Antena na Merkur
Moderátori: mirosne, Moderátori
Antena na Merkur
Ahoj, zhanam teleskopicku antenu na TV Merkur. Da sa este niekde zohnat ?
(okrem kupi stareho Merkur-u a rozobratia ? )
diky
(okrem kupi stareho Merkur-u a rozobratia ? )
diky
0
veroudering sizni qoqishdi o toilalo oo latou olaga bumayad para sa laro sa isang makatarungang compensa el joc en una fira
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
Re: Antena na Merkur
Téma úplne ušitá do vlákna "Co s elektrovecami ktore uz nevyuzijem"..
Keď TO zahodíš - vzápätí by sa zišlo.. 2 merkúri šli vlani do šrotu... funkčné (len so slabími obrazovkami)
Ale mám tušáka, že takú teleskopku opatrujem ešte - ale kde?? .. Prídem na ňu, keď ju už nebude treba
Ale mám tušáka, že takú teleskopku opatrujem ešte - ale kde?? .. Prídem na ňu, keď ju už nebude treba
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
- janosik1111
- Nový člen

- Dátum registrácie: 13 Nov 2018, 18:59
- Vek: 47
Myslíš takúto?
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ach jaj, tolka skoda 
hlasim sa k odberu anten z Merkura, prip. dllllllhych teleskopickych anten z hoc=coho...
hlasim sa k odberu anten z Merkura, prip. dllllllhych teleskopickych anten z hoc=coho...
0
veroudering sizni qoqishdi o toilalo oo latou olaga bumayad para sa laro sa isang makatarungang compensa el joc en una fira
0
- mr.dred
- Ultimate člen

Jednu "dlhú" teleskopku tu mám vedľa prdele z ruského prenosného far. TV... ale tá nemá ten guľový kĺb - málen "pánt" a zakončený je ant. IEC konektorom...
Ale chcem sa opýtať... čo na tú anténu chceš chytať?? Veď už ani chrípku na to nechytíš
(Ale zrejme ti ide o zachovanie "pôvodného" vzhľadu... tak to je OK! )
Ale chcem sa opýtať... čo na tú anténu chceš chytať?? Veď už ani chrípku na to nechytíš
(Ale zrejme ti ide o zachovanie "pôvodného" vzhľadu... tak to je OK! )
0
Uchytenie neni problem, prisposobim si to.
Chcem si vyrobit zopar lahkych anten na ktatke vlny, niekedy staci dipol z teleskopov, na ine pasmo vertikal s cievkou a to cele porovnat so sluckou....stale je co skusat, len keby matros bol
Chcem si vyrobit zopar lahkych anten na ktatke vlny, niekedy staci dipol z teleskopov, na ine pasmo vertikal s cievkou a to cele porovnat so sluckou....stale je co skusat, len keby matros bol
0
- mr.dred
- Ultimate člen

Škoda že si v úvode nenapísal... "nebude to konkrétne pre TV Merkur" , ale na pokusy v inej sfére príjmu...To určite nájdeme MY zberatelia niekoľko kusov podobných teleskopičín
Teraz už len záleži, koľko rôznych kusov ti za "pošvovné" kto poskytne, aby sa ti oplatilo nejakú päťku do toho dať... Ja mám jeden teleprút v OK stave a pridám nejaké 3
(za packetakód)
Teraz už len záleži, koľko rôznych kusov ti za "pošvovné" kto poskytne, aby sa ti oplatilo nejakú päťku do toho dať... Ja mám jeden teleprút v OK stave a pridám nejaké 3
(za packetakód)
0
Keby si to napisal vlani, keď som vyprataval dielne,bolo tam toho viacej z TV,rádiomgf,...
Tento jeden som si nechal,lebo má vložené dve kanálové predvolby, kôli volakedajšiemu príjmu MMDS vysielania .Dalo sa chytiť až 27 programov,ale stačilo mi 12.
Ale ak ho použijem len ako monitor na AV vstup,tak anténa chybať nebude.
Vo štvrtok idem do BB, môžem skočiť na poštu,tu neni ani poriadny obchod,iba holuby.
SS daj adresu.
Tento jeden som si nechal,lebo má vložené dve kanálové predvolby, kôli volakedajšiemu príjmu MMDS vysielania .Dalo sa chytiť až 27 programov,ale stačilo mi 12.
Vo štvrtok idem do BB, môžem skočiť na poštu,tu neni ani poriadny obchod,iba holuby.
SS daj adresu.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
- Jirka84
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 21 Mar 2012, 20:30
- Vek: 74
Petronasi, přijeď si vybrat...za odvoz:
0
LAIK se DIVÍ, odborník žasne nad schopnostmi LAIKA...
...nejen tady jsi bastlíři doma... ...taky pro radost i poučení
Noxové: ...mladí nedělají vždy , co se jim říká...
...nejen tady jsi bastlíři doma... ...taky pro radost i poučení
Noxové: ...mladí nedělají vždy , co se jim říká...
Ahoj, vsetky su podobnej dlzky ako ten Merkur-ov ?mr.dred napísal: ↑30 Mar 2025, 23:09Škoda že si v úvode nenapísal... "nebude to konkrétne pre TV Merkur" , ale na pokusy v inej sfére príjmu...To určite nájdeme MY zberatelia niekoľko kusov podobných teleskopičín![]()
Teraz už len záleži, koľko rôznych kusov ti za "pošvovné" kto poskytne, aby sa ti oplatilo nejakú päťku do toho dať... Ja mám jeden teleprút v OK stave a pridám nejaké 3![]()
![]()
(za packetakód)
0
Nooo, funkcne veci koli mne nerozoberaj, to je skoda. Jedine ze by si to ozaj isiel vyhadzovat.5ko napísal: ↑31 Mar 2025, 08:18Keby si to napisal vlani, keď som vyprataval dielne,bolo tam toho viacej z TV,rádiomgf,...
SS daj adresu.
0
Ajaj, dobra ponuka, ale na osobny odber trochu od ruky
Tie teleskopy su aspon 1,5m ?
Diky
0
- mr.dred
- Ultimate člen

Ten dobrý má od kĺbu 125cm...
0
No, cena 0,94 a ked sa prihlasim pod svojim kontom 3,48. Maju to vyspekulovane
0
- mr.dred
- Ultimate člen

94 centy je za dĺžku 300mm - ale v ponuke je len 1400mm
0
- rakato11
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 12 Apr 2015, 20:04
- Vek: 68
Ono to bude asi jinak s těmi cenami. Ta cena 0,94€ by měla být pro nového zákazníka s novou registrací.
0
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok