Čo vás dnes nahnevalo? IV.
Moderátori: mirosne, Moderátori
Re: Čo vás dnes nahnevalo? IV.
Posledne som mal s DPD problém aj ja. Dôležitá zásielka, čakám, čakám, už tu mal byť kuriér, prešiel časový limit, pozriem na web a odrazu nezastihnutý, hneď na to SMS, že som nezastihnutý.
Teraz čo? Nemáš kde zavolať, nemajú iný kontakt, len email na reklamáciu, ale na ten nereagujú.
Poobede som sa vybral do depa, chlapík pozrel do PC a povedal, že kuriér sa mi 2x pokúšal dovolať a nezastihol ma.
Telefón mi ale fungoval. Nijako sa to nevysvetlilo.
Dal mi číslo na kuriéra, dohodol som sa s ním kedy a kde, vyzdvihol som si zásielku.
Teraz čo? Nemáš kde zavolať, nemajú iný kontakt, len email na reklamáciu, ale na ten nereagujú.
Poobede som sa vybral do depa, chlapík pozrel do PC a povedal, že kuriér sa mi 2x pokúšal dovolať a nezastihol ma.
Telefón mi ale fungoval. Nijako sa to nevysvetlilo.
Dal mi číslo na kuriéra, dohodol som sa s ním kedy a kde, vyzdvihol som si zásielku.
0
- mr.dred
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 17 Aug 2011, 00:00
- Vek: 60
Nedávno SMS od kuriéra nemenovanej, ale omielanej spoločnosti...
Prepáčte, ale pre nedostatok času Vám nemôžem Vašu zásielku doručiť na adresu. Vyzdvihnúť si ju môžte na výdajnom mieste spoločnosti "xy" na danej adrese pod pinom xxxx do termínu xxxx...
Pošta síce padá na hubu, lebo vedenie je nenažraté, všade je veľa "nepracujúcich" zamestnaných - okrem miestnych doručovateliek za min. mzdu , ale tam sa anomália "nedoručenia" zásielky vyskytovala naozaj ojedinele.... Ale zametať schody treba od spodu - podľa ponímania vedenia Pošty... zrušíme prevádzky v obciach a niektoré v mestách a tým ušetríme !!
Minulý týždeň som posielal "zase" balík za more (síce v rámci EU - ale okrem asi DHL to nikto okrem pošty nerobí)... Takmer som podľahol pracovníčke za prepážkou a kúpil si okrem bežne ponúkaných lósov rôznych lotérií či hračiek pre deti aj sprchový gél a šampón na vlasy

Prepáčte, ale pre nedostatok času Vám nemôžem Vašu zásielku doručiť na adresu. Vyzdvihnúť si ju môžte na výdajnom mieste spoločnosti "xy" na danej adrese pod pinom xxxx do termínu xxxx...
Pošta síce padá na hubu, lebo vedenie je nenažraté, všade je veľa "nepracujúcich" zamestnaných - okrem miestnych doručovateliek za min. mzdu , ale tam sa anomália "nedoručenia" zásielky vyskytovala naozaj ojedinele.... Ale zametať schody treba od spodu - podľa ponímania vedenia Pošty... zrušíme prevádzky v obciach a niektoré v mestách a tým ušetríme !!
Minulý týždeň som posielal "zase" balík za more (síce v rámci EU - ale okrem asi DHL to nikto okrem pošty nerobí)... Takmer som podľahol pracovníčke za prepážkou a kúpil si okrem bežne ponúkaných lósov rôznych lotérií či hračiek pre deti aj sprchový gél a šampón na vlasy
0
Čo ťa nezabije... to sa vráti a skúsi to znova !!!
- mr.dred
- Ultimate člen

Ale šampón si logicky budem kupovať v drogérii... nie na pošte
0
Počkajte aký budú mat odbyt langoše a zmrzlina ,keď budete čakať zo žltým lístkom na 15 km vzdialenej pošte na ,,nezastihnutú zásielku,,
Na to potreboval ten top manager chodiť 5 rokov do školy ,aby dostal taký supenápad.Možno to bola jeho diplomovka .
Na to potreboval ten top manager chodiť 5 rokov do školy ,aby dostal taký supenápad.Možno to bola jeho diplomovka .
1
1
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
Ku každému čínskemu výrobku by mali pribaliť jedného číňana, aby som ho mohol nakopať do ....,ked sa to pokazí.
- mr.dred
- Ultimate člen

