Pochváľte sa svojimi fotkami! II.
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: Pochváľte sa svojimi fotkami! II.
...... ale veď tam chýbajú tri ihličky z čečiny, šak to vidno na prvý pohľad ....
Stefan31
Stefan31
0
Keď som sa narodil, nemal som nič. Polovicu z toho ešte mám.
Pribalím aj náhradnú sadu100ks.gratis
Včera pred polnocou išla žena zamknúť dvere a cez sklo zo dvora na ňu zrazu hľadela LÍŠĶA ,že ju skoro porazilo.
Našla tam v miske granule pre mačku,tak sa pustila do nich a pristihli sme ju.Stibol som ju natočiť na pár sekúnd,lebo ju vyplašilo svetlo.
Na druhej kamere som ju neskôr videl,ako sa z mačkou dokonca klbčí.Ale Miňa sa nedala a ukázala jej kto je tu doma .
Včera pred polnocou išla žena zamknúť dvere a cez sklo zo dvora na ňu zrazu hľadela LÍŠĶA ,že ju skoro porazilo.
Našla tam v miske granule pre mačku,tak sa pustila do nich a pristihli sme ju.Stibol som ju natočiť na pár sekúnd,lebo ju vyplašilo svetlo.
Na druhej kamere som ju neskôr videl,ako sa z mačkou dokonca klbčí.Ale Miňa sa nedala a ukázala jej kto je tu doma .
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
- miroja
- Power user
- Dátum registrácie: 01 Feb 2010, 00:00
- Vek: 63
Nuz, ale ved ty by si mohol byt zvyknuty na to, ze ta dive zvierata maju radi. Ked uz niekomu priletia kacky v meste na balkon v byte, tam uz musi byt daka pritazlivost... 

0
Niečo na tom bude, mám to hotové ZOO, ale z tohoto návštevníka veľkú radosť nemám.Ešteže nechovám hydinu a mačka je len samozvanec čo je viacej u nás ,ako niekde doma.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Večer som išiel na lov kométy Atlas,ale je moc nízko a ja v hlbokej doline tak som ulovil aspoň Venušu.
Keby tak mala aj dve nohy
Keby tak mala aj dve nohy

0
Naposledy upravil/-a 5ko v 16 Jan 2025, 14:57, upravené celkom 1 krát.
Trnava, podvečer 3. januára. Ale čo je to pri mesiaci nemám potuchy. Iba sa mi to páčilo.
1

Pochopený omyl je cennejší, ako vlastná pravda vedúca do slepej uličky.........
rano vysvietena chodba do cervena , uz sme v Amerike
a to bol len vychod slnka

0
- mr.dred
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
Nedávno som čítal nejaký článok, ako ajfony vedia dokonale priblížiť krátery na mesiaci len tým, že na mesiac sa pokúsiš "zaostriť" objektív foťáku na telefóne... okamžite majú cez "G" k dispozícii fotky tých najlepších ďalekohľadov a zobrazia ti ich na displeji v tom najväčšom rozlíšení... Je to pekná predstava...Ale ojeb jak hovado...
Takéto fotky sú o inom... tie "G" nemá v databáze
..zatiaľ...
Takéto fotky sú o inom... tie "G" nemá v databáze

0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
Tá potvora ryšavá si nedá pokoj,špaciruje sa mi po záhrade aj dvakrát za noc. Včera som mu pustil z baterky do očí taký stroboskopický efekt,ze sa skoro posral a nevedel ktorým smerom má utekať.Len oči mu svietili.Ale už som na snehu vystupoval kadiaľ chodí do dvora,cez 10cm škáru pri pántoch medzi bránou a stĺpikom .Asi mu pripravím nejaké prekvapko.
0
- F-r-a-n-t-i-s-e-k
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 16 Sep 2019, 20:43
- Vek: 43
Ohľadom líšky odporúčam tento film, je tam bombové riešenie 
https://www.csfd.sk/film/331790-storocn ... l/prehlad/

https://www.csfd.sk/film/331790-storocn ... l/prehlad/
0
Naša herečka sa zase predvádza.
...a kde je borovička ,haaa???

...a kde je borovička ,haaa???

0
Aj naša Casper ma taký pekný svetrík aj s mašličkou
A Freddy po "jednom poldeci"
(aktuálne 7 mesiacov/5,5kg)

A Freddy po "jednom poldeci"

0
Technics, Pioneer, Tannoy, Lenco, Sony, Beyerdynamic, Khadas,Topping, Vivanco, Samsung, Dell, Minolta, OKI, Canon, Keithley, Fluke, Labs, Futaba, Citroen, Opel, Mizuno...
-
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
Naco maju tie oblecenia?
cs001: co je to za model? vyzera ako maine coon, ale nevidim chlpy na usiach, a zase norska ma viac ovalne usi.
cs001: co je to za model? vyzera ako maine coon, ale nevidim chlpy na usiach, a zase norska ma viac ovalne usi.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
..."svetrík" sa dáva po kastrácii mačičky aby si nebabrala do rany, resp. po operácii...
Plemeno https://www.google.com/search?q=Ragdoll ... e&ie=UTF-8
Plemeno https://www.google.com/search?q=Ragdoll ... e&ie=UTF-8
0
Technics, Pioneer, Tannoy, Lenco, Sony, Beyerdynamic, Khadas,Topping, Vivanco, Samsung, Dell, Minolta, OKI, Canon, Keithley, Fluke, Labs, Futaba, Citroen, Opel, Mizuno...
-
- Ultimate člen
aha, ja mam kocurov, takze take nepoznam. Ragdoll poznam, ale nevedel som, ze maju az tak hunaty chvost. Ja mam maine coon, co je najvacsie plemeno macky a ked k nam zo zaciatku chodili navstevy, tak prva veta bola: co to paneboze je?
a este ked nahodi pohlad typu idem ovladnut ludstvo, tak bolo aj zopar takych, ktori sa bali k nemu priblizit. A pritom je velmi priatelsky a maznavy.

0
Mne sa veľmi páči Maine coon, v čierno šedom prevedení s hororovým pohľadom. Niečo také https://katzenworld.co.uk/2024/07/31/ma ... to-expect/
Ale už máme tieto naše...
Ale už máme tieto naše...
0
Ty kokso,hotový rys ostrovid križený Sandokanom
tak ten by aj môjho lišiaka prinútil nosiť plienky
Ale ako som mu predvčerom vypálil zrak stroboskopom z ďalekonosnej LeD baterky,tak už neprišiel,asi je u očného.
Zaujímavé,ako som donedávna neznášal mačky a dupľom ryšavé,tak v poslednej dobe začinam meniť názor a začinam oceňovat ich svojskú povahu a aj pritulnosť.
Zrejme to bude vekom, že ma už viac priťahujú tieto štvornohé kočky,ako tie dvojnohé,lebo sú vďačné aj za malý kúsok mäska,nepapulujú a nevedia čo sú to peniaze, stačí ich pohľadkať a už spokojné pradú.

tak ten by aj môjho lišiaka prinútil nosiť plienky
Ale ako som mu predvčerom vypálil zrak stroboskopom z ďalekonosnej LeD baterky,tak už neprišiel,asi je u očného.
Zaujímavé,ako som donedávna neznášal mačky a dupľom ryšavé,tak v poslednej dobe začinam meniť názor a začinam oceňovat ich svojskú povahu a aj pritulnosť.
Zrejme to bude vekom, že ma už viac priťahujú tieto štvornohé kočky,ako tie dvojnohé,lebo sú vďačné aj za malý kúsok mäska,nepapulujú a nevedia čo sú to peniaze, stačí ich pohľadkať a už spokojné pradú.

0
-
- Ultimate člen
Moj ma podobny pohlad. Programatori maju rysavych kocurov
Mam tohto a on ma svojho bezneho dedinskeho kocura. Sranda bola, ze kym bol "maly", tak mi sedaval na pleci, neskor som ho nosil, ako volakedy tie lisky okolo krku a teraz uz nastastie len obcas mi vyskoci na plecia, ked sedim
5ko: preto nechodi vonku, lebo byvam vedla pola a tohto rysavca by si niekto mohol pomylit s liskou, ktora sa bezne vecer chodi pozriet do dvora, ci niekto nema nejake fajne sliepocky.
Hej, mainske maju take chlpy na usiach, ako rys, len nechci vidiet co po nich ostava, ked plznu. za mesiac si z toho vies urobit dalsieho kocura.

5ko: preto nechodi vonku, lebo byvam vedla pola a tohto rysavca by si niekto mohol pomylit s liskou, ktora sa bezne vecer chodi pozriet do dvora, ci niekto nema nejake fajne sliepocky.

Hej, mainske maju take chlpy na usiach, ako rys, len nechci vidiet co po nich ostava, ked plznu. za mesiac si z toho vies urobit dalsieho kocura.
0