na môj vkus, mi až príliž často odchádza systemový disk. Momentálne dvakrat po sebe Samsung, starý 500GB, aktulne mám 1TB, 970 EVO plus (Samsung Magician ukazuje zapisaných 7,7TB, GOOD).
Prejavy sú klasika, začne blbnúť system (aktualne nenabehne myš, občas klavesnica, nedá sa nič spustiť , prípadne ani vypnuť) až jedneho pekneho dňa nenabehne a následne je disk KO. Kontrola disku orginal softom ukaže že disk je OK, žiadne chyby. Na systemový disk schválne nedavam nič čo tam nemusí byť (čo sa dá inštalujem inde, mam 4 disky). Na SSD mam aktulane pouzite 300GB, zvyšok schvalne nechávam voľny. Aj tak vidim že aktulne mi ide disk dať papa... Scan Windows , registrov , všetko sa tvari uplne super, ale viem že v najbližších dňoch budem kupovat nový disk a inštalovať Windowsy nove. Na pochybne servery na nete mám iny noťas, tu mám iba dve hry (COD, Tanky), Program na videa (Davinci resolve) a Microsoft 365 (plateny, origo). Nerobim žiadne velke pohyby v systeme. Ach.
1. mate podobneé skúsenosti?
2. Viem na onedrive (1TB) zalohovat system tak aby som po výmene SSD nemusel všetko inštalovat a nastavovať odznova? (viem , teraz je už neskoro keď to blbne, ale spravil by som to po čistej inštalacii všetkého čo potrebujem k PC životu)
Ďakujem za prečítanie

1
1
1