Svetelektro.com

Svetelektro.com

Meno:
Heslo:
SVETELEKTRO • Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Moderátori: psichac, Moderátori

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod psichac » 19 Apr 2014, 20:29

Ak sa chces hrat : http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr741nd
Je tam mod ma usb ale potrebujes k tomu openwrt... 1042 je v pohode
zaujimáš sa o DVB-T alebo DXing všeobecne? klikni sem a dozvieš sa viac
-->FTP server<--||diskusia k FTP serveru||zase tie tvoje komentare...
Inak som Rado ;)
psichac
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 5097
Vek: 25.86
Zalo┼żen├Ż: 27.10.2009
Bydlisko: Bratislava
Karma: 36

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod enigma » 29 Apr 2014, 18:32

k├║pil som tel TP - WR 1042ND .... ale , ako to oby─Źajne b├Żva , ni─Ź nejde ako by malo .... ned├í sa mi nain┼ítalova┼ą .....
vedel by niekto nap├şsa┼ą ako to urobi┼ą manu├ílne .... dakujem
enigma
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1794
Zalo┼żen├Ż: 24.12.2011
Bydlisko: Nitra
Karma: 10

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod psichac » 29 Apr 2014, 18:34

Co sa ti neda nainstalovat?
Bud konkretny....
Nevies ho nastavit?
Nevies nazdielat tlaciaren?
Ine?
zaujimáš sa o DVB-T alebo DXing všeobecne? klikni sem a dozvieš sa viac
-->FTP server<--||diskusia k FTP serveru||zase tie tvoje komentare...
Inak som Rado ;)
psichac
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 5097
Vek: 25.86
Zalo┼żen├Ż: 27.10.2009
Bydlisko: Bratislava
Karma: 36

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod enigma » 29 Apr 2014, 19:06

The connectio has limited or no connections. Please make sure router s DHCP server is enabled .

toto mi nap├ş┼íe ked pust├şm aby sa automatick├Ż in┼ítaloval .
enigma
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1794
Zalo┼żen├Ż: 24.12.2011
Bydlisko: Nitra
Karma: 10

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod psichac » 29 Apr 2014, 22:42

Jaaj to instalujes s dodanym CD? Aha...
Tak pozri ci na sietovom adapteri mas nastavene automaticke ziskanie ip, pripadne over v cmd-ipconfig/all a.. ja by som sa vykaslal na cd v prvom rade, aj na WPS (to standardne vsade kde vidim vypinam) a nastavil to pekne rucne z webrozhrania. Ved je to obycajny router, nic zlozite :)
zaujimáš sa o DVB-T alebo DXing všeobecne? klikni sem a dozvieš sa viac
-->FTP server<--||diskusia k FTP serveru||zase tie tvoje komentare...
Inak som Rado ;)
psichac
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 5097
Vek: 25.86
Zalo┼żen├Ż: 27.10.2009
Bydlisko: Bratislava
Karma: 36

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod marek181818 » 03 Mar 2019, 15:40

Zdravim.Planujem spojit tiez dva routre, nakolko mam slaby signal.
Mam internet od telekom, kde mi dali router tento
https://www.telekom.sk/wiki/zariadenia/adb-vv3212
K nemu chcem dat router tento TP-LINK TL-WR941ND.Myslite ze to pojde ?Dakujem.
marek181818
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3131
Vek: 29.96
Zalo┼żen├Ż: 20.03.2013
Bydlisko: LV
Karma: 5

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod deepspace » 03 Mar 2019, 16:14

Podla mna ano, len nie s fabricky dodavanym firmware. Bude treba do neho nahrat DD-WRT, alebo Open WRT firmware. .
deepspace
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 445
Zalo┼żen├Ż: 18.05.2017
Bydlisko: Bratislava
Karma: 2

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod marek181818 » 03 Mar 2019, 16:35

Uff to ako nepodporuje ci ako to mam chapat, ked treba iny FW? Dik
marek181818
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3131
Vek: 29.96
Zalo┼żen├Ż: 20.03.2013
Bydlisko: LV
Karma: 5

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod deepspace » 03 Mar 2019, 16:59

