Pochváľte sa svojimi fotkami! II.
Moderátori: mirosne, Moderátori
- Jirka84
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 21 Mar 2012, 20:30
- Vek: 74
Re: Pochváľte sa svojimi fotkami! II.
Vlevo ZA STROMEM hospoda, v pozadí vpravo naše základní devítiletá škola, kterou jsem absolvoval
do r.1965. Před 1989 ji ZBOURALI kvůli vzadu postupujícím panelákům... . Topolová álej po východu slunce v lednu 2006 cestou z Olomouce do Holice , dodnes stojící. a taky letecký pohled na centrum - KRÁLOVSKÉ MĚSTO OLOMOUC z let 1923-26,
téměř uprostřed černá přerušovaná čára je rameno řeky Moravy, dnes už nenávratně zasypané
pod silnicí s tramvajemi...nad ním známé Bezručovy a Smetanovy sady...
do r.1965. Před 1989 ji ZBOURALI kvůli vzadu postupujícím panelákům... . Topolová álej po východu slunce v lednu 2006 cestou z Olomouce do Holice , dodnes stojící. a taky letecký pohled na centrum - KRÁLOVSKÉ MĚSTO OLOMOUC z let 1923-26,
téměř uprostřed černá přerušovaná čára je rameno řeky Moravy, dnes už nenávratně zasypané
pod silnicí s tramvajemi...nad ním známé Bezručovy a Smetanovy sady...
0
LAIK se DIVÍ, odborník žasne nad schopnostmi LAIKA...
...nejen tady jsi bastlíři doma... ...taky pro radost i poučení
Noxové: ...mladí nedělají vždy , co se jim říká...
...nejen tady jsi bastlíři doma... ...taky pro radost i poučení
Noxové: ...mladí nedělají vždy , co se jim říká...

PHILIPS PM3230 / trocha som ho zreparoval ....
6

Keď som sa narodil, nemal som nič. Polovicu z toho ešte mám.
Vypadá, jak keby si mal ešte v šuplíku záručný list...

0
Pochopený omyl je cennejší, ako vlastná pravda vedúca do slepej uličky.........
... keby tak mal niekto gombíky na predaj, čo mu chýbajú ....
Stefan31
Stefan31
0
Keď som sa narodil, nemal som nič. Polovicu z toho ešte mám.
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2010, 00:00
- Vek: 28
mikroskop a CRT Farebná obrazovka?
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
-
- Ultimate člen
-
- Ultimate člen
Odfotil som s mikroskopom subpixely na displeji mobilu, kde práve svieti biela. Potom som výsledný obrázok otvoril na mobile, a odfotil som to znovu mikroskopom.
0
Poslala mi fotku dcéra,ako jej mačka sleduje TV,len sa bojí, že jej ujde za frajerom do Afriky 
2

Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
- acheruspd
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 05 Júl 2010, 00:00
- Vek: 30
som to akurát chcel napísať lebo som robil niečo podobnémaskrtnik01 napísal: ↑23 Sep 2024, 11:58Odfotil som s mikroskopom subpixely na displeji mobilu, kde práve svieti biela. Potom som výsledný obrázok otvoril na mobile, a odfotil som to znovu mikroskopom.

0
{:-) elektro údržba priemyselných strojov,výrobných zariadení a liniek,elektroinštalácie..proste všetko do čoho vstupuje alebo z toho vystupuje elektrika je moje zameranie v niečom schovám ja teba a v niečom schováš ty mňa{:-)
Pridám niečo,na čo netreba mikroskop, pretože je to nepriehliadnuteľné, akurát sa to tak často nevidí.
Pamätám si, že keď som bol malé decko,bol to najväčší strom, aký som okolitých lesoch videl.
Pribudlo 60 rokov aj mne aj jemu no aj keď on má možno 5x viac,aj na ňom sa už podpísal zub času
Toto je BUK,matuzalem,a nemôžem sa s vami nepodeliť o jeho impozantné rozmery, ktoré som nedávno zo zvedavosti pomeral .
Verím, že aj vás prekvapia.
Pridal som aj polohu,tá žltá bodka .
Pamätám si, že keď som bol malé decko,bol to najväčší strom, aký som okolitých lesoch videl.
Pribudlo 60 rokov aj mne aj jemu no aj keď on má možno 5x viac,aj na ňom sa už podpísal zub času
Toto je BUK,matuzalem,a nemôžem sa s vami nepodeliť o jeho impozantné rozmery, ktoré som nedávno zo zvedavosti pomeral .
Verím, že aj vás prekvapia.
Pridal som aj polohu,tá žltá bodka .
0
Naposledy upravil/-a 5ko v 06 Okt 2024, 22:07, upravené celkom 2 krát.
Konečne som objavil ako sa rozmnožujú hríby.
Uhádnite ktorý je samec a ktorý samička.
Predsa ten, ktorý vyrástol zo zeme zo žaluďom na klobúku je samec, s dierkou je samica.
Uhádnite ktorý je samec a ktorý samička.
Predsa ten, ktorý vyrástol zo zeme zo žaluďom na klobúku je samec, s dierkou je samica.
0
Pred dvomi rokmi som odfotil tento "hororový strom". V sobotu sa tam chystáme opäť(na huby). Som zvedavý v akom bude stave... (Výška postavy cca170cm)
Ten musí niečo pamätať...
Ešte som pridal miesto...
Ten musí niečo pamätať...
Ešte som pridal miesto...
0
Technics, Pioneer, Tannoy, Lenco, Sony, Beyerdynamic, Khadas,Topping, Vivanco, Samsung, Dell, Minolta, OKI, Canon, Keithley, Fluke, Labs, Futaba, Citroen, Opel, Mizuno...
Fuuu,teda to je kus,ten pamätá aj tatárov.
Zober si pásmo a zmeraj obvod,tipujem 9 metrov.
Zober si pásmo a zmeraj obvod,tipujem 9 metrov.
0
...mám len 5 metrové 
tipujem max 7m

tipujem max 7m
0
Technics, Pioneer, Tannoy, Lenco, Sony, Beyerdynamic, Khadas,Topping, Vivanco, Samsung, Dell, Minolta, OKI, Canon, Keithley, Fluke, Labs, Futaba, Citroen, Opel, Mizuno...
Ak ti má kto podržať končok,tak aj nadložiš a domeriaš.
Ja som si končok pribil klincom,aby sa nevyšmykol.
Ja som si končok pribil klincom,aby sa nevyšmykol.
0
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
Má len "krátky 5-meter" Nám treba pásmo 10 a viac 
Ale je parádny!!

Ale je parádny!!
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
Včera večer som zachytil krásny jav na oblohe,kedy sa konečne presunul tmavý batoh dažďových mračien na východ a od západu sa tesne po západe začalo vyjasňovať,akoby slnko vychádzalo.Zapadajúce slnko naozaj utvorili atmosféru ,,zlatej hodinky,, aj keď to trvalo iba slabú štvrťhodinu.
0
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
Kocur mojho kocura tiez obcas pozera telku, ale co sa tyka hudby, je to kajsmetke

0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.