Veď som sa aj ironicky s úsmevom opýtal pošťačky za prepážkou, cez chrbát paničky, ktorá predomnou, akurát ten šampón riešila... že ja by som chcel 5kg zemiakov na hranolky.... Či si ich mám ísť najprv zasadiť, ohrnúť, vykopať a doniesť, aby mi ich mohli predať
.... alebo idem len podať balík...
Odpoveď bola - "Pane - my len robíme svoju prácu, ktorú nám prikážu... " Už som nemal odvahu ani argument niečo namietať....
Odpoveď bola - "Pane - my len robíme svoju prácu, ktorú nám prikážu... " Už som nemal odvahu ani argument niečo namietať....
0
- mr.dred
- Ultimate člen

Bol som si popoludní na firme zobrať ešte zopár kostričiek... keď ešte nejakú zlomím, aby som dokončil "homework"... šéf tam ešte bol..tak sme hodili reč.. Konkrétne tieto kostričky sú z nejakého "iného" materiálu - podobajúce sa viac "bakelitu" a tým pádom sú aj krehkejšie... tie druhé sú pružnejšie - viac plastové!
Tieto "krehké" prestal aj dlhoročný "navíjač" trafákov a rôznych iných cievok s patričnými skúsenosťami používať.. Šéf ich asi stovku vyhrabal niekde v sklade - že veď je to škoda zahodiť... určite hej.. ale prečo som si to musel odsrať JA
Čiže v tomto prípade "len" cca 1,5 hod. navyše...za 15€ mohol tieto takmer všetky zahodiť a kúpiť tie "normálne", lebo kým ich miniem, kto vie koľko ich ešte polámem
Ako - nie že by mi to vadilo... zaplatené to dostanem ... ale...
0
Toho sa asi držali aj v Protherme,keď vyrabali plynové kotle.
S desiatich použitých skrutiek,malo 9 rozdielnu hlavičku a závit.
Veď škoda vyhodiť.
S desiatich použitých skrutiek,malo 9 rozdielnu hlavičku a závit.
Veď škoda vyhodiť.
0
Lenivosť je matka pokroku.Lenivý človek rozmýšla,ako by si robotu uľahčil a tak niečo vynájde.
Najprv ma potešilo,keď som našiel v šrotovisku vrak pilky Poulan 4016,tak som ho doma vyčistil,zdiagnostikoval,chybala indukčka,karburator,skrívený bubon spojky,a slaba kompresia .rozobral som ju teda komplet,našiel som rýhy v pieste po vypadnutej ségerke,ktorú zomlelo a vyplulo výfukom, takže po zhodnotení stavu a kalkulácii nakladov na ND,som sa rozhodol zachrániť jej život a tak som objednal potrebne ND,cez znamu stranku a zrpol,či vôbec niečo pride,lebo recenzie čo som si neskôr prečítal,boli viac negativne,ako pozitívne.No ale vsetko dopadlo dobre,diely prisli aj pasovali ,tak začalo skladanie.
Osadiť krúžky,piestny čap,vložiť piest do valca, a zavrieť viko kartra...
A teraz náser...červený silikón čo som kúpil v lete a načal ho kôli inemu motoru a použil iba raz,..TVRDÝ ako puk.Skoro ma šlak trafil,lebo aj keď som ho rozpáral ako pstruha,nebolo v ňom ani par kvapiek použitelneho.
Tak som vzal mamut, nagebril tesnenie s nim,poskladal,dotiahol šrouby a drží.
Myslim,ze teplotu bloku motora okolo klukovky to vydrží ,tak uvidím.
Už budem kupovať iba malé balenia,ak zoženiem niekde,lebo ten velký šúlokby som neminul ani keby som pretesňoval motory na Titaniku.
Osadiť krúžky,piestny čap,vložiť piest do valca, a zavrieť viko kartra...
A teraz náser...červený silikón čo som kúpil v lete a načal ho kôli inemu motoru a použil iba raz,..TVRDÝ ako puk.Skoro ma šlak trafil,lebo aj keď som ho rozpáral ako pstruha,nebolo v ňom ani par kvapiek použitelneho.
Tak som vzal mamut, nagebril tesnenie s nim,poskladal,dotiahol šrouby a drží.
Myslim,ze teplotu bloku motora okolo klukovky to vydrží ,tak uvidím.
Už budem kupovať iba malé balenia,ak zoženiem niekde,lebo ten velký šúlokby som neminul ani keby som pretesňoval motory na Titaniku.
1
1
- mr.dred
- Ultimate člen

