Mne to príde celé akési čudné. Tá deformácia sínusovky mi pripadá skôr ako nejaké kmitanie...a toto väčšinou filtračné kýble nespôsobujú, ak nejakým spôsobom fungujú. Chcelo by to záber priamo z osciloskopu, ideálne asi video.
Zosilovač výmena kondenzátorov - zmena zvuku
Moderátori: Drakoush, Moderátori
- TheLastUnicorn
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 27 Jún 2014, 02:29
Re: Zosilovač výmena kondenzátorov - zmena zvuku
Keď tak pozerám na tie vývody...určite nemáš tie nové zapojené v lufte?
Mne to príde celé akési čudné. Tá deformácia sínusovky mi pripadá skôr ako nejaké kmitanie...a toto väčšinou filtračné kýble nespôsobujú, ak nejakým spôsobom fungujú. Chcelo by to záber priamo z osciloskopu, ideálne asi video.
0
Re: Zosilovač výmena kondenzátorov - zmena zvuku
nooo tak až taký blbý nie som ....
tie pôvodné kondíky majú - na jednej strane, a + spolu s dvoma pomocnými na druhej strane, tie pomocné nikde nie sú pripojené.
na plošáku sú otvory pre oba varianty kondenzátorov, 100% boli zapojené dobre, i keď bolo treba dávať veľkýpozor na polaritu lebo plošák je spravený tak, že dvojvývodové sú niektoré otočené o 90 stupňov oproti pôvodným.
to skreslenie mohol robiť aj oddeľovací transformátor, cez ktorý som to napájal
tie pôvodné kondíky majú - na jednej strane, a + spolu s dvoma pomocnými na druhej strane, tie pomocné nikde nie sú pripojené.
na plošáku sú otvory pre oba varianty kondenzátorov, 100% boli zapojené dobre, i keď bolo treba dávať veľkýpozor na polaritu lebo plošák je spravený tak, že dvojvývodové sú niektoré otočené o 90 stupňov oproti pôvodným.
to skreslenie mohol robiť aj oddeľovací transformátor, cez ktorý som to napájal
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 12 Odpovedí
- 2788 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa zdeno6505