Hnacie remene
Moderátori: mirosne, Moderátori
- cartmantt
- Stály člen

- Dátum registrácie: 13 Mar 2009, 00:00
- Vek: 25
Hnacie remene
zdravim ,nevie mi niekto z vas poradit ,kde by som zohnal remene ako
su v tlaciarnach a kludne aj mensie dlzky? vsade ,kde hladam maju len
velke remene ,alebo nemaju nejako podrobne napisane ake dlzky
remenov maju.. dakujem..
su v tlaciarnach a kludne aj mensie dlzky? vsade ,kde hladam maju len
velke remene ,alebo nemaju nejako podrobne napisane ake dlzky
remenov maju.. dakujem..
0
- helios
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 02 Nov 2013, 11:19
- Vek: 64
Re: Hnacie remene
Skús sa pozrieť sem, v Bratislave-Rači je firma menom Afinis, ktorá má v sortimente okrem tesnení aj hnacie remene. Možno si u nich vyberieš. Majú aj E-shop.
0
Ja somv 3D tlaciarni pouzil "ozubeny "hnaci remen, kupil som ho na e-bay http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0 ... elt&_frs=1
0
- cartmantt
- Stály člen

- Dátum registrácie: 13 Mar 2009, 00:00
- Vek: 25
Vdaka ,na obrazku su aj neukoncene tie hnacie remene ,cim sa spajaju? alebo akym sposobom?jaromir napísal:Ja somv 3D tlaciarni pouzil "ozubeny "hnaci remen, kupil som ho na e-bay http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0 ... elt&_frs=1
0
Ja som bral tie neukoncene, resp. otvorene, aby som si mohol nastavit dlzku remena ako je potrebne pre moju sustavu. Skrutkou vpravo sa remen napina (hornym plastovym dielom volne prechadza, dole je to zacvaknute), hrubo (po zubkoch) sa napatie nastavuje zacvaknutim do drziaka vlavo.
0
-
ferguson
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 18 Nov 2007, 00:00
- Vek: 36
- Robio
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 11 Sep 2007, 00:00
- Vek: 35
- Kontaktovať používateľa:
jaromir, s 3d tlačiarnou si si postavil dalsiu lepšiu 3D tlačiareň ? a budeš v tom pokračovat ? 
0
Ponukam: 3D tlac, CNC frezovanie, Kalibracia teplotnych cidiel, pre viac info SS.
robio: to je princip reprap projektu
http://en.wikipedia.org/wiki/RepRap_Project
Zvysok mozeme predebatovat v inom diskusnom vlakne, nech to tu cartmanovi zbytocne nezakydavame.
Zvysok mozeme predebatovat v inom diskusnom vlakne, nech to tu cartmanovi zbytocne nezakydavame.
0
Ahojte, viete mi prosím odporučiť niečo aktuálne čo používate na kúpu hnacích remenov prosím vás ? Potrebujem remen o rozmeroch 110mm x 8mm na pohon kefy na vysávači. Samostatne sa nepredáva.
0
skús Gufero.
1
1
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.