Aj to je celkom možné...
Pozeral som to u jedného predajcu - mal tam v ponuke viac dĺžok a tá 300mm bola pod €... cena stúpala dĺžkou.. zato som to tak napísal.
Moderátori: mirosne, Moderátori

Aj to je celkom možné...
ak potrebuješ monitor , mám jeden LG Flatron 19" .... môžem ti ho poslať / doniesť keď budeme prechádzať cez BB . myslím že je funkčný . neskúšal som ho .... dostal som ho keď na firme upratovali archýv .5ko napísal: ↑31 Mar 2025, 08:18Keby si to napisal vlani, keď som vyprataval dielne,bolo tam toho viacej z TV,rádiomgf,...
Tento jeden som si nechal,lebo má vložené dve kanálové predvolby, kôli volakedajšiemu príjmu MMDS vysielania .Dalo sa chytiť až 27 programov,ale stačilo mi 12.
Ale ak ho použijem len ako monitor na AV vstup,tak anténa chybať nebude.
Vo štvrtok idem do BB, môžem skočiť na poštu,tu neni ani poriadny obchod,iba holuby.
SS daj adresu.
Ahoj 5ko, o antenu mam zaujem, urcite ju nevyhadzuj. Ale neviem kedy budem mat najblizsiu cestu do BB. Mozno buduci tyzden zozeniem Spojku, ak sa da pre to prist cez pracovy den dopoludnia..5ko napísal: ↑02 Apr 2025, 23:12Ďakujem,LCD monitormi môžem vymurovať garáž,ja som myslel že ho použijem ako monitor,s AV vstupom, keď budem prehliadať alebo digitalizovať VHSky,ale dnes je na to už kopec redukcií a SW,nie ako pred 15 rokmi .V podstate ten Merkur na AV nepotrebuje ani antenu,ani kanalový volič a predvolby, takže ho kludne darujem aj celý,lebo ako zberatelský kus je po tých úpravách bezcenný.
Možno ho pribalim k tomu Commodoru, tuším ho niekto už chcel zobrať,len sa mi stratil z oči pri sťahovaní , ale našiel som ho.
Ale neozval sa Petronas, či chce tú antenu,lebo dnes už ju nestihnem vybrať a ani zajtra ráno.
Enigma,ale niekedy sa kľudne zastav cestou z BB,100m od odbočky na BŠ,ma nájdeš.