Zdravím,
Mám akumulátory z Kauflandu My Project 12V, ktoré vyzerajú takmer rovnako ako pre Parkside.
Problém je že ku nim nemám nabíjačku a neviem ju zohnať, predávala sa totiž iba s malou vrtačkou/skrutkovačom, ako sada.
Mám zase nabíjačku Parkside 12V.
Oba typy batérií sú takmer rovnaké, po malej úprave výstupku by sa tá kauflandacka dala dať do Parkside, akurát ! že má vymené póly + a - a tiež je rozdiel v kontakte B+ B-, na jednej je označenie B+, na druhej B-.
AKo by sa to dalo šikovne upraviť ? prehodiť kontakty nie je problém, ale B+- predpokladám že je merací bod napätia na článkoch, a ten už tak ľahko neoklamem.
Nabíjačka aku LiIon 12V My Project/Parkside
Moderátori: mirosne, Moderátori
- miroja
- Power user
- Dátum registrácie: 01 Feb 2010, 00:00
- Vek: 63
Re: Nabíjačka aku LiIon 12V My Project/Parkside
Mal som tiez problem so starsim typom 12V naradia od Parkside. Ja som potreboval zas stary typ aku,ktory ako ma opacne poly na aku ako tie, co sa predavaju teraz. Nakoniec som zistil, ze 12V naradie Gude je kompatibilne so starym modelom Parkside 12V. Typ Gude nabijacky ti mozem vsak napísať az zaciatkom buduceho tyzdna.
0
Re: Nabíjačka aku LiIon 12V My Project/Parkside
ok, no ja potrebujem nabíjačku pre MyProject z Kauf. ,
resp. iba nabíjaciu elektroniku z Parkside 12 bateriek, aby som si upravil baterky MyProject na použitie pre Parkside, pretože ich mám viac ks .
Zaujímalo ma skôr čo s tým B+/B-, tj. či sa toto dá upraviť, ako to vyhodnocuje či je baterka nabitá.
resp. iba nabíjaciu elektroniku z Parkside 12 bateriek, aby som si upravil baterky MyProject na použitie pre Parkside, pretože ich mám viac ks .
Zaujímalo ma skôr čo s tým B+/B-, tj. či sa toto dá upraviť, ako to vyhodnocuje či je baterka nabitá.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 1 Odpovedí
- 1111 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa balu
-