Kupa aku naradia + kufrik/y od dewalt
Moderátori: psichac, Moderátori
Kupa aku naradia + kufrik/y od dewalt
Mam starsie 10+ aku skrutkovac a flexu len na 230V. Uvazujem nad kupou aku vrtacky/skrutkovaca a flexy.
Nasiel som konkretne sadu DeWALT DCK2080P2T (flexa, skrutkovac 2x5.0Ah, nabijacka kufrik).
Myslel som si, ze ten kufrik/y su original, kde nastroje pekne zapadnu a drzia pri prenose, ale ked som si vyhladal o kufrikoch viac, tak som zistil, ze su to obycajne plastove krabice, kde sa nastroje len je*nu a hotovo. Potom som nasiel, ze existuje akasi pena (20€) ktora sa da do kufrika, ale musis si ju vyrezat podla nastroja, ktory do kufrika davas. Cize ak to chces mat v kufriku aspon trocha organizovane, tak musis vyrezavat na vsetko diery (nastroje, baterky, nabijacku).
Vobec sa mi to nepaci a neviem ci dewalt vobec ma kufriky pre ich nastroje a aj keby, tak nemienim za nich davat desiatky €, ked len pena je za 20€.
Pouzivate dewalt ? Ako riesite tuto vec ? Cim by som tu penu mohol nahradit ? Mozno nieco podobne ako polystyren, ale ten sa mrvi ...
Nedaval som sem linky zamerne, ale ak si niekto vyziada, tak do SS mozem poslat (ale da sa to jednoducho najst cez google).
Nasiel som konkretne sadu DeWALT DCK2080P2T (flexa, skrutkovac 2x5.0Ah, nabijacka kufrik).
Myslel som si, ze ten kufrik/y su original, kde nastroje pekne zapadnu a drzia pri prenose, ale ked som si vyhladal o kufrikoch viac, tak som zistil, ze su to obycajne plastove krabice, kde sa nastroje len je*nu a hotovo. Potom som nasiel, ze existuje akasi pena (20€) ktora sa da do kufrika, ale musis si ju vyrezat podla nastroja, ktory do kufrika davas. Cize ak to chces mat v kufriku aspon trocha organizovane, tak musis vyrezavat na vsetko diery (nastroje, baterky, nabijacku).
Vobec sa mi to nepaci a neviem ci dewalt vobec ma kufriky pre ich nastroje a aj keby, tak nemienim za nich davat desiatky €, ked len pena je za 20€.
Pouzivate dewalt ? Ako riesite tuto vec ? Cim by som tu penu mohol nahradit ? Mozno nieco podobne ako polystyren, ale ten sa mrvi ...
Nedaval som sem linky zamerne, ale ak si niekto vyziada, tak do SS mozem poslat (ale da sa to jednoducho najst cez google).
0
Re: Kupa aku naradia + kufrik/y od dewalt
Zdravim,
pouzivam aku-skrutkovace od DeWalt uz skoro 30 rokov. Kazdy jeden co som kupoval (v zahranici) tak mal kufrik v ktorom kazdy prvok mal svoj "chlievik".
Naposledy som robil takyto nakup asi 12 rokov dozadu, tazke sa mozno odvety zmenila politika.
DS
pouzivam aku-skrutkovace od DeWalt uz skoro 30 rokov. Kazdy jeden co som kupoval (v zahranici) tak mal kufrik v ktorom kazdy prvok mal svoj "chlievik".
Naposledy som robil takyto nakup asi 12 rokov dozadu, tazke sa mozno odvety zmenila politika.
DS
0
-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 10 Máj 2009, 00:00
- Vek: 29
Vyzerá to tak, že sa dá kúpiť verzia buď s jedným veľkým kufrom, alebo s dvoma menšími. Môže byť, že ten veľký nemá žiadnu vložku, ale podľa mňa tie malé budú na 99% s vložkou pre konkrétne náradie.
