Genius SW HF5.1 5000
Moderátori: Drakoush, Moderátori
- Peter91
- Stály člen

- Dátum registrácie: 30 Okt 2007, 00:00
- Vek: 34
nic vzlom. mimo témy.
ja mam tento subak uz 7 rokov asi. a ziaden problem.
odvtedy funguje. a davam mu zabrat. subak funguje od 15:00 do 22:00 denne na intraku. takze viete co mu davam.
akurat raz mne sa odtrhol jeden kablik....
ale inac vpohode..... a mne je vsetko ok s timto "subakom"
este plosaky vpredu mam zlomene lebo raz sa mi prevalil dopredu. a funguje ajtak.
ja mam tento subak uz 7 rokov asi. a ziaden problem.
odvtedy funguje. a davam mu zabrat. subak funguje od 15:00 do 22:00 denne na intraku. takze viete co mu davam.
akurat raz mne sa odtrhol jeden kablik....
ale inac vpohode..... a mne je vsetko ok s timto "subakom"
este plosaky vpredu mam zlomene lebo raz sa mi prevalil dopredu. a funguje ajtak.
0
Zdravim
Kamarat mi to doniesol opravil, ze na tom nehraju satelity.
Pozeral som, meral som a zistil som, ze vystup z radia, ktorym som to krmil dava cca 2V, za prepinacom vstupov dava este stale 2V, ale uz za tou riadiacov jednotkou na ovladanie hlasu a pod. dava 0,5V iba Lavy zadny repro dava 1,4V. NEviete co moze byt vadne? Ci daaky IO, alebo co?
Za odpoede dakujem
Kamarat mi to doniesol opravil, ze na tom nehraju satelity.
Pozeral som, meral som a zistil som, ze vystup z radia, ktorym som to krmil dava cca 2V, za prepinacom vstupov dava este stale 2V, ale uz za tou riadiacov jednotkou na ovladanie hlasu a pod. dava 0,5V iba Lavy zadny repro dava 1,4V. NEviete co moze byt vadne? Ci daaky IO, alebo co?
Za odpoede dakujem
0
myslim, ze to bude v tejto scheme http://img155.imageshack.us/f/geniussw5 ... elgt8.gif/ nevies nahodou ktory presne to je?
//Automatické spojenie príspevkov. Pridané po 10 minútach:
Chcel som o skusit bez vsetkej tej elektroniky, cisto len plosak s modulmy zosikov a nechal by som pripojene iba napajenie a St-by
//Automatické spojenie príspevkov. Pridané po 10 minútach:
Chcel som o skusit bez vsetkej tej elektroniky, cisto len plosak s modulmy zosikov a nechal by som pripojene iba napajenie a St-by
0
- Gavin Milarrr
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 06 Okt 2008, 00:00
- Vek: 49
- Thales
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 07 Okt 2008, 00:00
- Vek: 43
- Kontaktovať používateľa:
U mě byly sčadlý všechny TDA7269 i s deskou (úplně se vypálili cestičky, pod TDA byl černý škvarek, cesty oloupané, někde odpařené či přepálené) a diodama. Holt tam nebyla nikde pojistka. Kondenzátory ve zdroji se nedají snad ani nazvat kondenzátory.
Ty ovšem můžeš mít zcela jinou závadu tak se s tím musíš poprat sám a postupovat stupeň po stupni.
Ty ovšem můžeš mít zcela jinou závadu tak se s tím musíš poprat sám a postupovat stupeň po stupni.
0
Zapamatuj si:
- To že něco funguje neznamená že je to tak správně a už vůbec ne bezpečně.
- Je třeba se učit od těch co opravdu umí a ne od těch co si jen myslí že to umí
- To že něco funguje neznamená že je to tak správně a už vůbec ne bezpečně.
- Je třeba se učit od těch co opravdu umí a ne od těch co si jen myslí že to umí
Čaute borci. Pozerám že to TDA nevymieňa len pár ľudí, ale celá kopa
Mne tiež odkráčalo a s ním aj jeden odpor, ktorého hodnotu neviem
A farby na ňom sú už spečatené na veky.. Nemohol by mi neikto z vás poslať farby toho odporu? Na obrázku je medzi troma a vidno že bol spečený (už je vybratý). Plošák je z odvetia subwoofera. Vopred dik.
- Prílohy
0
Elektrina je najlepší priateľ človeka. Bez ohľadu na príslušnú národnosť a rasu potrasie rukou každému!
- TomKocuR
- Stály člen

- Dátum registrácie: 20 Máj 2009, 00:00
- Vek: 39
- Kontaktovať používateľa:
Len či nájdeš niekoho kto má ten odpor v čitateľnom staveMajster N napísal:Čaute borci. Pozerám že to TDA nevymieňa len pár ľudí, ale celá kopaMne tiež odkráčalo a s ním aj jeden odpor, ktorého hodnotu neviem
A farby na ňom sú už spečatené na veky.. Nemohol by mi neikto z vás poslať farby toho odporu? Na obrázku je medzi troma a vidno že bol spečený (už je vybratý). Plošák je z odvetia subwoofera. Vopred dik.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok