Magnat sub201a

Neviete si rady so zosilovačom a pod.?

Moderátori: Drakoush, Moderátori

Používateľov profilový obrázok
eddy0914
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 153
Dátum registrácie: 16 Nov 2013, 11:44
Bydlisko: Košice-Okolie
Vek: 28

Magnat sub201a

Príspevok od používateľa eddy0914 » 17 Jún 2022, 10:01

Nazdar, s ničoho nič mi prestal fungovať subík skontroloval som poistku ta je v poriadku zmeral som multimetrom zdroj zda sa že je mrtvy nikde neviem najst service manual aby som mohol čeknuť google a pripadne vymeniť zdroj neviete mi poradiť ? :pain:
0

Používateľov profilový obrázok
mr.dred
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 4764
Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
Bydlisko: Handlová
Vek: 57

Re: Magnat sub201a

Príspevok od používateľa mr.dred » 17 Jún 2022, 12:47

SM od Magnatu asi ťažko zoženieš...
Sprav dobré fotky zdroja - z oboch strán tak, aby sa dali prečítať aj písmenká na súčiastkach.
Je tam určite spínaný zdroj a podľa riadiaceho švábu sa bude dať niečo dohľadať ... aspoň datasheet a základné zapojenie.
Prvý môj predpoklad - vyschnutý kondenzátor v napájaní riadiaceho obvodu (prípadne vstupný elyt)...

Pokiaľ nemáš skúsenosti s takými zdrojmi - súdiac podľa tvojich slov zrejme nie, tak to radšej zver do rúk niekomu, čo sa v tom vyzná.... vyjde Ťa to lacnejšie.
Aj keď - odvážnym šťastena niekedy praje :wink:
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!

Používateľov profilový obrázok
eddy0914
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 153
Dátum registrácie: 16 Nov 2013, 11:44
Bydlisko: Košice-Okolie
Vek: 28

Re: Magnat sub201a

Príspevok od používateľa eddy0914 » 17 Jún 2022, 13:18

Pokiaľ by to bola nejaká súčiastka ktorá sa vyletuje a následne zase naletuje EASY pre mna a ako si písal nemám skúsenosti a nevyznám sa v tom aj by som to zveril niekomu do rúk len komu ? máš nejaký kontakt na niekoho koho mi môžeš odporučiť v ramci KE aj PO môže byt :)
0

Používateľov profilový obrázok
mr.dred
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 4764
Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
Bydlisko: Handlová
Vek: 57

Re: Magnat sub201a

Príspevok od používateľa mr.dred » 17 Jún 2022, 13:56

..možno sa ti niekto z okolia ozve...

Multimeter máš. Dajú sa na ňom merať aj kondenzátory? Prípadne nejaký iný meráčik - napríklad AVR Component Tester ?
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!

Používateľov profilový obrázok
eddy0914
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 153
Dátum registrácie: 16 Nov 2013, 11:44
Bydlisko: Košice-Okolie
Vek: 28

Re: Magnat sub201a

Príspevok od používateľa eddy0914 » 17 Jún 2022, 20:39

Dufam že sa niekto ozve .... nemam iba multimeter
0

Používateľov profilový obrázok
eddy0914
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 153
Dátum registrácie: 16 Nov 2013, 11:44
Bydlisko: Košice-Okolie
Vek: 28

Re: Magnat sub201a

Príspevok od používateľa eddy0914 » 22 Jún 2022, 10:37

Prípadne viem to aj poslať poštovne iba samotný panel na opravu samozrejme na moje náklady + provízia pre dušu čo mi to opraví :) nájde sa niekto ? mr.dred ?
0

Používateľov profilový obrázok
Radus
Zaslúžilý člen
Zaslúžilý člen
Príspevky: 1313
Dátum registrácie: 27 Okt 2009, 00:00
Bydlisko: Prešov
Vek: 40

Re: Magnat sub201a

Príspevok od používateľa Radus » 22 Jún 2022, 10:57

Ahoj, môžem sa ti nato kuknuť, som z PO... a mám aj multimeter ;)
0

Používateľov profilový obrázok
eddy0914
Stály člen
Stály člen
Príspevky: 153
Dátum registrácie: 16 Nov 2013, 11:44
Bydlisko: Košice-Okolie
Vek: 28

Re: Magnat sub201a

Príspevok od používateľa eddy0914 » 22 Jún 2022, 21:33

Vďaka bohu za teba už týždeň si robím cestu do PO mám tam vyhliadnuté pneumatiky čiže by som zabil jednou ranou dve muchy daj v SS adresu tel. číslo a tak ďalej ;) dohodneme detaili ;)
0

Napísať odpoveď