0
Takze predajca mi potvrdil, ze kufrik/y maju vylisky na naradie. Ked som vsak googlil tstak kufriky, tak som videl, ze su to len hole plastove kufriky
0
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 59
Všetko je to len o tom, ako si majster cení svoje náradie a ako sa k nemu správa... iné je to u nejakého "z renomovanej firmy" a iné u stavbára či železiara na uľahčenie si práce na nejakej stavbe - čiže bežná spotreba, požičiavanie iným atď...
Raz bol u nás nejaký "profimajster" a v požiadavke mal - prístup k stlačenému vzduchu s ofukovacou pištolou... najprv sme moc tomu nechápali že na čo?- Lebo zariadenie vôbec nesúviselo s kompresom, ale na záver - majster povyberal z "cajchlády" všetky nástroje a všetko si v rámci platenej práce aspoň "vyfúkal". Veď prečo by to mal robiť niekde doma a nemať to zaplatené!!
Aj príprava na prácu, alebo jej ukončenie sa musí platiť... A po ukončení práce sa aj aspoň základné očistenie náradia musí započítať..
Tiež sa mi nepáčilo, keď som požičal niekomu niečo - a nevrátil to aspoň očistečné...
Raz bol u nás nejaký "profimajster" a v požiadavke mal - prístup k stlačenému vzduchu s ofukovacou pištolou... najprv sme moc tomu nechápali že na čo?- Lebo zariadenie vôbec nesúviselo s kompresom, ale na záver - majster povyberal z "cajchlády" všetky nástroje a všetko si v rámci platenej práce aspoň "vyfúkal". Veď prečo by to mal robiť niekde doma a nemať to zaplatené!!
Aj príprava na prácu, alebo jej ukončenie sa musí platiť... A po ukončení práce sa aj aspoň základné očistenie náradia musí započítať..
Tiež sa mi nepáčilo, keď som požičal niekomu niečo - a nevrátil to aspoň očistečné...
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
Aj tak lepšie ako vôbec,alebo pokazené a neprizná sa .A keď to potrebuješ, tak ťa môže šlak trafiť.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ja som sa dávnejšie takto hrajkal so styrodurom, kde som do 5cm hrubej tabule vyrezal vystlania pre orechy, račne a predĺženia.. takýmto spôsobom som si urobil golu, ktorú dodnes používam
Výhoda je že styrodur je dosť pevný a hlavne netrúsi a ak rozhoduje ekonomická stránka, jedna tabuľa styroduru vystačí na viac kufríkov vyjde menej ako originál penová "vystielka" do kufra
Výhoda je že styrodur je dosť pevný a hlavne netrúsi a ak rozhoduje ekonomická stránka, jedna tabuľa styroduru vystačí na viac kufríkov vyjde menej ako originál penová "vystielka" do kufra
0
Nič nevydrží dlhšie ako dočasné riešenie.
- janosik1111
- Okoloidúci
- Dátum registrácie: 13 Nov 2018, 18:59
- Vek: 47
Mám veľmi veľa náradia od dewaltu. Keďže pracujem v stavebnictve tak sa na to moc nepozerá. Napríklad klincovacka má plastové vylisky, sady náradia čo som kupoval naposledy tak každé má svoj vlastný kufor. Už sú ale len penové vylisky. Nikdy sa mi ale nestalo že by od dewaltu boli len "holé" kufre. Horšie to má Makita, tam tie kufríky stoja za pred, hlavne tie klipy.
0
Chcem to kupit (resp. kupil som) a na webe boli obrazky len zavretych kufrikov s popisom TSTAK I a TSTAK II resp. TSTAK DWST1. Po googleni som zistil, ze tam nie su ziadne vylisky pre naradie, ale predajca potvrdil, ze vylisky tam su. Ak by som si mal sam vyrezavat chlieviky tak by som to asi nekupoval
0
- janosik1111
- Okoloidúci
- Dátum registrácie: 13 Nov 2018, 18:59
- Vek: 47
Konkrétne túto sadu nemám,ale predpokladám že tam tie chlieviky budú. Mám inak tú flexi a aj skrutkovač. Flexa je fajn, dobre sa drží a má rychloupinaciu maticu. Skrutkovač je dobrý,na veľkom momente a nízkych otáčkach dokáže zamotať ruky.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 3 Odpovedí
- 1448 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa kinedryl
-