Na čom momentálne pracujete? VI.
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: Na čom momentálne pracujete? VI.
co uz , myslim , ze si nepochopil o com som uz pisal .. mna tvoj zosilovac vazne nezaujimal , najlepsie ak by si si to precital este raz .. cau 
0
Prečo by ho nestavali ?
Áno je pravda že poniektorý tu považujú G400 za vrchol inžinierskej mysle a čokoľvek iné už to nie je ono. Ale tomu aj rozumiem stali pri jeho vzniku takže neodcudzujem. Predpokladám že za cca 30 rokov budem taký istý
Ešte si počkaj na komentáre typu na alliexprese si kúpiš G400 za 3,5€ aj s pcb tak načo sa s tým hrať. A budú mať minimálne pravdu v tom, že na 99% ktorýkoľvek začínajúci elektroník siahne po tom pretože za 3,5€ nie že nekúpiš komponenty ale ani nezaplatíš poštovne na ich doručenie
Tým ale nechcem znechutiť ani odradiť vyzerá to veľmi pekne !!!, určite to ma svoje nedostatky ale aspoň niekto niečo stava po dlhšom čase
Ja sa tiež pochválim ako tomu býva zvykom v dnešnej dobe každá hlúposť musí mať svoju aplikáciu
Možno dizajn aplikácii vyzerá ako z 90rokov ale účel splny , Za prvé to slúži na konfiguráciu tlačidla :
- farba (stlačene/nestlačene)
- intenzita(svietivosť)
- citlivosť tlačidla
- i2c adresa
- povolenie alebo zakázanie interrupt pinov
- sledovanie stavu tlačidla stlačene/nestlačene v reálnom čase.
0
- purdo
- Stály člen

- Dátum registrácie: 16 Nov 2015, 23:11
- Vek: 55
- Kontaktovať používateľa:
Dnes je vonku hnusne a zima, tak som zaliezol do dielni a vyskusal som si vlastny navrh jednoduchej el. kocky na breadboardu... a funguje.
Ma to navyse i zvuk a hlavne auto off s nulovym odberom v klude. Az zozeniem 5mm nizkoprikonove LEDky a otrasove cidlo, tak to zbucham na DPS. video:
https://youtube.com/shorts/BrG3I-n1m_I
Ma to navyse i zvuk a hlavne auto off s nulovym odberom v klude. Az zozeniem 5mm nizkoprikonove LEDky a otrasove cidlo, tak to zbucham na DPS. video:
https://youtube.com/shorts/BrG3I-n1m_I
1
1
Čomu nerozumieš, toho sa zbav !
Myslieť, znamená hovno vedieť
- cool-zool
- Zaslúžilý člen

- Dátum registrácie: 09 Dec 2013, 11:39
- Vek: 56
Gratulujem , Dušan !
Sa musíš veľmi nudiť , ja som síce zvykol v hnusnom počasí tiež niekde zaliezť , ale radšej do nejakého baru , krčmy a pod... No občas ma síce kopne múza a vtedy tiež čo to skúšam , ale to už je zriedka , oči ma dosť obmedzujú ....
Sa musíš veľmi nudiť , ja som síce zvykol v hnusnom počasí tiež niekde zaliezť , ale radšej do nejakého baru , krčmy a pod... No občas ma síce kopne múza a vtedy tiež čo to skúšam , ale to už je zriedka , oči ma dosť obmedzujú ....
0
- purdo
- Stály člen

A ved hej... tiez niekedy dezinfikujem zaludok, ale dnes som si chcel povodne upratat stol v dielni a dopadlo to bastlenim
2
1
1
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
Včera som si kúpil nové hrable na lístie a dnes som ich aj otestoval
Čerešňa a susedov orech už konečne pustili posledný list, tak som trávnik vyhrabal... počasie nič-moc, ale dalo sa .. trávnik ako špongia, ale aspoň nebudem počúvať, že stále iba v dielni sedím a do PC/či nejakého prístroja čumím 
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
ked som videl tu pajkovacku , mna napadlo , ze by som nebol nadseny keby menili vytahy ... spekuloval som nad svorkami , prehrabal haraburdy a nieco vymyslel . Aby niekoho nemylil ten primar 220V , je to vlastne sekundar ..
1
1
-
stefanSK
- Pokročilý člen

