Legrand NETATMO - alternatíva

Ak potrebujete zohnať nejakú vec ohľadom elektroniky, či už len súčiastku alebo, stavebnicu, spreje...

Moderátori: mirosne, Moderátori

Používateľov profilový obrázok
po4433
Stály člen
Stály člen
Dátum registrácie: 24 Júl 2011, 00:00
Vek: 32
Kontaktovať používateľa:

Legrand NETATMO - alternatíva

Príspevok od používateľa po4433 » 22 Sep 2024, 21:18

Ahojte elektrikári, kto pozná Legrand NETATMO, neviete o lacnejsej alternative? Nedavno som to montoval do domu kde si domáci zmyslel dalsie zapinania obvodov. Je to velmi super a tolko moznosti vyuzitia. Odporucil som mu to na zaklade že Sám doma pouzivam jednu sadu 2x 6tku vypinac a prijimac viac nez dva roky. Nemozem povedat zle slovo. Ale tá cena :confused: preto opäť otazka, je vyrobca čo vyraba podobne dialkové vypinace s prijimacom?

Vďaka za kazdý tip.
0

platon.rado
Power user
Power user
Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 00:00
Vek: 48
Kontaktovať používateľa:

Re: Legrand NETATMO - alternatíva

Príspevok od používateľa platon.rado » 23 Sep 2024, 10:28

Mám doma komplet set na kúrenie + hlavice. Tiež nemôžem povedať ani slovo. Používam to už 7 rok. Alternatívy sú..len či to bude fungovať tak ako toto.
0
Najlepšie reprosústavy nie sú tie,ktoré nám najviac dajú,ale tie ktoré nám najmenej stratia.

po4433
Stály člen
Stály člen
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa po4433 » 07 Okt 2024, 06:26

vieš uviesť nejaky priklad alternativy ? mozno by som aj skusil vyskusat za normalnu cenu.
0

platon.rado
Power user
Power user
Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 00:00
Vek: 48
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa platon.rado » 08 Okt 2024, 07:52

https://www.alza.sk/search.htm?exps=smart+kurenie Ja som iné neskúšal.A čo je zas normála cena...
0
Najlepšie reprosústavy nie sú tie,ktoré nám najviac dajú,ale tie ktoré nám najmenej stratia.

po4433
Stály člen
Stály člen
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa po4433 » 10 Nov 2024, 11:35

Tak teda odpoviem si sám. Na Ali som nasiel takyto typ spinača. Za 13€. Což je tá “normálna cena” :biggrin: .
Dnes som to namontoval. V rozsahu jednej izby to funguje porovnatelne s Legrand. Rychle reagovanie na signal. Uvidime časom. Jeden vypinač je klasicky pri dverach, druhy mam pri gauči. Mám 3 okruhy svetiel.
IMG_4599.jpeg
IMG_4600.png
0

po4433
Stály člen
Stály člen
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa po4433 » 05 Dec 2024, 22:34

Ali zatial funguje. Spokojnost. Pradoxne som dnes našiel (pri hladani plastovej rolety :rolleyes: ) firmu, ktora ponuka, o.i. Wifi vypinače. Zaujal ma popis “bez baterie”. Rozklikol som si to a ozaj je tam nejaky hw ktory asi vygeneruje dostatok napatia na poslanie signálu. Znie to zaujimavo. Avšak pri cene 24€ sa blíži k Legrandu. Což je škoda. Cakal som že to bude lacnejsia verzia. Zatial ostavam verný Ali verzii :prayer:

Ak by niekto hladal niečo tak…

https://shop.galea.sk/Vypinace-GENIUX/v ... lovy-biely
0

Napísať odpoveď