Yamaha rx v367

Neviete si rady so zosilovačom a pod.?

Moderátori: Drakoush, Moderátori

spakino
Okoloidúci
Okoloidúci
Príspevky: 34
Dátum registrácie: 19 Okt 2018, 09:09

Yamaha rx v367

Príspevok od používateľa spakino » 29 Sep 2022, 10:25

Zdravím vás priatelia nevie mi niekto poradiť ako to spojazdniť mám subwoofer auna line 501 ale nemôžem to spárovať s receiverom keď ho zapojím hrá ale strašne slabo a keď na ňom pridám tak niekedy membrána skočí viac. Vďaka za rady
0

pocitujlasku
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 5720
Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
Vek: 39

Re: Yamaha rx v367

Príspevok od používateľa pocitujlasku » 29 Sep 2022, 10:47

ta yamaha ma ale linkovy vystup na sub, takze potrebujes zosik.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.

spakino
Okoloidúci
Okoloidúci
Príspevky: 34
Dátum registrácie: 19 Okt 2018, 09:09

Re: Yamaha rx v367

Príspevok od používateľa spakino » 29 Sep 2022, 11:17

Ano ale ja mám aktívný subwoofer takže by to malo asi ísť
Prílohy
r5NBCy.jpeg
16981.jpg
0

Používateľov profilový obrázok
mr.dred
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 4840
Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
Bydlisko: Handlová
Vek: 57

Re: Yamaha rx v367

Príspevok od používateľa mr.dred » 29 Sep 2022, 12:44

..ísť by to mohlo, ALE - Yamaha má na SUB-RCA výstupe už odfiltrované nízke kmitočty, ktoré nemáš kam do tej AUMY pripojiť... výstup RCA na SUB z Yamahy je len basová zložka a ako som to z tej chabej fotografie vyčítal - tak tá Auma má len svoj "bežný linkový" audio vstup (L+R) a odfiltrovanie basovej zložky do subbasu si robí po svojom a nemusí pasovať s tým Yamaháckym.
pospájanie "dvoch" rôznych výrobcov býva niekedy problém.. skús do toho aktívneho repra priviesť nornálny "plný" signál L+R... myslím "samotný "vstup do časti SW z výstupu Yamahy - na MGF..
Mám zostavu Yamaha (5-1)s externým subbom a nie je problém...a prepojenie je len - Výstup z receivera - SUB, na vstup SUB - aktívnej bedne - jeden "zlúčený"kanál... veď basy sa aj tak šíria len pri zemi a plošne...

(možno, keby si dal lepšiu fotku tej Aumy...moc tam toho nevidno...)
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!

spakino
Okoloidúci
Okoloidúci
Príspevky: 34
Dátum registrácie: 19 Okt 2018, 09:09

Re: Yamaha rx v367

Príspevok od používateľa spakino » 29 Sep 2022, 13:50

Foto
Prílohy
20220929_134819.jpg
0

pocitujlasku
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 5720
Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
Vek: 39

Re: Yamaha rx v367

Príspevok od používateľa pocitujlasku » 29 Sep 2022, 13:58

to je divne, mne google nasiel ine, kde sa pisalo, ze repro su pasiv.
Toto vyzera na zostavu 2.1 cize das stereo vstup, pripojis repraky a ono si to vnutri uz odfiltruje na sub.
ale ty chces z toho celeho asi len ten sub, tak v tom pripade je lepsie cele vnutro vyhodit a dat tam len mono zosik pripojeny na ten sub reprak. a vstup bude ten cinch z yamahy
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.

spakino
Okoloidúci
Okoloidúci
Príspevky: 34
Dátum registrácie: 19 Okt 2018, 09:09

Re: Yamaha rx v367

Príspevok od používateľa spakino » 29 Sep 2022, 16:05

Je to 5.1 ale už to ide nešlo to lebo som mal zapojene pred tím na subw.do input ale output už ide vďaka za rady :biggrin:
0

Používateľov profilový obrázok
mr.dred
Ultimate člen
Ultimate člen
Príspevky: 4840
Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
Bydlisko: Handlová
Vek: 57

Re: Yamaha rx v367

Príspevok od používateľa mr.dred » 30 Sep 2022, 00:42

:finga: :finga:
Prílohy
obrázok_2022-09-30_004212388.png
obrázok_2022-09-30_004212388.png (53.78 KiB) 456 zobrazení
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!

Napísať odpoveď
  • Podobné témy
    Odpovedí
    Zobrazení
    Posledný príspevok