- Dátum registrácie: 24 Jún 2010, 00:00
- Vek: 69
Dokončil som prekreslenie dosky PLAN80A do Eaglu.
Edit:
a ešte DRAM 64kB k PLAN80A
a ešte DRAM 64kB k PLAN80A
6
6
Naposledy upravil/-a stefanSK v 21 Nov 2025, 14:05, upravené celkom 1 krát.
S.K.
Aj mne sa to často stáva
1
1
- mr.dred
- Ultimate člen

Som na tom istom... dnešný "pioniersky záväzok" - upratať....
Niečo som už "akože" upratal - ALE ZASE SEDÍM TU !!!
ALE DOSŤ !!! Idem...
2
2
Mal som kolegu , neuveritelny bordelar .. na stole mal pokazene kusky stare desat rokov , volny priestor akurat na papier s tlacenkou .. akoze ma toho vela , ale my sme ho prekukli … veduci ked prisiel , sadol si vzdy k mojmu stolu , neznasal som bortel na stole … aj doma .. ked skoncim , vzdy si po sebe upracem … aha s mojim Antiflasch som skoncil , ochrana perfektne reagovala na skrat a novy tyratron reagoval okamzite , so starym to neslo , ale obsluha robila pokusy aj na ruky a to neslo … vraj musi fungovat , hmmm, tak nech si kupia novu
. Sa nenecham zavriet
. Sa nenecham zavriet
0
- mr.dred
- Ultimate člen

A furt som tu !! ... vypláchnu si hubu a idem na to - ale už naozaj 
0
- mr.dred
- Ultimate člen

Každý máme nejaký systém bordelu v práci a doma .. vždy je to odlišné... ale keby som to rozpísal, tak máte zas čo nejakú dobu čítať

0
- purdo
- Stály člen

... ja tam vobec nemam bordel
to je len organizovany neporiadok. Presne viem, co kde mam 
1
1
Obrovská hromada, nie bordel, strčím tam ruku a vytiahnem presne to, čo chcem.
Ako sa to tam postupne ukladá, ukladá sa to aj do mozgovne. Nejako tak to funguje.
Ako sa to tam postupne ukladá, ukladá sa to aj do mozgovne. Nejako tak to funguje.
1
1
- mr.dred
- Ultimate člen

Vo firme, vraj raz pani upratovačka poupratovala aj na stoloch... síce všetko OK -čisté od nánosov oprskancov od spájovania a pod - ale cifom zmazala aj všetky, značky a "mierky" ktoré tam mali spolupracovníci pooznačované.. nezažil som to, ale musela to byť TOPKA v upratovaní
Každý zrazu behal a zháňal meter či aspoň pravítko...

Do svojho "kutlochu" nepustím nikoho, kto by mal úmysel opratať!!! Ale idem pokračovať - lebo UPRATUJEM!!!
Do svojho "kutlochu" nepustím nikoho, kto by mal úmysel opratať!!! Ale idem pokračovať - lebo UPRATUJEM!!!
1
1
-
pocitujlasku
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
mr.dred: neviem, ci na nieco podobne som davno nevidel zahranicnu reklamu. Spion nechaval tajnu spravu niecim "neviditelnym" napisanu na stole a upratovacka to vzala pripravkom, ktory spolahlivo vycisti kazdu aj neviditelnu spinu
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
pozeral , ake trafo by som posunul na Bazos a objavil dva rovnake a tie nikde neposuniem
, ale vrtat to budem na chalupe , zakonita by to neprezila , nuz a uz rozmyslam ako to vydratovat a ako sa posuvalo 10V na voltmetri ... tazke ako ... na chalupe bude dobry .
0
Dnešnim špionom to nehrozí,upratovačka iba strčí hadicu do dverí a je upratané 
Kto by ešte za tie peniaze ,aj stoly riadil.
Kto by ešte za tie peniaze ,aj stoly riadil.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
neuveritelne , ako som dostal medzi tie dve trafa styri skrutky s maticami .
0