Nabíjačka aku LiIon 12V My Project/Parkside

Ak potrebujete zohnať nejakú vec ohľadom elektroniky, či už len súčiastku alebo, stavebnicu, spreje...

Moderátori: mirosne, Moderátori

Victorio
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Dátum registrácie: 12 Mar 2014, 21:09

Nabíjačka aku LiIon 12V My Project/Parkside

Príspevok od používateľa Victorio » 08 Okt 2024, 15:43

Zdravím,

Mám akumulátory z Kauflandu My Project 12V, ktoré vyzerajú takmer rovnako ako pre Parkside.
Problém je že ku nim nemám nabíjačku a neviem ju zohnať, predávala sa totiž iba s malou vrtačkou/skrutkovačom, ako sada.
Mám zase nabíjačku Parkside 12V.
Oba typy batérií sú takmer rovnaké, po malej úprave výstupku by sa tá kauflandacka dala dať do Parkside, akurát ! že má vymené póly + a - a tiež je rozdiel v kontakte B+ B-, na jednej je označenie B+, na druhej B-.

AKo by sa to dalo šikovne upraviť ? prehodiť kontakty nie je problém, ale B+- predpokladám že je merací bod napätia na článkoch, a ten už tak ľahko neoklamem.
0

Používateľov profilový obrázok
miroja
Power user
Power user
Dátum registrácie: 01 Feb 2010, 00:00
Vek: 63

Re: Nabíjačka aku LiIon 12V My Project/Parkside

Príspevok od používateľa miroja » 09 Okt 2024, 21:22

Mal som tiez problem so starsim typom 12V naradia od Parkside. Ja som potreboval zas stary typ aku,ktory ako ma opacne poly na aku ako tie, co sa predavaju teraz. Nakoniec som zistil, ze 12V naradie Gude je kompatibilne so starym modelom Parkside 12V. Typ Gude nabijacky ti mozem vsak napísať az zaciatkom buduceho tyzdna.
0

Victorio
Pokročilý člen
Pokročilý člen
Dátum registrácie: 12 Mar 2014, 21:09

Re: Nabíjačka aku LiIon 12V My Project/Parkside

Príspevok od používateľa Victorio » 10 Okt 2024, 15:40

ok, no ja potrebujem nabíjačku pre MyProject z Kauf. ,
resp. iba nabíjaciu elektroniku z Parkside 12 bateriek, aby som si upravil baterky MyProject na použitie pre Parkside, pretože ich mám viac ks .

Zaujímalo ma skôr čo s tým B+/B-, tj. či sa toto dá upraviť, ako to vyhodnocuje či je baterka nabitá.
0

Napísať odpoveď
  • Podobné témy
    Odpovedí
    Zobrazení
    Posledný príspevok