Antena na Merkur

Ak potrebujete zohnať nejakú vec ohľadom elektroniky, či už len súčiastku alebo, stavebnicu, spreje...

Moderátori: mirosne, Moderátori

Používateľov profilový obrázok
mr.dred
Ultimate člen
Ultimate člen
Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
Vek: 60

Re: Antena na Merkur

Príspevok od používateľa mr.dred » 02 Apr 2025, 19:46

rakato11 napísal:
02 Apr 2025, 19:29
pro nového zákazníka s novou registrací.
Aj to je celkom možné...

Pozeral som to u jedného predajcu - mal tam v ponuke viac dĺžok a tá 300mm bola pod €... cena stúpala dĺžkou.. zato som to tak napísal.
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!

enigma
Ultimate člen
Ultimate člen
Dátum registrácie: 24 Dec 2011, 15:21

Príspevok od používateľa enigma » 02 Apr 2025, 21:44

máte pravdu
tie pár centové ceny sú takzvané " promo ceny " a platia iba pre nových zákazníkov . ( urob si nové konto na alie a budú platiť aj pre teba , ale iba pri prvom nákupe )
0

enigma
Ultimate člen
Ultimate člen

Príspevok od používateľa enigma » 02 Apr 2025, 21:47

5ko napísal:
31 Mar 2025, 08:18
Keby si to napisal vlani, keď som vyprataval dielne,bolo tam toho viacej z TV,rádiomgf,...
Tento jeden som si nechal,lebo má vložené dve kanálové predvolby, kôli volakedajšiemu príjmu MMDS vysielania .Dalo sa chytiť až 27 programov,ale stačilo mi 12.
Ale ak ho použijem len ako monitor na AV vstup,tak anténa chybať nebude.
Vo štvrtok idem do BB, môžem skočiť na poštu,tu neni ani poriadny obchod,iba holuby.
SS daj adresu.
ak potrebuješ monitor , mám jeden LG Flatron 19" .... môžem ti ho poslať / doniesť keď budeme prechádzať cez BB . myslím že je funkčný . neskúšal som ho .... dostal som ho keď na firme upratovali archýv .
0

5ko
Power user
Power user
Dátum registrácie: 18 Feb 2010, 00:00
Vek: 69

Príspevok od používateľa 5ko » 02 Apr 2025, 23:12

Ďakujem,LCD monitormi môžem vymurovať garáž,ja som myslel že ho použijem ako monitor,s AV vstupom, keď budem prehliadať alebo digitalizovať VHSky,ale dnes je na to už kopec redukcií a SW,nie ako pred 15 rokmi .V podstate ten Merkur na AV nepotrebuje ani antenu,ani kanalový volič a predvolby, takže ho kludne darujem aj celý,lebo ako zberatelský kus je po tých úpravách bezcenný.
Možno ho pribalim k tomu Commodoru, tuším ho niekto už chcel zobrať,len sa mi stratil z oči pri sťahovaní , ale našiel som ho.

Ale neozval sa Petronas, či chce tú antenu,lebo dnes už ju nestihnem vybrať a ani zajtra ráno.
Enigma,ale niekedy sa kľudne zastav cestou z BB,100m od odbočky na BŠ,ma nájdeš.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.

enigma
Ultimate člen
Ultimate člen

Príspevok od používateľa enigma » 03 Apr 2025, 16:52

ďakujem za pozvanie .... až bude tadiaľ cesta ... zastavíme sa , aspoň na pár minút
0

Petronas
Stály člen
Stály člen
Dátum registrácie: 28 Jan 2012, 18:13

Príspevok od používateľa Petronas » 03 Apr 2025, 17:28

5ko napísal:
02 Apr 2025, 23:12
Ďakujem,LCD monitormi môžem vymurovať garáž,ja som myslel že ho použijem ako monitor,s AV vstupom, keď budem prehliadať alebo digitalizovať VHSky,ale dnes je na to už kopec redukcií a SW,nie ako pred 15 rokmi .V podstate ten Merkur na AV nepotrebuje ani antenu,ani kanalový volič a predvolby, takže ho kludne darujem aj celý,lebo ako zberatelský kus je po tých úpravách bezcenný.
Možno ho pribalim k tomu Commodoru, tuším ho niekto už chcel zobrať,len sa mi stratil z oči pri sťahovaní , ale našiel som ho.

Ale neozval sa Petronas, či chce tú antenu,lebo dnes už ju nestihnem vybrať a ani zajtra ráno.
Enigma,ale niekedy sa kľudne zastav cestou z BB,100m od odbočky na BŠ,ma nájdeš.
Ahoj 5ko, o antenu mam zaujem, urcite ju nevyhadzuj. Ale neviem kedy budem mat najblizsiu cestu do BB. Mozno buduci tyzden zozeniem Spojku, ak sa da pre to prist cez pracovy den dopoludnia..
0
veroudering sizni qoqishdi o toilalo oo latou olaga bumayad para sa laro sa isang makatarungang compensa el joc en una fira

5ko
Power user
Power user
Dátum registrácie: 18 Feb 2010, 00:00
Vek: 69

Príspevok od používateľa 5ko » 04 Apr 2025, 12:14

Ok, zatiaľ ju vymontujem.
Zisti si kde je na R1 nová koliba Štiavnická Anča.Som 200m na sever .😉
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.

Napísať odpoveď
  • Podobné témy
    Odpovedí
    Zobrazení
    Posledný príspevok