VoLTE
Moderátori: psichac, Moderátori
Re: VoLTE
Urobil som jednu vec. Hodil som do mobilu inú SIM-ku (4ka - kúpil som testovaciu kartu). Na obchod SIM od O2 a 4-ka ide VoLTE súčasne zároveň. Keď som mal kombinácie s Telekomom, tak VoLTE mi na SIM od Telekomu ani raz neukázalo, aj keď v stav IMS je registrované a LTE dostupné. Neviem, kde je problém pri Telekome. Aktuálne komunikujem s výrobcom na pôvodne spomínaných funkciách, aby v rámci oboch aktívnych VoLTE SIM bola počas hororu na jednej aktívna aj druhá a čakám na odpoveď.
0
Celý Hitlerkom stoji
som rád že som ukončil ich služby, najprv mobilné, potom pevnú linku a nakoniec internet.
0
viem iba základy s elektrotechniky, viem urobiť plošák foto cestou, osadiť súčiastkami, keď to nefunguje som v koncoch
ale nie celkom 
požívam tieto MM, DT9205B, PU500, PU140, najviac BM235, Siglent SDS 804X HD,
Aj to mi ide, ale mám obe karty O2 takže nič by som nezistil.
Čo tak tu Telekom kartu skúsiť v inom mobile či to bude fungovať?
V mobile chýba nebude, keď iné sim karty fungujú.
Problém môže byť iba to že sú tam aktivované dáta, aj keď VoLTE používa data neznamená že to bude fungovať
0
viem iba základy s elektrotechniky, viem urobiť plošák foto cestou, osadiť súčiastkami, keď to nefunguje som v koncoch
ale nie celkom 
Nečítal som všetko podrobne... Ale len tak mimochodom, zobrazenie a dokonca aj celkový dizajn ikony VoLTE alebo dátového prenosu, či zobrazenie aktivity siete na Androide môže spravovať operátor cez Carrier Config. Aj na čistom Androide mi iné VoLTE logo zobrazoval Orange a iné 4ka... A ako píše foker, Telekom mu VoLTE nezobrazuje, ale funguje. Takže chyba reálne nemusí byť nikde, len Telekom sa rozhodol to nezobrazovať.
Za ďalšie píšeš, že to je firemná karta... Ak je to zamestnanecký paušál, tam je to iný svet... U firemných čísel to proste kľudne môže byť zámerne blokované lebo tak to mohol chcieť zamestnávateľ...
Ak by predsa len, tak Telekom nezaručuje VoLTE na zariadeniach kúpených mimo nich...
Za ďalšie píšeš, že to je firemná karta... Ak je to zamestnanecký paušál, tam je to iný svet... U firemných čísel to proste kľudne môže byť zámerne blokované lebo tak to mohol chcieť zamestnávateľ...
Ak by predsa len, tak Telekom nezaručuje VoLTE na zariadeniach kúpených mimo nich...
Toto Ti nepôjde na väčšine mobilov nikdy, dokonca ani keď je operátor oboch SIM kariet rovnaký. Dual SIM mobily majú väčšinou len jeden modem... Resp. väčšina je DSDS (DualSIM-DualStandby). Na to potrebuješ DSDA (DualSIM-DualActive).
0
Skusal som Telekom kartu v inom mobile. Sice tiez Xiaomi ale VoLTE ikona sa nezobrazila ani tam. Takze je to asi takto debilne nastavene.Skusal som najst aj Carrier config, ale Xiaomi ma silne upraveny system a vykaslal som sa na to
Co sa tyka toho dual SIM, Xiaomi 14 Ultra by malo zvladat DSDA ale je tam vraj tolko podmienok na siet ze je to prakticky skoro nedosiahnutelne
Co sa tyka toho dual SIM, Xiaomi 14 Ultra by malo zvladat DSDA ale je tam vraj tolko podmienok na siet ze je to prakticky skoro nedosiahnutelne
1
1