Na čom momentálne pracujete? VI.
Moderátori: mirosne, Moderátori
- zawin
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
- Vek: 34
- Kontaktovať používateľa:
Re: Na čom momentálne pracujete? VI.
Dnes som robil zaujimavé meranie, ako driftujú MEMS magnetometre s teplotou. Na grafe vidno drift od pôvodnej hodnoty pri zmene teploty o 30C.
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
- daqq
- Power user
- Dátum registrácie: 10 Jún 2008, 00:00
- Vek: 36
Zawin: Dost. To sa len dvihne offset alebo sa zmeni aj "zosilnenie"?
0
Outsource your thinking: Get religious!
Zistenie: Ked robite sucasne v C, C++, C#, Matlabe, trocha pokukujete po VHDL, sialenstvo nemoze byt daleko...este stastie, ze som lietadlo a nemam tieto problemy.
Zistenie: Ked robite sucasne v C, C++, C#, Matlabe, trocha pokukujete po VHDL, sialenstvo nemoze byt daleko...este stastie, ze som lietadlo a nemam tieto problemy.
- zawin
- Administrátor
- Dátum registrácie: 17 Júl 2006, 00:00
- Vek: 34
Neviem ako by som odmeral zmenu zosilnenia v závislosti od teploty, musel by som ta prirobiť nejaký zdroj magnetického poľa. Spolieham sa na DS, kde udávajú veľmi malú zmenu zosilnenia v závislosti od teploty. Oveľa horšie je to s tým offsetom.
0
Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý. /Einstein/
zavin: menit dve premenne je blbost, takze na zaciatok mozno iba zavislost na teplote.
0
“Nice looking” circuit construction doesn't always equate to good circuit performance.
http://www.arrl.org/files/file/Product% ... pter_1.pdf
Na predaj: p-bfx-predava-kto-zavaha-prerobi-t41148.html
http://www.arrl.org/files/file/Product% ... pter_1.pdf
Na predaj: p-bfx-predava-kto-zavaha-prerobi-t41148.html
- daqq
- Power user
- Dátum registrácie: 10 Jún 2008, 00:00
- Vek: 36
To by bolo celkom jednoduche - pridas cievku ktorou budes robit externe magneticke pole, ktore zasahuje do oblasti magnetomeru. Nemusi to mat ani presnu geometriu. Mimo tepelnu komoru vyvedies kontakty cievky.Spolieham sa na DS, kde udávajú veľmi malú zmenu zosilnenia v závislosti od teploty.
Pred ohriatim privedies prud na cievku v hodnotach napriklad 0A, 1A, 2A a 3A. Pri kazdej hodnote prudu spravis par merani. Potom ohrejes, pockas kym sa ustali. Ked sa ustali teplotne privedies na cievku zasa prud 0A, 1A, 2A a 3A. Znova pri kazdej hodnote spravis par merani.
Rozdiel medzi vystupom pri 1A a 2A by bol za predpokladu zachovania zosilnenia rovnaky nezavisle od teploty.
0
Outsource your thinking: Get religious!
-
- Pokročilý člen
- Dátum registrácie: 18 Okt 2014, 11:15
- Vek: 26
Môj prvý fotocestou vyrobený plošák Predtým som kreslil ručne fixou. Osvetlený halogénom cez kancelársky papier za 8 minút
0
Kto sedí v kostole v očakávaní, že z neho bude dobrý človek,
ten môže kľudne sedieť v garáži a čakať kým z neho bude auto.
vyzerá dobre,až na tie chybičky.
0
" Bez vody si viem predstaviť život, ale bez internetu a počítača nie.."
-
- Pokročilý člen
Aké? Nech sa poučím
0
tá čiara cez celú dosku,cez spoje, dokonca to vyzerá akoby bola cesta prerušená....
0
" Bez vody si viem predstaviť život, ale bez internetu a počítača nie.."
-
- Pokročilý člen
O tej viem aj keď netuším kedy sa tam spravila Ovšem je to viacmenej estetický problém keďže to prerušené nieje
0
namátkou co vylepšit
1 škrábance ba spojích
2 tenký silový spoj od tyristoru
3 zbytečně velké díry
4 malá izolační vzdálenost mezi A-K tyristoru
1 škrábance ba spojích
2 tenký silový spoj od tyristoru
3 zbytečně velké díry
4 malá izolační vzdálenost mezi A-K tyristoru
0
-
- Pokročilý člen
Ďakujem za kritiku Tie velkosti dier som nemal ako ovplyvnit kedze take boli uz spravene v eagli. Izolacna medzera bola preskrabnuta ale to este opravim v navrhu a tu hrubku cesty tiez. Kazdopadne vdaka.
0
clovek sa uci cely zivot, veru tie izolacne vzdialenosti na silových cestách zvacsi, casom sa moze na doske vyzrazat vlhkost, oxidacia, vselijake nanosy a potom uz ta vzdialenost nebude stacit.
Na tie diery pouzi File/run ULP/drill-aid a zadaj si velkost dier, do novej vrstvy ti spraví vypln pre vsetky diery a ked si pri tlaci zaskrtnes aj tu drill vrstvu tak pekne dostanes otvor aky si si nastavil v drill-aid. Lahsie sa potom aj vrtak centruje a vrta.
Na tie diery pouzi File/run ULP/drill-aid a zadaj si velkost dier, do novej vrstvy ti spraví vypln pre vsetky diery a ked si pri tlaci zaskrtnes aj tu drill vrstvu tak pekne dostanes otvor aky si si nastavil v drill-aid. Lahsie sa potom aj vrtak centruje a vrta.
0
- Milos66
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 28 Sep 2013, 11:31
- Vek: 58
Tam bude sieťové napätie ? Dúfam, že nie.
0
PC = Foobar2k = TEAC UD-H01 = Willi HA v.2.1 = Beyerdynamic T1 2g.
Gramo Rega Planar 3 = Audio-technica AT440Mlb = Actidamp MK3 v.2 = AKAI AM59 = Shan Aztec 100
The Mandalorian fan
Gramo Rega Planar 3 = Audio-technica AT440Mlb = Actidamp MK3 v.2 = AKAI AM59 = Shan Aztec 100
The Mandalorian fan
- zdenoeddie
- Power user
- Dátum registrácie: 25 Júl 2009, 00:00
- Vek: 23
A ked po anglicky, tak aspon spravne...
0
Vacuum Madness!!!
https://www.bazos.sk/moje-inzeraty.php? ... er%C3%A1ty
https://www.bazos.sk/moje-inzeraty.php? ... er%C3%A1ty
- Milos66
- Ultimate člen
- Dátum registrácie: 28 Sep 2013, 11:31
- Vek: 58
No ake zlatinecka piekne.
0
PC = Foobar2k = TEAC UD-H01 = Willi HA v.2.1 = Beyerdynamic T1 2g.
The Mandalorian fan
The Mandalorian fan
Dúfam, že boli za max. 20eur keď už tak radšej 240DF. Inak kvalitné sú na bazoš K501 ale moc veľa za ne pýta. Tak draho sa vedia vydražiť na ebay. Ja čo mám K400 tak dosť veľa ludí ich pokladá za najkrajšie podanie stredov z produkcie AKG. Predvčerom som počúval doma a striedal K712Pro a K400 no a po 30min testovaní som zostal počúvať s K400.
0
nie som tu
hej tie. Slušné slúchadlá. Osobne som ich nepočul aj by som ich kúpil ale podľa ohlasov zo sveta K400 sú neutrálnejšie. Tak zostávma pri nich
0
nie som tu