ja mám v pc hlasitosť na 30% a reprák na 100%
nepomohlo by keby som dal reprák na 30 a v pc na 100 ?
prepojenie výstupu a vstupu, može sa?
Moderátori: Drakoush, Moderátori
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
Re: prepojenie výstupu a vstupu, može sa?
Rafi - to ti zaväzbovanu - húkaniu pri rovnakej výstupnej hlasitosti a zrozumiteľnosti nepomôže. Dosiahneš tým možno len lepší odstup signál - šum, alebo väčšie skreslenie, lebo zosilňovač v PC už bude mať niekedy výstupný signál v limitácii. To si musíš len vyskúšať...
Možno by pomohla - "jemná mechanická" úprava zvukovodu toho mikrofónu na kamere - nalepiť zvonku plstený krúžok rôznej hrúbky a priemeru - predĺži sa tým "zvukovod", jeho smerová charakteristika sa zmení, vzdialenosť od reproduktoru sa "akusticky predĺži" a od reproduktora zatlmí... húkanie síce neodstráni úplne, ale bude až pri pri vyššej hlasitosti - výkone.
Kto vie, ako je aj ten elektret v tej kamere upevnený - možno len holá kapsula zalepená nejakým sajrajtom priamo v obale - bez nejakého mechanického tlmenia...
V starých CC magičoch s možnosťou nahrávania cez vstavaný mikrofón, boli vždy tie kapsule obalené nejakou penovou gumov, alebo aspoň molitanom a tak uchytené o skrinku. Čiastočne to eliminovalo hluk mechaniky.
Možno by pomohla - "jemná mechanická" úprava zvukovodu toho mikrofónu na kamere - nalepiť zvonku plstený krúžok rôznej hrúbky a priemeru - predĺži sa tým "zvukovod", jeho smerová charakteristika sa zmení, vzdialenosť od reproduktoru sa "akusticky predĺži" a od reproduktora zatlmí... húkanie síce neodstráni úplne, ale bude až pri pri vyššej hlasitosti - výkone.
Kto vie, ako je aj ten elektret v tej kamere upevnený - možno len holá kapsula zalepená nejakým sajrajtom priamo v obale - bez nejakého mechanického tlmenia...
V starých CC magičoch s možnosťou nahrávania cez vstavaný mikrofón, boli vždy tie kapsule obalené nejakou penovou gumov, alebo aspoň molitanom a tak uchytené o skrinku. Čiastočne to eliminovalo hluk mechaniky.
- Prílohy
-
- Plstený krúžok
- obrázok_2024-04-08_163711001.png (24.12 KiB) 1160 zobrazení
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
Re: prepojenie výstupu a vstupu, može sa?
takúto kameru mám,, lacný šmejd
Microsoft LifeCam VX-800
pred 15 rokmi som mal výzorovo rovnaký mikrofón, a musel som hovoril do mikrofónu z 2cm, inak ma druhá strana nepočula
https://www.nay.sk/trust-primo-21674-mikrofon-k-pc
Microsoft LifeCam VX-800
pred 15 rokmi som mal výzorovo rovnaký mikrofón, a musel som hovoril do mikrofónu z 2cm, inak ma druhá strana nepočula

https://www.nay.sk/trust-primo-21674-mikrofon-k-pc
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok