Radič SCSI
Moderátori: psichac, Moderátori
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
Re: Radič SCSI
Ja by som aj... ale už to nie je, ako keď som mal pod 50
vtedy som bol nadr_žaný sopliak 
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
- miroja
- Power user

- Dátum registrácie: 01 Feb 2010, 00:00
- Vek: 63
Keby slo len o vyzdobu obchodoch, to by som vobec neriesil. Ide o to, ze som sa pred dvomi rokmi stal oficialnym clenom klubu celebrit ako naprilad kral Karol III, princezna Cate...
Spat k veci. mal by som mat aj nejake paskove kazety do pamatovych mechanik. Ake velke kazety idu do tej tvojej? Neviem, ci mam so sebou aj nejaku fotku, ale mohol by som v tyzdni odfotit ked pridem domov.
PS: Ani 63 este nemusi byt koniec so sexom. Je dolezite, aby si mal chut, pripadne mazelka mala dvoje OP.
PS2: Uz si uzavrel deal s manzelkou, ze doma pribudne jedno mensie PC ?
Spat k veci. mal by som mat aj nejake paskove kazety do pamatovych mechanik. Ake velke kazety idu do tej tvojej? Neviem, ci mam so sebou aj nejaku fotku, ale mohol by som v tyzdni odfotit ked pridem domov.
PS: Ani 63 este nemusi byt koniec so sexom. Je dolezite, aby si mal chut, pripadne mazelka mala dvoje OP.
PS2: Uz si uzavrel deal s manzelkou, ze doma pribudne jedno mensie PC ?
0
Chuť?
Nepoznáš modlitbu 60tnika? ...daj mi aj silu, keď si mi dal chuť.
Tak nejako.
Prepáč Radus, už dám pokoj.
1
1
Naposledy upravil/-a budvar10 v 21 Sep 2025, 09:10, upravené celkom 1 krát.
.... v pohode, ja som prišiel nato že to ide viac do peňazí, človek viac pije 
Magnetické mechaniky mám tuším 3 či 4 druhy.
Pásky nejaké také a také Neviem, rád by som zobral ten PC, ale musel by som poriešiť nejak aj dopravu. Vieš mi poslať aspoň fotku čo je to za čudo judo? Diky...
Magnetické mechaniky mám tuším 3 či 4 druhy.
Pásky nejaké také a také Neviem, rád by som zobral ten PC, ale musel by som poriešiť nejak aj dopravu. Vieš mi poslať aspoň fotku čo je to za čudo judo? Diky...
0
- miroja
- Power user

- Dátum registrácie: 01 Feb 2010, 00:00
- Vek: 63
Poslem, ale asi az niekedy v polovicke tyzdna. Momentalne som hospitalizovany. Odfotim ti aj paskovu kazetu ak y sa ti format hodil.
0
...stále mi polovička vraví že všetky moje reči končia pri sexe....no, asi na tom niečo bude 
0