

Re: Potrebujem vyrobiť Prúdový zdroj

Odoslaťod spin90 » 14 Aug 2018, 08:04

Cize citit sarlatanstvo ? :D
"Je to smutná epocha, keď je ľahšie rozbiť atóm ako predsudky."
A. Einstein
spin90
Obrázok používateľa
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 4467
Vek: 28.73
Založený: 12.01.2008
Bydlisko: Kosice
Karma: 16

Re: Potrebujem vyrobiť Prúdový zdroj

Odoslaťod Palo974 » 07 Jan 2019, 17:41

Ahojte,
obnovujem tému. Opatovne hľadám niekoho, kto by zhotovil zariadenie. Zadanie platí to, čo som písal pár mesiacov dozadu.

Kontakt: ajvagelnica@gmail.com, 0903 630 137 (je lepšie volať)

Ak to bude čítať pán, s ktorým sa už otec dohodol, tak dohoda stále platí a zaplatí to. Akurát, ak sa to má dodať aź v lete, tak si to chce objednať aj inde, kde to dodajú skôr.

Diky!
Palo
Palo974
Okoloidúci
Okoloidúci
Príspevky: 4
Založený: 10.06.2018
Bydlisko: Gelnica
Karma: 0


Naspäť na Potrebujem niečo vyrobiť

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Forums ©
Autor stránky je Ondrej Závodský(zawin), o graficky design sa stará Ľuboš Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
Čas potrebný k spracovaniu stránky 0.41 sekúnd