Ten tp-link router podporuje WDS bridge, skus si to najst v nastaveniach a nakonfigurovat. Ci to ale bude korektne fungovat to neviem..
deepspace
St├íly ─Źlen
St├íly ─Źlen
Pr├şspevky: 445
Zalo┼żen├Ż: 18.05.2017
Bydlisko: Bratislava
Karma: 2

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod mac26 » 03 Mar 2019, 17:40

Ak ich prepojis kablom, nema to dovod nefungovat
mac26
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Zasl├║┼żil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 1075
Zalo┼żen├Ż: 01.02.2010
Bydlisko: Martin
Karma: 7

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod marek181818 » 03 Mar 2019, 18:24

Ok odksusam , len musim nakrimovat kabel , lebo nemam taky dlhy, lebo takto nezistim nic, ked to prepojim len kratkym.
marek181818
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3131
Vek: 29.96
Zalo┼żen├Ż: 20.03.2013
Bydlisko: LV
Karma: 5

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod technikus110 » 03 Mar 2019, 20:43

....Planujem spojit tiez dva routre, nakolko mam slaby signal....len musim nakrimovat kabel , lebo nemam taky dlhy....



Ak spr├ívne ch├ípem re─Źi tvojho kme┼ła, tak ten druh├Ż r├║ter chce┼í ma┼ą v inej miestnosti. Tak┼że ti to p├┤jde, ak ten druh├Ż r├║ter bude┼í pou┼ż├şva┼ą iba ako pr├şstupov├Ż bod so switchom. Ale elegantnej┼íie to vyrie┼íi┼í nie r├║torm, ale WiFi pr├şstupov├Żm bodom. Mash syst├ęm.
technikus110
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pokro─Źil├Ż ─Źlen
Pr├şspevky: 603
Vek: 59.9
Zalo┼żen├Ż: 28.06.2018
Bydlisko: BA / W
Paragraf: 24

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod marek181818 » 03 Mar 2019, 20:50

Ano chcem to v inej miestnosti, kvoli signalu.
marek181818
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 3131
Vek: 29.96
Zalo┼żen├Ż: 20.03.2013
Bydlisko: LV
Karma: 5

Re: Prepojenie dvoch wifi routrov cez wifi

Odosla┼ąod AlbiDartanan » 03 Mar 2019, 22:39

norm├ílne sa na to pou┼ż├şva nie─Źo tak├ęto http://obchod.pantera.sk/detail/TPLink- ... 73?zoneId= alebo nie─Źo ako ovislink airlive ap60 (z baz├íru za p├ír E ) .... V tom tvojom m├í┼í tie┼ż WDS Bridge , no to nastavovanie tam bude najlep┼íie spravi┼ą cez http://tplinklogin.net a admin (uzivatel + heslo / tov├írensk├ę nastavenia ).Niekedy sa e┼íte d├í "otvori┼ą" ten tvoj adb-vv3212 a v niektor├Żch pr├şpadoch sa tam n├íjde konektor pre extern├║ ant├ęnu ....
"Possible is that which can be done immediately, impossible that which takes a little longer..."
intitle:"index of " XXX YYY -html -htm -php -asp -cf -gsp
Mamont. Largest FTP Search Engine = http://www.mmnt.ru/int/
http://www.mmnt.net/
AlbiDartanan
Obr├ízok pou┼ż├şvate─ża
Ultimate ─Źlen
Ultimate ─Źlen
Pr├şspevky: 1718
Vek: 35.47
Zalo┼żen├Ż: 09.07.2009
Karma: 7

Predchádzajúca

Nasp├Ą┼ą na Internet a sie┼ą

Kto je pr├ştomn├Ż

U┼ż├şvatelia prezeraj├║ci si toto f├│rum: ┼Żiadny registrovan├Ż pou┼ż├şvate─ż a 1 hos┼ą.

Forums ©
Autor str├ínky je Ondrej Z├ívodsk├Ż(zawin), o graficky design sa star├í ─Żubo┼í Fabo(BUFU).

TOPlist

Powered by Copyright © UNITED-NUKE CMS. All Rights Reserved.
─îas potrebn├Ż k spracovaniu str├ínky 0.54 sek├║nd