Ako tlačiť na papier ktorý sa nedá vložiť do tlačiarne
Moderátori: psichac, Moderátori
Ako tlačiť na papier ktorý sa nedá vložiť do tlačiarne
Toto tu bude úplne od veci otázka, ale nikde inde som nenašiel odpoveď. Ako sa dá vytlačiť niečo napríklad do už zviazaného zošita alebo na iný povrch ktorý sa nedá vložiť do tlačiarne, napríklad kartónový rýchloviazač? Proste ide mi o nejaký taký systém, ako napríklad torzo atramentovej tlačiarne, ktoré by sa položilo na papier, no neposúval by sa papier ale tlačová hlava v oboch osiach. Vlastne niečo ako 3D tlačiareň ale namiesto trysky filamentu by tam bola tlačová hlava a fungovalo by to iba v 2D. Viem že existujú prístroje (writing machine), na tento princíp a vkladá sa tam pero/fixa. Ale neviem si predstaviť ako sa to programuje, je to len jednofarebné a vie to "tlačiť" len text a tvary. Mne proste rozum neberie, že titulné strany zošitov sa v roku 2025 dajú vypísať jedine ručne šablónou, alebo najprv vytlačiť na papier a potom to tam prilepiť, čo vo výsledku vyzerá katastrofálne.
0
Re: Ako tlačiť na papier ktorý sa nedá vložiť do tlačiarne
videl som homemade upravy klasickej atramentovej tlaciarne, kde motorcek neposuval papier ale plochu dosku ktora sa oohybovala na kolajnickach.
tj odstranil sa spodok tlaciarne ostal komplet vozik zo vsetkym tj parkovacie miesto pohon atd.a motorcek sa primontoval na pohon podlozky tj dosky,
pouzite na potlac triciek
ina moznost kup si rucnu handheld tlaciarnicku, naprogramujes text, obrazok, alebo prenesies z pc, su typy 12,7mm, 25mm, 50mm vyska textu, dlzka neobmedzena.
inak sporitelna mala tlaciarne ktore tlacili do vkladnych kniziek bez problemu, vedeli aj do ktoreho riadku maju pokracovat
tj odstranil sa spodok tlaciarne ostal komplet vozik zo vsetkym tj parkovacie miesto pohon atd.a motorcek sa primontoval na pohon podlozky tj dosky,
pouzite na potlac triciek
ina moznost kup si rucnu handheld tlaciarnicku, naprogramujes text, obrazok, alebo prenesies z pc, su typy 12,7mm, 25mm, 50mm vyska textu, dlzka neobmedzena.
inak sporitelna mala tlaciarne ktore tlacili do vkladnych kniziek bez problemu, vedeli aj do ktoreho riadku maju pokracovat
1
1
presne toto som myslel, su verzie na 3 sirky tlacovych kaziet , atrament rychloschnuci.
robim na to jedn3mu chlapikovi servis, obcas treba precistit trysky aceyonom, alebo kontakty, sikovna vecicka dacsa nastavit napr automaticky datum,cas alebo rovno napojit na pc, cez dotykovy displej sa da vytvorit lubovolny text, myslim ze asi aj obrazky ,
neviem ci su aj farebne verzie, ja som mal iba ČB.
robim na to jedn3mu chlapikovi servis, obcas treba precistit trysky aceyonom, alebo kontakty, sikovna vecicka dacsa nastavit napr automaticky datum,cas alebo rovno napojit na pc, cez dotykovy displej sa da vytvorit lubovolny text, myslim ze asi aj obrazky ,
neviem ci su aj farebne verzie, ja som mal iba ČB.
1
1
Na "popisky" a podobne blbinky v praci obcas pouzivam Colop e-mark. Je to take digitalne farebne razitko.
Videl som uz aj vacsie zariadenia schopne potlacit cele strany, ale za boha si neviem spomenut ako sa to volalo.
Videl som uz aj vacsie zariadenia schopne potlacit cele strany, ale za boha si neviem spomenut ako sa to volalo.
1
1
Drink coffee. Do stupid things faster with more energy...
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 3 Odpovedí
- 578 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa Radus
-
- 6 Odpovedí