Na druhom asi aj 15 ročnom klasik - disku som mal systém natiahnutý ... len heslá a prístupy k stránkam sa odvtedy pomenili a nasúkať to späť
Ja tým SSD stále neverím... Stará klasika, keď nemala "vypálenú" dieru furt sa niečo našlo aspoň na vytiahnutie fotiek či dokumentov...
0
-
pocitujlasku
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 20 Júl 2007, 00:00
- Vek: 42
a preto ja stale pouzivam ssd na system, a vsetky dokumenty a dolezite veci mam ulozene na klasickom disku. + externa zaloha, tiez klasicky disk.
0
Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele.
- mr.dred
- Ultimate člen

Sedím chvíľu pri PC v dielni a malá pozičná lampa mi nepravidelne pomrkáva... Čakám, kedy kvôli prepätiu zase vyletí šťava. Je sviatok, stály odber minimálny, fabriky stoja, energodispečing obsluhuje autopilot... Zachvíľu/nachvíľu budeme po tme 
Edit:
Já se picnu
Dopísal a odoslal som príspevok a zrazu naozaj TMA !! Šťava síce nevyletela, ale zdochla žiarovka v lampe (nejaký GreenLight s E14 závitom) ... to nevymyslíš
Edit:
Já se picnu
Dopísal a odoslal som príspevok a zrazu naozaj TMA !! Šťava síce nevyletela, ale zdochla žiarovka v lampe (nejaký GreenLight s E14 závitom) ... to nevymyslíš
0
Tridsať rokov dozadu som opravoval TV Orava ,už neviem čo mu bolo,a zrazu zrno ako v slepačiarni po zemi.
Vrhol som sa teda na kanálovy volič a vstupné obvody ...po troch hodinach zrazu naskočil obraz...vypadol práve vtom čase vysielač.

Ná,nezabyu bys ho
Vrhol som sa teda na kanálovy volič a vstupné obvody ...po troch hodinach zrazu naskočil obraz...vypadol práve vtom čase vysielač.
Ná,nezabyu bys ho
2
2
- rakato11
- Stály člen

- Dátum registrácie: 12 Apr 2015, 20:04
- Vek: 68
Pokud Ti balík nepřijde tak včas otevři spor abys nepropásl lhůtu. Zkontroluj si v objednávkách zda zbývají ještě nějaké dny k doručení.
0
Udržuj si odstup od lidí, kteří nepřiznají, že něco udělali špatně a vždy se snaží, aby ses cítil tak, že všechno je Tvá chyba.
- pablox
- Ultimate člen

- Dátum registrácie: 19 Júl 2006, 00:00
- Vek: 34
- Kontaktovať používateľa:
Ten istý problém s 1 balíkom
Objednané 18.9 a zaseklo sa to 2.10 s hlásením
"Customs complete
Export customs clearance complete.
Oct 2, 14:19 (GMT+1)"
Objednané 18.9 a zaseklo sa to 2.10 s hlásením
"Customs complete
Export customs clearance complete.
Oct 2, 14:19 (GMT+1)"
0
Moja osobná webstránka http://www.pablox.net
Moja meteostanica http://www.teplomer.pablox.net
73, OM6ANM
Moja meteostanica http://www.teplomer.pablox.net
73, OM6ANM
Spor som otvoril už pred mesiacom. Čínski súdruhovia ma nabádajú k trpezlivosti... opakujú dokola
0
Nemal si písať predajcovi , ale aliexpresu . Tam by ti to hneď vybavili ...
0
- mr.dred
- Ultimate člen

Ako rakato píše - Spor treba otvoriť. Najprv osloviť predajcu - pokiaľ "odpovedá" - dá sa predtým dohodnúť na podmienkach - že počkáš ešte "týždeň, ale pokiaľ nemá záujem - je to výhoda sporu s Aliexpressom - nemajú žiadny problém po vydokladovaní (skrínšote) komunikácie vrátiť peniaze v priebehu pár dní... To je moja skúsenosť.
Takto mi raz neprišiel tovar a oslovil som predajcu ... po týždni ma kontaktoval - no balík stále stratený... Tak poslal druhý... ten prišiel ešte pred termínom a asi po troch mesiacoch prišiel aj ten prvý - síce zamuchlaný, s pomaly nečitateľným kódom, ale kuriér ma ani nekontaktoval - hodil mi ho pred dvere... možno ho vozil celý čas v aute
Takto mi raz neprišiel tovar a oslovil som predajcu ... po týždni ma kontaktoval - no balík stále stratený... Tak poslal druhý... ten prišiel ešte pred termínom a asi po troch mesiacoch prišiel aj ten prvý - síce zamuchlaný, s pomaly nečitateľným kódom, ale kuriér ma ani nekontaktoval - hodil mi ho pred dvere... možno ho vozil celý čas v aute
0
Naposledy upravil/-a mr.dred v 13 Nov 2025, 21:13, upravené celkom 1 krát.

1