Nemáte niekto skúsenosť s opravou závady - receiver sa nedá normálne zapnúť a keď, tak len na 2 sekundy.
Trpia tým v podstate všetky typy tejto rady a nikde na fórach som sa nič konkrétne nedozvedel.. Všetci tam popisujú túto závadu - ale nevyriešenú. SM mám... ten nehľadajte.
Kombináciou tlačidiel pri zapnutí sa dá receiver ako-tak naštartovať.
Dá sa spraviť "FACTORY RESET" aj "CLEAR" (vymazanie zapísaných chýb). Ani diagnostika chýb nič nevypisuje, čo by mohlo blokovať zapnutie....
A potom sa dá aj napríklad TUNER spustiť... aj to normálne hrá bez nejakej kolízie. Aj vypínanie/zapínanie funguje normálne - pokiaľ sa nevytiahne z elektriky...
SB zdroj je len obyčajný s trafáčikom na 12V a stabilizátorom na 3,3V a relátkom zopínajúcim hlavné trafo. Tých 12V tam síce nie je - len 10,5V - to idem teraz preveriť či nie je chyba vo filtrácii, ale moc tomu nádej nedávam, keď že to kombináciou tlačidiel zapnúť ide...
Ešte ma napadlo, či to náhodou nemá nejakú záložnú batériu, alebo vysokokapacitný kondík niekde na riadiacej doske... Ale to už chce inú rozborku prístroja, aby som sa k tomu dostal...
Receiver PIONEER rady VSX 4xx -10xx - K
Moderátori: Drakoush, Moderátori
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
Re: Receiver PIONEER rady VSX 4xx -10xx - K
Až by mal niekto podobný prístroj na opravu, tak mne sa tú VSX 421-K podarilo opraviť a už som aj celkom zorientovaný vo funkciách ochrán a obvodov.. Rád pomôžem.
(rozpisovať to navovo nebudem. Niečo je u susedov na EB pod rovnakým názvom...)
(rozpisovať to navovo nebudem. Niečo je u susedov na EB pod rovnakým názvom...)
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!