Užitočné veci pri výbere meracej techniky

Spájky, odsávačky; Kliešte, skrutkovače; Meráky, Generátory; Čistenie, leptanie; Vŕtačky, frézy; Pomôcky, lupy...

Moderátori: Drakoush, Moderátori

Používateľov profilový obrázok
Drakoush
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 10964
Dátum registrácie: 07 Feb 2012, 23:22
Bydlisko: Nitra
Vek: 28
Kontaktovať používateľa:

Užitočné veci pri výbere meracej techniky

Príspevok od používateľa Drakoush » 01 Sep 2019, 15:55

Čaute,

vytváram toto vlákno, kam postupne plánujem dopĺňať materiály, aby som Vám uľahčil výber meracích prístrojov, pretože tá idealizovaná predstava o Annengoch a idealizovaná predstava niektorých členov o bezpečnosti ma začína znepokojovať. V tomto vlákne sa budú zobrazovať rôzne testy, rady, tipy, triky a užitočné veci okolo výberu akéhokoľvek meradla do dielne. Spolupracujeme s firmou Elso Philips Service, Trenčín a spolu s vysoko kvalifikovanými chalanmi z Elsa budeme dávať dohromady nejaké informácie.

Na začiatok by som chcel dať na zreteľ túto krásnu prehľadovú tabuľku USB osciloskopov PicoScope, ktorá veľmi pomôže pri výbere. Čoskoro pribudne aj video z páru vybraných modelov, kde si ukážeme hlavné prednosti týchto osciloskopov.
https://www.elso.sk/sk/content/85-picos ... Yn6WUdnTb8

Čoskoro sa tiež bude konať veľký test RCL metrov súčasnej aj minulej produkcie. Dúfam teda, že Vás to zaujme a hlavne Vám to pomôže správne sa rozhodnúť.

Pokojne môžete navštíviť aj naše FB stránky (odkaz v mojom profile - ikonka zemegule), kde sa rovnako budú tieto veci publikovať.

Čerešnička na torte bude pripravované video z prostredia, kam sa hocikto nedostane, ale viac neprezradím, chcem si to nechať ako prekvapenie. Nadšenci meracej techniky však zažijú... Dobrotu :D
0
Odkupujem zaujímavé meracie prístroje. Ponuky mailom alebo SS.

  • Podobné témy
    Odpovedí
    Zobrazení
    Posledný príspevok