Čo vás dnes potešilo III.
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: Čo vás dnes potešilo III.
Pekný kúsok, zachovalý. Zaujímavé, prečo práve HP? Ale chápem, ja mám staručký Tek 2246A.
0
Ked sa tu predvadzaju tie nadherne kusky
, pracoval som externe pre jednu firmu desiatky a desiatky rokov , majitel tazky frajer , nemal problem nieco kupit , len aby sa sypali peniazky , pred par rokmi ostal na operacnom stole , banalita , koleno , ... vdova predala firmu , a aj rozdala rodine , okrem ineho ,u mna ostal Tektronix 1230 , a dve karty vstupne /2x16 kan . / , je to velke a na nic mi to uz nieje , volakedy som s nim vedel zazraky , ale to boli len TTL dosky , uvazujem podarovat do dobrych ruk , ale len do skoly , myslim skor VŠ.

0
Nostalgia . Bol to prvý " lepší "osciloskop čo sa mi dostal do dosahu , keď som ako mladý elév začínal na údržbe . Keď nás rušili , tak sa dostal ku kolegovi , tam mu 4 roky ležal na zemi, tak ho doniesol mne .
Značka HP (Agilent , Keysight ) sa mi vždy páčila , tak isto ako PHILIPS PM , ale to boli trocha horšie meráky .
K Tekom , alebo LeCroy jom sa sa nikdy nedostal ...

1

Le Croy , stvor.kanal 100 Mhz som mal dvadsat rokov na stole , ale potom uz nebol cas na hranie a opravovat sa uz neopravovalo , skoro vzdy sa daval novy nahradny diel , nebol na nic cas . Stal tolko ako davny Forman .. Ked raz prisli do firmy nejaki analitici s ich " vercajgom " a chceli robit analyzu frekvencii v sieti , vravim , , donesiem nas a dame na frekvenciu masku a budeme to zapisovat na disketu , skoro odpadli , nic podobneho nevideli, bola tam na riadenie 386 .
0
spomenul som si na tento obrazok , ...ci by to chodilo , rad som robieval vselijake delicky do krokových hodin , mozno tam este nejake cvakaju , v sobotu doobeda len tak v robote na stole nejak podrotoval a ono to islo , ale dalej som sa uz nedostal .. len tak na ukazku , lebo LeCroy ... vselijaký frajeri tu ukazuju 1Khz ..dajte nieco sofistikovane 

0
Predpokladám, že je to LeCroy LS140, ak áno, zháňam dokumentáciu zdroja a VN - nemáte?
Stefan31
Stefan31
0
Keď som sa narodil, nemal som nič. Polovicu z toho ešte mám.
Urcite nie ... volakedy som mal kontakt na dodavatela , ale aj on je uz tazky dochodca , co som mal k nemu papiere tak len navod na obsluhu.
0
0
Pozerám ,že ten LeCroy LS140 je tada poriadná krava . Skoro ako HP54112D
https://www.ebay.com/itm/312573423449
0

To si kupil z ebay zo 300 , wau ... to je odvaha , asi budem spekulovat , uzivis to ?
Teraz som pozeral na eBay , ten Lecroy tiez okolo 300 ojro , u mna to samozrejme kupila firma , ale to by bol dlhy pribeh
, a ostal tam na mojom stole ... hadam sa ho niekto ujal a ostal v dobrych rukach , prislo tam par mladych . Ale musim povedat , ze som ho posledne roky uz nedokazal "uzivit" , kupoval sa konkretne na jednu vec a ked sa tie stroje zlikvidovali , ostal uz len na somariny .Ja som si pred par rokmi kupil na doma taky maly digital a myslim , ze uz len tak pre zabavu .
Teraz som pozeral na eBay , ten Lecroy tiez okolo 300 ojro , u mna to samozrejme kupila firma , ale to by bol dlhy pribeh

0
Nie , kúpil som ho na Slovensku za 40€ a len na zábavu . Vlastne ako všetky meráky . Neživia ma , ale bavím sa s nimi a vlastne ich viac menej zbieram .
Ten odkaz na EBAY som dal , lebo sú tam obrázky celého prístroja ...
P.S. Nedávno som si kúpil RIGOL DS 1102z-e . Potreboval som odmerať a "odfotiť " jeden priebeh čo moje staré osciloskopy nedokázali ...

0

Nepijem , nefajčim , nedrogujem , nemám frajerku , tak musím niekde tie peniaze míňať

0

Som . Žena si míňa svoje peniaze a ja svoje

1

Ked zene pipne v mobile jej dochodok , povie dostala som dochodok .. ked jej pipne v mobile moj dochodok , povie , dostali sme ... 

1

-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 24 Jún 2010, 00:00
- Vek: 69
Neviem či potešilo, ale určite prekvapilo:
Dnes som dostal na prečítanie AR čísla 1 až 3 2025. Cena jedného čísla 125 Kč/5€.
Prekvapilo ma, že v týchto číslach už je minimum reklamy.
AR som odoberal asi 3O rokov od 1973. Keď v každom čísle bolo viacej strán reklamy ako
článkov, tak som zrušil predplatné.
Dnes som dostal na prečítanie AR čísla 1 až 3 2025. Cena jedného čísla 125 Kč/5€.
Prekvapilo ma, že v týchto číslach už je minimum reklamy.
AR som odoberal asi 3O rokov od 1973. Keď v každom čísle bolo viacej strán reklamy ako
článkov, tak som zrušil predplatné.
0
S.K.