I2C - PHILIPS TDM1344L/IHP - programovanie PLL
Moderátori: psichac, Moderátori
-
- Okoloidúci
- Dátum registrácie: 24 Máj 2015, 09:07
I2C - PHILIPS TDM1344L/IHP - programovanie PLL
Pozdravujem, chcem sa opýtať ako začať s programovaním tuneru PHILIPS TDM1344L/IHP (prikladám datasheet). Či je potrebný mikrokontrolér, aký by bol vhodný pre začiatočníka na tento účel z hľadiska programovania a potrebného vybavenia (programátor). Ďakujem za názory.
- Prílohy
-
- OFDM-TUNER-PHILIPS-TD(M)1300AL_revA.pdf
- (1.63 MiB) 71 stiahnutí
0
- jirka.jirka.
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Okt 2008, 00:00
- Kontaktovať používateľa:
Re: I2C - PHILIPS TDM1344L/IHP - programovanie PLL
Však to tam píšou.
Raspberry, libovolný mcu (stm32, atmel, esp32, ...), nebo i nějaký PC s nějakým převodníkem USB-I2C??
A čím to budeš ovládat je už další věc.The tuner control (frequency selection and band switching) is done via the I2C bus.
Raspberry, libovolný mcu (stm32, atmel, esp32, ...), nebo i nějaký PC s nějakým převodníkem USB-I2C??
0
Kdysi jsem si pro ovládání tuneru FM1216ME napsal jednoduchý program pro jeho ovládání po I2C pomocí PC. V tomto případě po pročtení PDF k uvedenému tuneru v tomto dotazu, bych v mém případě pro začátek odzkoušení tuneru opět volil program pro PC. Schéma Převodníku pro PC - I2C který jsem si navrhnul a použil pro ovládání tuneru FM1216ME mám pro inspiraci v uvedeném článku "TUNER" na webu.
0
Stačí na to aj arduino nano z aliexpresu za 2 eurá. Programátor netreba. Stačí usb kabel a program arduino IDE.
0
-
- Podobné témy
- Odpovedí
- Zobrazení
- Posledný príspevok
-
- 2 Odpovedí
- 302 Zobrazení
-
Posledný príspevok od používateľa ivan_01